Bob Saget's familie haast zich om het uitbrengen van records over zijn dood te stoppen

Inhoudsopgave:

Bob Saget's familie haast zich om het uitbrengen van records over zijn dood te stoppen
Bob Saget's familie haast zich om het uitbrengen van records over zijn dood te stoppen
Anonim

De familie van komiek en Full House-ster Bob Saget probeert het vrijgeven van de details van het onderzoek naar zijn dood te stoppen. Zijn familie beweert in de rechtszaak dat 'geen legitiem algemeen belang zou worden gediend door de vrijgave of verspreiding van de records aan het publiek'.

Het bevel wil dat bewijsmateriaal van de plaats van Sagets dood op 9 januari privé blijft, in de veronderstelling dat het hem 'grafisch' afbeeldde.

Bevel tot familiebestand om te voorkomen dat verdere informatie wordt vrijgegeven

De schokkende dood van Saget op 65-jarige leeftijd werd geoordeeld als een accidentele klap op het hoofd, zoals door een val, zonder bewijs van drugsgebruik.

Documenten verkregen door de Press Association, tonen aan dat de familie van Saget een tijdelijk en een permanent verbod heeft aangevraagd, dat zou voorkomen dat informatie door iemand buiten de familie wordt gezien.

Dit bevel is gericht tegen het kantoor van de lijkschouwer en de sheriff van Orange County om de vrijgave van alle gegevens - inclusief foto's, video- en audio-opnamen en 'wettelijk beschermde autopsie-informatie' - met betrekking tot zijn dood te voorkomen.

Saget's vrouw, Kelly Rizzo, en de drie volwassen dochters van het paar spanden de zaak aan tegen het kantoor van de sheriff van Orange County en de officier van de keuringsarts, daarbij verwijzend naar onderzoeken die de politie had gedaan na de dood van de komiek.

'Tijdens het proces van deze onderzoeken hebben beklaagden records gemaakt die foto's, video-opnamen, audio-opnamen, wettelijk beschermde autopsie-informatie en alle andere wettelijk beschermde informatie bevatten,' aldus de documenten.

Bevel zal familie beschermen na complottheorieën

De rechtszaak werd aangespannen door zijn foodblogger en dochters Aubrey, Lara en Jennifer, eraan toevoegend dat "verbodsbepalingen" nodig waren om de "legitieme privacybelangen" van de familie te beschermen.

Op 9 februari onthulde zijn familie dat hij was overleden aan een hoofdtrauma en zei in een verklaring: 'Ze hebben geconcludeerd dat hij per ongeluk zijn achterhoofd ergens tegenaan sloeg, er niet aan dacht en ging slapen.'

Maar op 11 februari zei de hoofdarts van de provincies Orange en Osceola dat Saget ernstige schedelbreuken had opgelopen, wat vragen opriep over de verklaring van de familie. Een analist, die naar het rapport keek, zei dat de verwondingen overeenkwamen met een klap met een honkbalknuppel of een val van 10 meter.

Dit verbod kan het resultaat zijn van online speculatie nadat bekend werd dat zijn dood werd veroorzaakt door een hersenletsel na een vermoedelijke, onzichtbare val.

Aanbevolen: