15 Emotionele WWE-uitgangen die binnenkort zullen plaatsvinden

Inhoudsopgave:

15 Emotionele WWE-uitgangen die binnenkort zullen plaatsvinden
15 Emotionele WWE-uitgangen die binnenkort zullen plaatsvinden
Anonim

De dag komt altijd in de WWE waar worstelaars afscheid moeten nemen van de menigte en weg moeten lopen van de vierkante cirkel. Het afscheid van Ric Flair was erg emotioneel, aangezien iedereen afscheid nam van een legende. En andere worstelaars moesten afhaken vanwege blessures en het heeft veel emotie veroorzaakt bij fans en achterin. Er zijn enkele worstelaars die WWE binnenkort zullen verlaten en wanneer ze dat doen, zal het een emotionele gebeurtenis zijn, aangezien ze enkele van de helderste sterren in de WWE zijn geweest en zoveel in hun vak hebben gestopt dat ze het moment in de spotlight om afscheid te nemen.

Je hoopt alleen dat ze op hun eigen voorwaarden kunnen uitgaan en niet op die van iemand anders, ook niet vanwege blessures of erger. En als deze exits plaatsvinden, kan het een moeilijke tijd zijn voor de WWE, omdat ze deze meer dan levensgrote personages moeten vervangen door iemand anders.

15 De begrafenisondernemer

Afbeelding
Afbeelding

Uiteindelijk zal de begrafenisondernemer ze voorgoed moeten ophangen. Het was emotioneel de eerste keer dat hij het deed, zijn handschoenen en hoed in de ring achterlatend na verlies van Roman Reigns, maar toen kwam hij keer op keer terug. Als hij er eindelijk mee ophoudt, zal het de meest emotionele uitzending in de geschiedenis van het worstelen zijn.

14 John Cena

Afbeelding
Afbeelding

John Cena is nu een parttime worstelaar en heeft elk jaar minder optredens. Wanneer hij uiteindelijk besluit om het een carrière te noemen, zal het niet zijn zoals de Rots waar hij net vertrekt. Cena houdt zoveel van de fans dat ik zou verwachten dat de WWE een grote verhaallijn zal doen waarin hij jaagt op zijn recordbrekende 17th WWE Championship.

13 Romeins regeert

Afbeelding
Afbeelding

Roman Reigns heeft gezegd dat hij zichzelf binnen 5 jaar met pensioen zou kunnen zien. Zijn gezondheid is een probleem geweest en hij wil geen zwaar schema volhouden tot zijn veertigste. Als Roman het opgeeft, zal de WWE de grote hond met een emotionele knal op pad willen sturen en hem het respect geven dat hij verdiende.

12 AJ-stijlen

Afbeelding
Afbeelding

AJ Styles heeft gezegd dat dit zijn laatste contract in het professionele worstelen zal zijn, omdat hij tijd met zijn gezin wil doorbrengen. AJ is de afgelopen twee decennia een van de beste worstelaars ter wereld geweest en als hij eindelijk stopt, zal het een emotioneel afscheid zijn, want hij was niet alleen goed, hij was gewoon fenomenaal.

11 Rand

Afbeelding
Afbeelding

Egde's laatste afscheid was erg emotioneel, omdat hij de fans moest vertellen dat hij moest stoppen vanwege een blessure. Iedereen huilde, zelfs Edge in de ring toen hij afscheid nam van het worstelen. Nu hij terug is, heeft hij de kans om op zijn eigen voorwaarden uit te gaan, maar het afscheid zal net zo emotioneel zijn, want deze keer zal zeker het einde zijn.

10 Kofi Kingston

Afbeelding
Afbeelding

Kofi Kingston gaf zijn zweet en tranen aan de WWE en het wierp uiteindelijk zijn vruchten af in zijn emotionele WWE Championship-overwinning vorig jaar bij WrestleMania. Kofi heeft gezegd dat hij ze na dit contract zal ophangen en als hij dat doet, zal het een emotioneel afscheid zijn voor een man die veel heeft gegeven aan de WWE.

9 Daniel Bryan

Afbeelding
Afbeelding

Daniel Bryan moest een keer afscheid nemen vanwege een blessure, maar mocht eindelijk terugkomen en weer doen waar hij van houdt. En dat zal het de volgende keer dat hij echt afscheid moet nemen des te moeilijker maken, wat binnenkort zou moeten zijn vanwege zijn blessuregeschiedenis en het feit dat hij nog een kind op komst heeft.

8 Rey Mysterio

Afbeelding
Afbeelding

Rey Mysterio is al bijna twee decennia een hoofdbestanddeel van WWE en noemt WWE thuis. Op 45-jarige leeftijd zou hij er snel mee moeten stoppen en als hij dat doet, zal het een emotioneel afscheid zijn vanwege het respect dat alle worstelaars voor Mysterio hebben. Het zal op het hoogste niveau van emotie zijn, zoals Ric Flair en Shawn Michaels.

7 Grote Show

Afbeelding
Afbeelding

The Big Show gaat nu elk moment met pensioen, en het zou een emotioneel afscheid moeten zijn voor Big Show, aangezien hij bijna twee decennia aan de WWE heeft gegeven. Hij is een emotionele man en heeft de WWE ten goede gevormd. Hij zou een groot afscheid moeten krijgen voor al het werk dat hij heeft gedaan, vooral voor zijn grootte.

6 Jeff Hardy

Afbeelding
Afbeelding

Jeff Hardy kan elk emotioneel afscheid krijgen als hij besluit dat WWE het einde van zijn carrière is en niet vertrekt zoals zijn broer Matt Hardy deed. Jeff bereikte nieuwe hoogten in WWE en werd een paar keer wereldkampioen. Hij heeft een grotere impact gehad dan zijn broer, dus het zal moeilijk zijn om hem te zien vertrekken.

5 Alexa Bliss

Afbeelding
Afbeelding

Blessures zijn niet aardig geweest voor Alexa Bliss. Ze heeft te maken gehad met hersenschudding en daarom zou het een korte carrière kunnen zijn voor Little Miss Bliss. Als ze weggaat, zal ze geen droge ogen in huis achterlaten, omdat haar manier met promo's iedereen zal doen instorten, omdat ze echt een van de beste is in de damesafdeling.

4 Mickie James

Afbeelding
Afbeelding

Mickie James is nu misschien niet de grootste deal, maar haar werk bij de WWE spreekt voor zich, want haar run met Trish Stratus jaren geleden zette haar op de kaart en ze is ook een meervoudig kampioen. Wanneer ze uiteindelijk besluit te vertrekken, zal het emotioneel zijn om te zien hoe iemand die deel uitmaakte van het staartje van het attitudetijdperk, ermee ophoudt.

3 Natalya

Afbeelding
Afbeelding

Natalya is een van de meest emotionele mensen in WWE, dus als ze vertrekt, zal het een zeer emotionele tijd zijn, als een ander Hart-familielid buigt uit de vierkante cirkel. Natalya houdt met heel haar hart van de WWE en het zal moeilijk voor haar zijn om afscheid te nemen. Ik weet zeker dat alle diva's er zullen zijn voor ondersteuning.

2 Asuka

Afbeelding
Afbeelding

Asuka heeft een geweldige fanbase opgebouwd, maar op haar 38e stopt ze er misschien binnenkort mee en gaat ze terug naar Japan. Als ze dat doet, zal het een emotioneel afscheid zijn, vooral voor Triple H, die Asuka crediteert voor het maken van NXT tot wat het nu is. Ze verdient echt alle lof alsof het niet voor haar was, wie weet hoe NXT vandaag zou zijn.

1 Goldberg

Afbeelding
Afbeelding

Goldberg is een aantal keren vertrokken, maar net als de Undertaker, wanneer hij er eindelijk voorgoed mee ophoudt, zal het op zijn zachtst gezegd een emotionele exit zijn, aangezien hij deze hele run nog steeds doet voor zijn zoon en zijn vrouw om hen te laten zien hoe hij zijn ding doet in de ring. Het zal moeilijk zijn om daarvan weg te lopen, maar Goldberg zal het voor zijn gezin doen.

Aanbevolen: