Deze beroemdheden weigeren een stuntman of stuntvrouw in te huren

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden weigeren een stuntman of stuntvrouw in te huren
Deze beroemdheden weigeren een stuntman of stuntvrouw in te huren
Anonim

Actiefilms vereisen het gebruik van stunts om een spektakel te creëren, en grote franchises, zoals de MCU, doen dit tot in de perfectie. Deze wilde stunts helpen het publiek echt hun tanden in de film te zetten. Sterren als Chris Pratt gebruiken vaak stuntdubbels, maar anderen doen het liever alleen.

Hoewel sterren tijdens het filmen verwondingen kunnen oplopen, kunnen velen die taak nog steeds aan. Het is niet gemakkelijk, maar er is een reden waarom deze artiesten het grote geld krijgen van filmstudio's die de dobbelstenen gooien voor grote producties.

Laten we eens kijken naar de dapperste zielen in Hollywood die bekend staan om het uitvoeren van hun eigen stunts.

10 Henry Cavill deed zijn stunts op 'The Witcher'

Henry Cavill heeft een groot deel van de actierollen in het bedrijf vervuld, waaronder zijn tijd als Superman in de DCEU en zijn tijd als August Walker in de Mission: Impossible-franchise. Cavill stal de krantenkoppen toen werd ontdekt dat hij zijn eigen stunts uitvoerde voor zijn hitserie, The Witcher.

9 Brie Larson is een echte held die Captain Marvel speelt

Brie Larson is een vaste waarde in de MCU en het is bekend dat de Captain Marvel-ster haar eigen stunts uitvoert tijdens het filmen. Larsons toewijding aan de rol heeft ervoor gezorgd dat Captain Marvel populairder dan ooit is geworden, en haar volgende film, The Marvels, staat op het punt een doorslaand succes te worden op het grote scherm.

8 Tom Holland doet zoveel mogelijk Spider-Man stunts

Als je Spider-Man gaat spelen, kun je maar beter klaar zijn om je handen vuil te maken. Immers, met grote kracht komt, nou, je kent de deal. Tom Holland kan natuurlijk niet overal in New York slingeren, maar hij gaat in de mix met zijn eigen stunts als hij dat kan tijdens de productie.

7 Milla Jovovich handelde zaken af voor de 'Resident Evil'-franchise

De Resident Evil-franchise was veel cooler dan sommige mensen het noemen, en terwijl ze in de franchise speelde, schrok Milla Jovovich er nooit voor terug om haar eigen stunts te doen. Dit heeft haar optreden zeker geholpen, en de fans die de franchise steunden, waren echt dankbaar voor wat ze op tafel had gebracht.

6 Adam Driver was zo echt als het wordt Kylo Ren spelen

Star Wars heeft een groot platform gegeven aan een aantal kleinere artiesten, en de franchise speelde een belangrijke rol in het feit dat Adam Driver een kracht in Hollywood werd. Tijdens het spelen van Kylo Ren onderging Driver veel training, wat ertoe leidde dat hij veel van zijn eigen stunts voltooide tijdens zijn trilogie van films.

5 Charlize Theron doet haar stunts op de regular

Na veel meer actiefilms te hebben gemaakt dan sommigen zouden vermoeden, is Charlize Theron geen onbekende in het zelf doen van dingen op de set. Theron heeft haar eigen stunts uitgevoerd in films als Atomic Blonde en Mad Max: Fury Road, en fans zouden graag zien dat deze trend zich voortzet met haar toekomstige releases.

4 Tom Cruise doet zijn stunts al jaren

Dit is een van de beroemdste voorbeelden van een artiest die zijn eigen stunts doet, met Jackie Chan als de meest bekende. Tom Cruise staat er al jaren op om zijn eigen stunts te doen, en de man gaat echt tot het uiterste tijdens het filmen. Dit heeft er echter toe geleid dat hij een aantal vervelende verwondingen heeft opgelopen.

3 Jennifer Lawrence stapte op voor 'The Hunger Games'

Jennifer Lawrence heeft de leiding genomen in tal van actiefilms tijdens haar tijd in het bedrijf, en haar werk in de Hunger Games-franchise heeft haar geholpen een ster te worden. Ze gebruikte haar training om veel stunts uit te voeren, waardoor ze nog meer tijd had om Katniss te spelen dan het al zou zijn geweest.

2 Daniel Craig was een echte James Bond

Als je 007 gaat spelen, kun je maar beter bereid zijn om het zware werk te doen om fans te helpen echt in de film te komen. Daniel Craig was een sublieme James Bond en om zijn optreden naar een hoger niveau te tillen, was de ster bereid enkele van zijn eigen stunts te doen. Nu zijn tijd als 007 erop zit, zijn er een aantal enorme schoenen te vullen.

1 Margot Robbie houdt het vol als Harley Quinn

Margot Robbie had geen betere keuze kunnen zijn om Harley Quinn te spelen in de DCEU, aangezien ze de rol op het scherm ziet en klinkt. Haar vermogen om veel stunts uit te voeren heeft haar prestaties echter geholpen, en daarom is het gemakkelijk in te zien waarom ze door de jaren heen zo'n groot deel van de plannen van DC heeft uitgemaakt.

Aanbevolen: