Prins Andrew moet Zwitsers chalet van $ 23 miljoen verkopen omdat de koningin geen juridische verdediging zal financieren

Inhoudsopgave:

Prins Andrew moet Zwitsers chalet van $ 23 miljoen verkopen omdat de koningin geen juridische verdediging zal financieren
Prins Andrew moet Zwitsers chalet van $ 23 miljoen verkopen omdat de koningin geen juridische verdediging zal financieren
Anonim

Er is gemeld dat prins Andrew wanhopig op zoek is naar geld nadat de koningin heeft onthuld dat ze niet langer de juridische rekeningen van haar zoon zal betalen. Dit kwam waarschijnlijk als een schok voor de hertog, aangezien onlangs werd onthuld dat de vorst naar verluidt tot nu toe in het geheim miljoenen had gespendeerd om zijn forse advocatenhonoraria te betalen.

The Mirror, die exclusief het nieuws brak, beweerde dat Andrew nu verwoed probeert de verkoop van zijn Zwitserse chalet van £ 17 miljoen, dat hij samen met ex-vrouw Sarah Ferguson bezit, "door te dwingen".

Er wordt beweerd dat Andrew nu 'snel geld moet inzamelen' om vergoedingen te betalen 'die met de dag toenemen'

Een bron onthulde: Het is op verschillende fronten tijd voor Andrew. Hij draagt alle kosten zelf, dus hij moet snel geld bij elkaar krijgen om rekeningen te betalen die met de dag toenemen.”

"Als er de mogelijkheid was om te schikken, nou, dat is een optie, maar het lijdt geen twijfel dat de koningin hem daarbij niet zou helpen."

Een insider onthulde ook dat zowel prins William als prins Charles "absoluut woedend" waren over het vooruitzicht dat van de koningin werd verwacht dat ze de juridische kosten van de hertog zou vergoeden; "Ze zijn allebei van mening dat Andrew zijn eigen rotzooi kan opruimen."

De financiële intrekking van de koningin is naar verluidt te wijten aan angst dat Andrew de reputatie van de monarch schaadt

De publicatie bevestigde dat de reden voor de financiële terugtrekking van Hare Majesteit te wijten was aan de schadelijke schade die haar steun zou toebrengen aan de reputatie van de monarchie.

Andrew is drie keer beschuldigd van verkrachting door Virginia Giuffre, die beweert dat de verontrustende gebeurtenissen plaatsvonden toen ze net 17 was op het privé-eiland van de veroordeelde pedofiel Jeffery Epstein.

Hoewel de prins heftig ontkent dat hij de overtredingen heeft begaan, is zijn argument voor zijn onschuld tot dusver op zijn best zwak geweest, waarbij zijn veronderstelde alibi van een functie voor zijn dochter gemakkelijk ontkracht kan worden.

Hij heeft er ook op aangedrongen dat hij "geen herinnering heeft dat hij haar [Giuffre] heeft ontmoet", maar was niet in staat om het onweerlegbare bewijs weg te redeneren van een foto waarop hij wordt afgebeeld met zijn arm om zijn vermeende slachtoffer in een interview met Newsnight.

Blunderend door zijn reactie, zei de prins: "Ik heb geen… ik heb geen… nogmaals, ik kan me absoluut niet herinneren dat die foto ooit is genomen…"

“Ik denk dat het… uit de onderzoeken die we hebben gedaan, je niet kunt bewijzen of die foto al dan niet vervalst is, omdat het een foto is van een foto van een foto. Het is dus erg moeilijk om het te bewijzen, maar ik kan me niet herinneren dat die foto ooit is gemaakt.”

Aanbevolen: