KJ Apa verbluft fans door nieuwe look op Instagram te debuteren

KJ Apa verbluft fans door nieuwe look op Instagram te debuteren
KJ Apa verbluft fans door nieuwe look op Instagram te debuteren
Anonim

KJ Apa is vooral bekend van de hoofdrol in de serie Riverdale. Zijn rol als Archie deed fans zwijmelen over zijn jongensachtige uiterlijk en kenmerkende rode haar.

Nou, zeg vaarwel tegen het rode haar (althans voorlopig).

Apa ging naar Instagram en plaatste een foto van zijn nieuw zoemende hoofd met het bijschrift: "Reset. Eén snelle beweging." Het laatste deel van het bijschrift is de titel van Apa's nieuwste film die momenteel in productie is.

"Holy moly daddy," lees een opmerking. "OMG je ziet er zo hemels uit", schreef een andere fan.

Volgens Deadline speelt Euphoria's Eric Dane samen met Apa de hoofdrol in One Fast Move. Apa speelt een soldaat die oneervol is ontslagen en zoekt naar zijn vervreemde vader, gespeeld door Dane. Zijn vader helpt hem bij het nastreven van zijn droom om met Supersport-motorfietsen te racen. Apa's personage ontmoet tijdens zijn opleiding een aspirant-zanger uit een klein stadje. Ze helpt bij het afbreken van de muren die hij heeft opgebouwd als gevolg van de afwezigheid van zijn vader.

Kelly Blatz schrijft en regisseert de film, terwijl Mike Karz en Bill Bindley produceren voor Gulfstream Pictures, die voor de volledige financiering zorgt. Matt Luber en Lena Roklin van Luber Roklin Entertainment worden ook geassocieerd met de productie van de film.

Dit wordt de tweede film waaraan Gulfstream Pictures samen met Luber Roklin werkt. De eerste was The Other Zoey, een romantische komedie met Josephine Langford, Drew Starkey, Heather Graham, Patrick Fabian, Archie Renaux en Andie MacDowell. Die film is momenteel in postproductie.

Apa werkt misschien aan een ander project, maar zijn verbondenheid met Riverdale is nog steeds erg intact.

Co-ster Vanessa Morgan heeft onlangs onthuld aan E! Nieuws dat ze een band heeft met Apa op de set over hun gedeelde ouderschap. In januari 2021 beviel Morgan van haar zoon River, terwijl Apa in september 2021 zijn zoon Sasha verwelkomde met vriendin Clara Berry.

"Het is heel fijn om iemand op de set te hebben die het snapt, en die begrijpt wat ouderschap is, de uitputting begrijpt", zei Morgan. "En wie begrijpt hoe mooi het is."

Morgan verklaarde ook dat hun band voortkomt uit hun respectieve ouderlijke verantwoordelijkheden, wat hen ervan kan weerhouden dezelfde dingen te doen als andere mensen.

"We kunnen niet zomaar in een opwelling uitgaan en zeggen, hé, laten we wat gaan drinken", voegde ze eraan toe. "We hebben een kind en we nemen onze kinderen meestal overal mee naartoe. KJ is daar ook heel goed in. We brengen onze kinderen overal naartoe, zodat ze alles meemaken en ze erg gesocialiseerd zijn."

Morgan onthulde ook dat River en Sasha vrienden zijn geworden en zegt dat ze "de schattigste foto's van hen heeft, net alsof ze chillen op de bank met hun flessen alsof ze eruitzien als de jongens in hun luiers."

Met een hitserie, een nieuwe baby en een nieuwe film op komst, lijkt het erop dat KJ Apa het niet snel zal vertragen.

Aanbevolen: