Celebrity-bruiloften om naar uit te kijken in 2022

Inhoudsopgave:

Celebrity-bruiloften om naar uit te kijken in 2022
Celebrity-bruiloften om naar uit te kijken in 2022
Anonim

Valentijnsdag is nog maar over een maand en er hangt al liefde in de lucht. Als mensen zijn velen van ons van nature verbonden met liefde… liefde! We zien graag een gelukkig einde, oprechte vieringen en de puurheid en gezondheid van twee mensen die samenkomen uit aanbidding voor elkaar.

Verschillende beroemdheden hebben gedeeld dat ze van plan zijn dit jaar te trouwen. Na een gekke twee jaar waarin de pandemie de wereld overnam, wat is een betere manier om vreugde in je leven te brengen dan "ik doe" te zeggen tegen de liefde van je leven!

Van langdurige partners zoals Britney Spears en Sam Asghari tot stellen die pas ongeveer een jaar aan het daten zijn (zoals Katie Price en Carl Woods), veel celebs plannen hun bruiloft. Dit zijn bruiloften van beroemdheden waar je naar uit kunt kijken in 2022.

9 Brooklyn Beckham hoopt eindelijk de knoop door te hakken met Nicola Peltz

Brooklyn Beckham, de zoon van de wereldberoemde voetballer David Beckham en Victoria "Posh Spice" Beckham van de Spice Girls, kijkt reikhalzend uit naar de dag dat hij en zijn aanstaande bruid Nicola Peltz in het huwelijksbootje stappen. Ze zijn nu meer dan een jaar verloofd en deze 22-jarige heeft verteld dat als de pandemie er niet was geweest, hij en Nicola al getrouwd zouden zijn geweest.

8 Kate Hudson's trouwplannen met Danny Fujikawa

Actrice Kate Hudson en haar verloofde muzikant Danny Fujikawa zitten midden in de huwelijksplanning. Terwijl sommige mensen weddingplanners inhuren om voor alles te zorgen om extra stress te voorkomen, vatten Kate en Danny de koe bij de horens. Een van Kate's hoofdrollen was in de romcom-film Bride Wars, en ze vergeleek de ervaring van het plannen van haar bruiloft met het leed dat haar personage in de film voelde.

7 Kourtney Kardashian liet doorschemeren dat zij en Travis Barker in 2022 'I Do' zullen zeggen

Realityster, social media-persoonlijkheid en lid van een van de beroemdste families ter wereld, Kourtney Kardashian zou volgens geruchten 'ik doe' zeggen met haar verloofde Travis Barker dit jaar. Het stel is nu ongeveer een jaar samen en haar Instagram-post op oudejaarsavond waarin staat dat "2022 het beste nog moet komen", doet fans overal geloven dat Travis en Kourt in december zullen trouwen.

6 Sarah Richards huwelijk met Aston Merrygold zal gebeuren

Sarah Richards is een beroemde danseres en choreograaf, evenals verloofde van de Engelse danser, zanger en acteur Aston Merrygold. Ze heeft officieel haar voet op de grond gezet om te trouwen en stelt dat hoewel ze niet alleen maar luieren, haar twee zwangerschappen hen ervan hebben weerhouden om te trouwen. Nu is ze klaar om zich vast te pinnen en hun ceremonie te plannen.

5 Katie Price bereidt zich voor op haar vierde bruiloft

Controversiële media-persoonlijkheid/model/zakenvrouw Katie Price maakt zich klaar om haar vierde huwelijk aan te gaan met de huidige verloofde Carl Woods. Katie en Carl zijn nu ruim een jaar aan het daten en zijn zelfs verloofd voordat haar meest recente scheiding met ex-man Kieran Hayler was afgerond. Ongeacht haar relatiestatus eind 2021, is het paar nu van plan om in het huwelijksbootje te stappen.

4 'Love Island'-koppel Lucie Donlan en Luke Mabbott kunnen niet wachten

Een recente verloving komt van het Love Island-paar Lucie Donlan en Luke Mabbott nadat hij de vraag onder het noorderlicht in Finland had gesteld. Deze twee reality-ster tortelduifjes tonen constant hun onsterfelijke liefde voor elkaar op sociale media, waardoor fans uitkijken naar een bruiloft in 2022 voor dit speciale paar.

3 Bella Thorne wisselt dit jaar waarschijnlijk geloften uit met Benjamin Mascolo

Bella Thorne, de 24-jarige ex-Disney Channel-zangeres, danseres en actrice gaat waarschijnlijk dit jaar trouwen. Benjamin Mascolo, een 28-jarige Italiaanse zanger en acteur, ging bijna een jaar geleden op één knie. Dit paar heeft geen expliciete details gegeven over een trouwdatum, maar fans overal verwachten dat de bruiloft voor het einde van dit jaar zal plaatsvinden.

2 Britney Spears laat haar trouwjurk uitzoeken

Britney Spears is nu vrij en leidt haar beste leven, waaronder het krijgen van plannen voor haar huwelijk met haar langdurige vriend (nu verloofde) Sam Asghari. Terwijl ze fans op sociale media plaagde met een prachtige trouwjurk die ze preventief deelde wat ze zou dragen om door het gangpad te lopen, gaan fans ervan uit dat dit betekent dat ze "ja" heeft gezegd naar een andere jurk, wat haar en Sam een stap dichter bij het huwelijk brengt.

1 Michael Clifford en Crystal Leigh Lauderdale's bruiloft

Een eervolle vermelding op onze celeb-huwelijkslijst gaat naar 5 Seconds of Summer-bandlid Michael Clifford en zijn nu-vrouw Crystal Leigh Lauderdale. Het stel was al jaren aan het daten voordat Michael op zijn knie ging zitten en de grote vraag stelde in januari 2019. Op 11 januari 2022 deelden zowel hij als Crystal trouwfoto's op Instagram van hun ceremonie en receptie die plaatsvonden tijdens de eerste week van het jaar. Proficiat aan het gelukkige paar!

Aanbevolen: