Bob Saget stierf een natuurlijke dood: politierapport

Inhoudsopgave:

Bob Saget stierf een natuurlijke dood: politierapport
Bob Saget stierf een natuurlijke dood: politierapport
Anonim

De politie heeft de betrokkenheid van "drugs of vals spel" bij de dood van de geliefde acteur Bob Saget uitgesloten. Saget, die 65 jaar oud was op het moment van zijn overlijden, werd naar verluidt zondag dood aangetroffen door hotelpersoneel in het 'Ritz-Carlton' in Orlando. Er wordt aangenomen dat eerstehulpverleners rond 16.00 uur ter plaatse kwamen, waar werd ontcijferd dat de 'Full House'-ster waarschijnlijk stierf aan een hartaanval.

The Orange County Sheriff's Office bracht later een verklaring uit waarin stond: "Eerder vandaag werden afgevaardigden naar het Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes geroepen voor een telefoontje over een niet-reagerende man in een hotelkamer."

The Orange County Sheriff's Office verklaarde 'detectives hebben in deze zaak geen tekenen van vuil spel of drugsgebruik gevonden'

"De man werd geïdentificeerd als Robert Saget en ter plaatse overleden verklaard. Detectives hebben in deze zaak geen tekenen van kwaad opzet of drugsgebruik gevonden."

Hoewel er geen melding is gemaakt van COVID-19 in officiële aankondigingen, zou de politie suggesties onderzoeken dat het virus mogelijk een rol heeft gespeeld bij de ondergang van Saget. Er ontstonden zorgen over COVID-19 omdat de komiek midden in het land aan het touren was, en velen hadden vooral last van zijn recente bezoek aan Florida, waar het coronavirus momenteel wijdverbreid is.

Het kantoor van de medische keuringsarts heeft verklaard dat verdere onderzoeken van zijn lichaam 'tot 10-12 weken in beslag kunnen nemen'

Na een voorlopige autopsie heeft het medische onderzoeksbureau onthuld dat verdere onderzoeken van zijn lichaam "tot 10-12 weken in beslag kunnen nemen", en, zodra de resultaten binnen zijn, "zal een vervolgpersverklaring worden vrijgelaten."

Naast de dood van Bob waardoor zijn vrouw, dochters en familie radeloos achterbleven, heeft het nieuws van zijn overlijden voor veel van zijn voormalige castgenoten een hartzeer veroorzaakt. Mary-Kate en Ashley Olsen, die slechts zes maanden oud waren toen ze samen met Saget in 'Full House' werden gecast, vertelden dat ze "diep bedroefd" waren door de tragedie.

Ze deelden: Bob was de meest liefdevolle, medelevende en genereuze man. We zijn diep bedroefd dat hij niet langer bij ons is, maar we weten dat hij aan onze zijde zal blijven staan om ons zo gracieus te leiden als hij altijd heeft gedaan.”

“We denken aan zijn dochters, vrouw en familie en bieden onze condoleances aan.”

John Stamos - dat wil zeggen oom Jesse - was net zo bedroefd en schreef op Twitter: Ik ben gebroken. ik ben doodmoe. Ik ben in complete en totale shock. Ik zal nooit meer een vriend hebben zoals hij. Ik hou zoveel van je, Bobby.'

Aanbevolen: