Meghan McCain is close met deze beroemdheden

Inhoudsopgave:

Meghan McCain is close met deze beroemdheden
Meghan McCain is close met deze beroemdheden
Anonim

Er is veel tijd besteed aan de verschillende vetes tussen beroemdheden waar Meghan McCain bij betrokken was. haar relaties met haar voormalige co-hosts van View. Zelfs voordat Meghan beweerde dat ze The View verliet vanwege een "giftige werkomgeving", vroegen fans zich af wat er echt aan de hand was tussen haar en Whoopi Goldberg. Dan waren er natuurlijk al haar vurige vetes met Joy Behar.

Maar hoewel de conservatieve talkshowpresentator, politiek expert en auteur wel tegen sommige mensen vecht in entertainment en Hollywood, is de waarheid dat ze ook veel positieve relaties heeft.

Ondanks hoe de reguliere media haar afschilderen, is Meghan meer dan in staat om sterke en authentieke relaties aan te gaan met meer linkse individuen. In feite zijn de meeste beroemdheden op deze lijst het niet eens met alles wat Meghan te zeggen heeft. Dat betekent echter niet dat ze geen connectie hebben met de sterke, grappige, gepassioneerde en gevende vrouw die ze is. Dit zijn de beroemdheden waar Meghan het dichtst bij staat…

8 Meghan McCain's relatie met Andy Cohen

Er is een gedeeld vertrouwen tussen Meghan McCain en Andy Cohen. Terwijl Meghan heeft uitgesproken over hoe oneerlijk sommige linkse interviewers tegen haar kunnen zijn, is de gastheer van Watch What Happens Live niet een van hen. Meestal is het omdat er een eerlijke vriendschap tussen hen twee is. Natuurlijk is Meghan ook een vaste gast op Watch What Happens Live vanwege haar intense liefde voor The Real Housewives. In hun talrijke interviews kun je zien dat de twee echt van elkaars gezelschap genieten en ondanks hun politieke verschillen meer dan bereid zijn om samen wat te drinken, te roddelen en te lachen. Andy heeft zelfs verklaard dat hij "gek op haar" is.

7 De relatie van Meghan McCain met Clay Aiken

"Een van mijn beste vrienden in de hele wereld is Clay Aiken", zei Meghan in The View in 2018. Ze verklaarde dat de twee al jaren vrienden zijn. Ze zijn zo hecht dat Clay zelfs Meghan heeft vergezeld op doktersafspraken. Zoals veel beroemdheden op deze lijst, hebben Meghan en Clay politieke verschillen, maar delen ze veel van dezelfde waarden, waaronder de strijd voor LGBTQ+-rechten. Meghan riep onlangs zelfs Kathy Griffin uit voor het uitschelden van Clay terwijl hij probeerde uit de kast te komen, volgens Page Six.

6 Meghan McCain's relatie met Erika Jayne

Meghan's liefde voor The Real Housewives is iets dat entertainment heeft overstegen en zijn weg heeft gevonden naar haar persoonlijke leven. Een voorbeeld hiervan is haar vriendschap met Real Housewives of Beverly Hills-ster Erika Girardi, AKA Erika Jayne. Tijdens een Watch What Happens Live Interview in oktober sprak Meghan over Erika's lopende juridische problemen met haar ex-man. Ze zei: "Ik ben legitiem goede vrienden met haar, en we zijn veel hechter geworden door COVID te doen". De voormalige co-presentator van View vervolgde door te zeggen: "Ik geloof haar. Ik heb medelijden met haar. Ik heb het geweten, ik weet het niet, maar ik ken rijke vrouwen die niets weten over hun financiën."

5 Meghan McCains relatie met SE Cupp

SE Cupp en Meghan McCain delen veel van dezelfde politieke opvattingen. Ten eerste zijn het allebei gematigde Republikeinen met meer sociaal progressieve opvattingen dan niet. Hun relatie gaat echter veel verder dan hun interesse in politiek. Meghan en de politieke correspondent (die vaak op CNN, Fox, MSNBC en Real Time With Bill Maher verschijnt) hebben een diepe liefde voor reality-tv. Maar de twee zijn het schattigst als ze reageren op elkaars Instagram-berichten. Volgens Decider ziet Meghan SE als een van haar allerbeste vrienden.

4 Meghan McCain's relatie met Noa Tishby

Meghan McCain is een van de meest uitgesproken activisten als het gaat om het bestrijden van de groeiende antisemitische bewegingen over de hele wereld die zowel de politiek van links als alarmerende graad. Hier vinden zij en de Israëlische acteur en activiste Noa Tishby de meeste raakvlakken. Terwijl Noa open is over haar progressieve sociale politiek, waar Meghan het met sommige fel mee oneens is, hebben de twee echte vriendschap gevonden door middel van problemen en daar geven ze om. Meghan heeft Noa veel platforms gegeven om mensen te helpen beter geïnformeerd te worden over de gecompliceerde staat Israël en hoe antisemitisme is ingebed in antizionistische inspanningen, zoals benadrukt door de Anti-Defamation League.

3 Meghan McCain's relatie met Sonny Hostin

Er is veel gepraat over Meghan's echte relaties met haar voormalige View-co-hosts. De waarheid is dat haar relatie met elk van hen enigszins gecompliceerd is. Maar ondanks dat Meghan en Sonny Hostin aan totaal verschillende kanten van de politiek zitten en niet langer samenwerken, hebben ze een vriendschappelijke relatie onderhouden. Sonny kwam zelfs Meghan te hulp nadat ze beweerde dat ze werd "gepest" uit een baan bij The View.

2 De relatie van Meghan McCain met Jamie Lee Curtis

Meghan heeft verklaard dat Jamie Lee Curtis, de ster van Halloween en Knives Out, een van de beste gasten van The View was. Natuurlijk maakte Jamie Meghan beroemd tijdens een van haar optredens toen ze haar complimenteerde met haar connectie met haar vader, wijlen senator John McCain. Maar hun relatie met Jamie gaat verder dan dat. Meghan en Jamie reageren regelmatig op elkaars Instagram-berichten en prijzen elkaar voor de verschillende doelen waarvoor ze vechten, inclusief hun werk tegen de verspreiding van antisemitisme. Meghan is ook een fan van Jamie's films en verklaarde publiekelijk dat ze "eerste in de rij" zou zijn om haar te steunen en Halloween Kills te zien.

1 Meghan McCain's relatie met Abby Huntsman

Abby Huntsman, die ook de dochter is van een prominente Amerikaanse politicus, heeft verklaard dat zij en Meghan "de beste vrienden" zijn. Dit is iets waar Meghan een back-up van maakte nadat ze werd gevraagd naar hun korte vete terwijl ze The View co-hosten. Maar de vete betekende niets in vergelijking met hun lange geschiedenis samen aan The View, Fox News en geïntroduceerd door hun ouders. "We kregen ruzie", zei Meghan tegen Andy Cohen. "[Het] was een heel klein gevecht en een gevecht met een vriend. En alle vriendschappen hebben ups en downs en het was bizar voor mij, en, denk ik, bizar voor haar om het feit te hebben dat we één gevecht hadden in de twee jaar dat we werkten samen aan de show om bewapend te worden."

Aanbevolen: