Gracie McGraw eerde haar ouders Tim McGraw en Faith Hill op een schattige manier

Inhoudsopgave:

Gracie McGraw eerde haar ouders Tim McGraw en Faith Hill op een schattige manier
Gracie McGraw eerde haar ouders Tim McGraw en Faith Hill op een schattige manier
Anonim

Ze zeggen dat er niets boven de liefde van een ouder gaat. Zij zijn de rots en het licht van het gezin, die elke dag als een grenzeloze bron van kracht, steun en leiding in het huishouden dienen. Ouderschap is geen gemakkelijke prestatie.

Daarom zou het altijd een goed idee zijn om die aan te grijpen als er een kans komt om onze liefde en waardering voor hen te verkondigen. En Gracie McGraw nam die kans om te bewijzen hoe ze haar ouders op de meest schattige manier eert!

Tim McGraw en Faith Hill, het powerkoppel van de countrymuziek, zijn sinds 1996 getrouwd en sinds ze de ouders zijn geworden van hun oudste dochter Gracie, hebben ze laten zien geweldige ouders te zijn.

Dus, om hen te eren, toonde Gracie haar liefde voor haar vader en moeder op een meest blijvende manier. Hier is het detail van haar schattige en attente waardering voor hen!

Hoe Gracie McGraw pronkt met haar liefde voor haar?

Gracie toont op een blijvende manier haar liefde voor haar ouders, Tim McGraw en Faith Hill. De 23-jarige deelde haar nieuwe tatoeage op Instagram, inclusief een cowboylaars met symbolen die enkele van haar favoriete en dierbare mensen en plaatsen vertegenwoordigen.

Ze wendde zich tot sociale media om te pronken met de nieuwe inkt die haar ouders en haar landswortels eert. De kunst van de algehele tattoo, gepositioneerd op haar onderarm, is een cowboylaars - die haar ouders van de countrymuziek-krachtpatser vertegenwoordigt.

Bij nader inzien bevat het ook andere symbolen die verband houden met haar familie. Deze symbolen omvatten een iris, die Tennessee betekent, evenals een magnolia, die de thuisstaat Mississippi van haar moeder en de wortels van haar vader in Louisiana vertegenwoordigt.

De jonge ster onderschreef de foto van de tatoeage met: "T & F voor T & F. Iris voor Tennessee. Magnolia voor Louisiana en Mississippi. Boot want YEEHAW.”

Het bijschrift beschreef het detail in de cowboylaarstattoo en toonde de liefde die ze heeft voor haar ouders, Tim en Faith. Dit is echter niet de eerste tatoeage van Gracie. Ze heeft wat ander lijnwerk, waaronder het vrouwelijke teken op haar rechterschouder.

Volgt Gracie McGraw in de voetsporen van haar ouders?

Gracie, geboren op 5 mei 1997 en opgegroeid in Nashville, lijkt de grootste interesse in muziek te hebben onder de McGraw-dochters.

Net als haar ouders die van countrymuziek houden, treedt ze in hun voetsporen als het gaat om het nastreven van een carrière in de entertainmentindustrie - niet alleen in zang, maar ook in acteren.

Daar bestaat geen twijfel over, ze is tenslotte een van de dochters van Tim en Faith. Haar vader bewees dat het waar is dat Gracie kan zingen en dat haar stem geweldig is. In een schattige vader-dochtervideo van een roadtrip was het duo te zien met een klassiek nummer van Barbara Streisand en Barry Gibb, 'What Kind of Fool'.

Tim liet Gracie de leiding nemen voor het grootste deel van het nummer, waardoor zijn dochter de kans kreeg om te pronken met haar ongelooflijke en geweldige vocale vaardigheden. Hij ondertitelde trots de clip, “PIPES!!!!…. Dang, dit meisje kan zingen! Gracie en ik hebben plezier met Babs en Barry tijdens onze reis. chaseyourdreamsgirl”

In het commentaargedeelte van de post sprak countrymuziekster Faith Hill haar bewondering uit voor hun spontane optreden en sprak ze haar steun uit voor haar man en dochter. “Mijn liefdes. [Barbara Streisand] zou trots zijn.” In 2015 zongen Tim en Gracie samen op een countrymuzieknummer genaamd 'Here Tonight'.

Tim herinnerde zich: Ik was dit nummer aan het doen, en terwijl ik de vocalen erop deed, dacht ik: 'Man, ik wed dat de stem van Gracie hier heel cool zou klinken.' Ik kende gewoon de manier waarop ze zong, omdat ze mijn dochter is, en ik weet hoe ze zingt. Ze heeft zo'n energie.'

De twee voerden het nummer samen uit tijdens de show van Tim in Nashville in augustus 2015.

Bovendien zat Gracie vroeger in een rockband. Ze begon de rockband Tingo tijdens haar studententijd. Ze was de hoofdzangeres en speelde tegelijkertijd de slaggitaar.

Tijdens hun vrije tijd van school trad de band op verschillende plaatsen op en nam ze op. "Underlying Sexual Desire", "Fireman" en "Tinted Red" behoren tot hun bekendste nummers, hoewel de band niet langer actief is.

Het lijkt er echter op dat Gracie haar dromen nastreeft om acteur te worden in Los Angeles.

In een lange post op Instagram schreef ze: “Het is nogal wild dat Nashville mijn hele leven is geweest, maar het voelde nooit echt als thuis voor mij. Morgen begin ik aan mijn reis naar de grote LA baby!!!” Hoewel het moeilijk is om haar leven in Tennessee achter zich te laten, staat ze te popelen om een nieuw avontuur na te jagen.

“Dit is het begin van een reis waarbij ik echt om mezelf kan geven en iets voor MIJ kan doen!! Ik ben nog nooit die persoon geweest, en eerlijk gezegd, het is heel eng, maar ik ben zo trots op mezelf,” deelde ze samen met haar foto.

Aanbevolen: