Jennifer Lopez wordt make-upvrij en modelleert de SKIMS-lijn van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez wordt make-upvrij en modelleert de SKIMS-lijn van Kim Kardashian
Jennifer Lopez wordt make-upvrij en modelleert de SKIMS-lijn van Kim Kardashian
Anonim

Jennifer Lopez werd onlangs gezien als model voor een SKIMS-outfit op Instagram, meldt Daily Mail, en op de selfie draagt ze geen make-up.

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de selfie een betaalde marketingaanbeveling was. Jennifer Lopez en Kim Kardashian zijn al meer dan vijf jaar vrienden, dus het lijkt waarschijnlijker dat de zangeres en actrice het product alleen maar aansloot om Kim te helpen.

Lopez gaat natuurlijk

Jennifer Lopez is het nieuwste bekende gezicht dat Kim's SKIMS-onderneming promoot.

Op de selfie is Lopez te zien met een SKIMS-gebreide tanktop en badjas. Ze sloeg ook de make-up over ten gunste van een natuurlijke, frisse uitstraling.

Kardashian heeft momenteel verschillende collecties en de nieuwste - Cosy - wordt naar verwachting een nieuwe hit voor het merk. Het hebben van iemand die zo invloedrijk is als Lopez, zal haar merk zeker vooruit helpen.

Haar laatste advertentie

Als drukke vrouw die ze is, deelde Lopez onlangs ook een video op Instagram waarin ze Coach, een Amerikaans merk waar ze nu een woordvoerder van is, inplugt.

De ster heeft zelfs een regel uit haar hit Jenny From The Block in het bijschrift opgenomen.

“Breek het af met @Coach! Originelen gaan hun eigen weg – waar ik ook ga, ik weet waar ik vandaan kom”, bevestigt Daily Mail Lopez.

“Een origineel zijn betekent eigenlijk niet het pad van iemand anders volgen,” zei ze. "Alleen jij weet wat goed voor je is."

Aanbevolen: