10 Beroemdheden die weigeren talkshows te doen

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die weigeren talkshows te doen
10 Beroemdheden die weigeren talkshows te doen
Anonim

Beroemdheden lijken alles te hebben, maar één ding waar ze het meest naar hunkeren, is privacy. Een ster op de A-lijst zijn klinkt misschien als een droom voor sommigen, maar het is niet altijd gemakkelijk voor deze beroemdheden, die een enigszins normale levensstijl willen leiden.

Om hun leven meer privé en buiten het publieke oog te houden, weigeren talloze sterren talkshows en interviews te doen. We weten allemaal dat presentatoren van talkshows het laatste nieuws over een ster willen weten en ze zullen aandringen op antwoorden over hun privéleven. Hoewel de Kardashian-familie dol is op de schijnwerpers, zijn er beroemdheden zoals de Olsen-tweeling en zelfs Beyonce zelf, die liever zelf met haar fans praat dan dat een journalist of presentator van een talkshow een ander beeld van haar schetst.

10 De Olsen Twins

Tweelingzussen Ashley en Mary-Kate Olsen zijn al een paar jaar onopvallend. Deze twee hardwerkende modeontwerpers hebben een reden waarom ze zich afkeren van talkshows en de schijnwerpers met hun jongere zussen, actrice Elizabeth Olsen, die uitlegt dat veel nieuwsuitzendingen de hele tijd celebcitaten uit de inhoud halen en dat ze er geen fan van zijn.

GERELATEERD: 10 manieren waarop de Olsen Twins ons hart blijven winnen

Tijdens een gesprek met Modern Luxury, verklaarde de actrice: "Het kon me niet schelen wat ik [in interviews] zou zeggen, omdat ik aannam dat niemand het zou lezen. Dan hadden we gesprekken. [Mary -Kate en Ashley] zouden zeggen: 'Weet je, zelfs als je denkt dat niemand dit artikel zal lezen, zou iemand later het citaat kunnen trekken voor [iets anders.]'" Olsen voegde eraan toe dat haar twee zussen "erg hecht zijn -lip."

9 Beyoncé

Vergeleken met veel andere A-lijst zangers, weigert Beyonce om talkshows te doen en geeft ze liever zelf haar eigen persoonlijke essays of berichten aan haar fans. Volgens Elle, nadat Beyonce haar titelloze album in 2013 uitbracht, stopte ze met het geven van interviews aan 'conventionele media'.

Terwijl de zangeres op een heleboel covers voor tijdschriften heeft gestaan, kiest ze ervoor om de verhalen zelf te schrijven. Vogue-schrijver Margo Jefferson deelde dat Beyonce "moet bestuderen hoe effectief haar interviews tot nu toe zijn geweest. Ze hebben misschien besloten dat ze niet zo oogverblindend bijdragen aan het portret van Beyoncé als de andere dingen." Dit kan verklaren waarom we de ster niet in veel talkshows zien.

8 The Weeknd

Toen The Weeknd een beetje nieuw was in de muziekscene, vermeed hij talkshows en interviews omdat hij toegaf dat hij onzekerheden had. De ster bekent Rolling Stone en deelde: "Ik was alles wat een R&B-zanger niet was. Ik was niet in vorm. Ik was geen mooie jongen. Ik was ongemakkelijk… Ik heb nog steeds deze onzekerheid als ik praat met iemand opgeleid." Natuurlijk lijken veel van zijn fans hem een lieverd.

The Weeknd lijkt nog steeds een laag profiel te houden en zijn leven privé te houden in vergelijking met andere grote sterren. Hij is al geruime tijd niet meer in veel talkshows geweest en geeft volgens Elle alleen interviews via tijdschriftprofielen.

7 Kate Moss

Model Kate Moss leerde uit ervaring dat de media wreed kunnen zijn en heeft een tijdje afstand gedaan van het geven van interviews of het bijwonen van talkshows. Moss wilde zich niet openstellen voor nieuwsuitzendingen, zodat ze uiteindelijk de zaken zouden omdraaien en kritiek zouden krijgen.

"Ik vond het gewoon niet leuk. Toen ik voor het eerst begon, drukte ik op omdat ik niet echt wist dat ze iets echt [negatiefs] zouden schrijven, maar toen deden ze dat, en ik dacht: 'Oh, nee, ik wil daar niet terug. Ik wil mezelf niet echt openstellen voor dat soort kritiek, '" deelde Moss met T magazine.

6 Kristen Stewart

Kristen Stewart heeft openlijk toegegeven dat ze een onhandig persoon is en vertelde het tijdschrift Marie Claire in 2014: "Ik heb een gênant, onvermogen, serieus, om nep-energie op te roepen … Ik ben gewoon niet erg goed op tv, en het is niet mijn belangrijkste doel in het leven om er goed in te worden."

Stewart heeft zelfs verklaard dat ze wenste dat ze door kon gaan met het maken van films zonder alle bekendheid en antipathieën om beroemd te zijn. Ze doet zelden talkshows en interviews en wil gewoon haar werk doen. "Ik heb een hekel aan het interviewproces. Ik doe mijn werk hetzelfde als jij, waarom moet ik erover praten? Ik wil gewoon acteur worden", onthulde ze.

5 Taylor Swift

Aan het begin van haar muziekcarrière stond Taylor Swift overal op covers van tijdschriften, gaf ze interviews en praatte ze over haar nieuwste albums. Het lijkt er echter op dat de ster het advies van Beyonce opvolgt en zich terugtrekt als het gaat om het doen van interviews of het verschijnen in talkshows.

Swift heeft haar album Reputation uit 2017 niet één keer gepromoot toen het zou worden uitgebracht en legde uit aan Apple Music: "Aan het begin van het album was ik behoorlijk trots op het bedenken van de term, 'er zal geen verklaring zijn, er zal gewoon Reputatie zijn.' En dus besloot ik dat het het album zou worden. En ik bleef erbij, "verklaarde ze.

4 Frank Ocean

Frank Ocean is nooit de muzikant geweest die constant in de schijnwerpers wil staan. Sterker nog, Ocean geeft nauwelijks interviews en hij is amper in talkshows of televisie te zien. Er zijn zelfs artikelen geschreven over Ocean en zijn verblijfplaats sinds zijn 2016-album Blonde.

Volgens Elle laat Ocean liever zijn muziek spreken dan interviews te geven. Hij vertelde GQ zelfs toen hem werd gevraagd waarom hij de neiging heeft om uit de schijnwerpers te blijven dat hij "mogelijk verkeerd wordt voorgesteld".

3 Joaquin Phoenix

Acteur Joaquin Phoenix staat bekend om het spelen van duistere personages, zoals in de nieuwste film Joker, waar hij de gestoorde moordende clown en mislukte komiek Arthur Fleck speelt. Hij staat ook bekend om zijn verlegen persoonlijkheid en dat blijkt tijdens zijn interviews, wat hij zelden doet.

In feite kreeg Anderson Cooper de kans om Phoenix te interviewen en hij vond de acteur verlegen, gereserveerd en wist niet eens zeker of hij wel met hem wilde praten. Toen Cooper aan Phoenix vroeg of hij het leuk vond om geïnterviewd te worden, zei de acteur: "Het is goed. Maar het is niet iets, - als ik de keuze had uit vier verschillende activiteiten, denk ik niet dat het een Ik zou kiezen."

2 J. Cole

Volgens The Talko weigerde J. Cole tussen de jaren 2014 en 2018 om enige pers te doen. De "Middle Child"-rapper onthulde dat hij het interviewproces niet "echt" vond en vertelde Billboard dat hij " door te proberen om het even welk spel te spelen."

Het lijkt erop dat hij ook hetzelfde voelt over sociale media, en legt uit dat hij zelden commentaar geeft op zijn platforms. "Als ik met iemand in gesprek ben en het is natuurlijk en organisch, dan ga ik vrijuit spreken", vertelde hij aan Billboard, eraan toevoegend: "Maar zelden heb ik de behoefte om op Twitter of sociale media te springen om in te stemmen, vooral over rap en muziek."

1 Shia LaBeouf

Shia Labeouf staat bekend om zijn rare uitbarstingen en acties, waaronder de keer dat hij in 2014 een papieren zak over zijn hoofd droeg toen hij op het filmfestival van Cannes over de rode loper liep met de tekst: "Ik ben niet meer beroemd."

Sindsdien is Labeouf een paar keer gearresteerd, een uur lang in stilte gezeten met een tijdschriftschrijver van Dazed met GoPro's op elkaars hoofd, en 24 uur in een lift doorgebracht als performancekunst. Met al zijn uitbarstingen was een van LaBeoufs laatste talkshowinterviews op Jimmy Kimmel Live! in 2018, waar hij een beetje te openhartig verscheen.

Aanbevolen: