Rebel Wilson presenteert BAFTA Film Award

Inhoudsopgave:

Rebel Wilson presenteert BAFTA Film Award
Rebel Wilson presenteert BAFTA Film Award
Anonim

De Australische actrice Rebel Wilson is aangekondigd als presentatrice van de 75e BAFTA Film Awards op 13 maart, zo heeft de British Academy bekendgemaakt. De ceremonie vindt plaats in de Royal Albert Hall in Londen en wordt uitgezonden op BBC One en iPlayer.

De actrice gaf deze verklaring na de aankondiging: "Ik ben zeer vereerd om in maart de EE British Academy Film Awards te mogen hosten, waar COVID niet langer zal bestaan omdat het tegen die tijd duidelijk zal zijn geannuleerd", zei Wilson. “Het wordt zo leuk! Ik wil hier geen druk op uitoefenen - ik weet dat ik niet grappig zal zijn omdat ik niet langer dik ben."

En bovendien ga ik niet 'zweten' van de zenuwen omdat ik een eigenaardige medische aandoening heb waarbij ik niet kan zweten… of mensen aanstoot kan geven vanwege mijn schattige Australische accent. Dus eigenlijk zal ik er gewoon zijn om rond te hangen met Dame Judi Dench, en samen zullen we allebei proberen een band te krijgen met Daniel Craig. En ja, ik bedoel echt ‘bond’.”

Actrice organiseert prestigieuze prijsuitreiking in maart

Nominaties voor het jaarlijkse filmprijsevenement worden op 3 februari bekendgemaakt. De lange lijst, met nominaties voor No Time To Die, Spencer en Belfast, werd deze week bekendgemaakt.

BAFTA CEO Amanda Berry zei het volgende: "We zijn verheugd om Rebel Wilson te verwelkomen als gastheer van de EE British Academy Film Awards dit jaar. Rebel heeft de show gestolen bij verschillende eerdere filmprijzen, en we zijn enorm opgewonden om te zien dat ze haar fantastische charisma en humor naar de hele show brengt terwijl we het allerbeste in film vieren."

The Bridesmaids-actrice stal de show tijdens de ceremonie van 2020 toen ze een prijs uitreikte, waardoor veel mensen naar sociale media gingen om te vragen of ze de gastheer zou worden. Wilson heeft onlangs ook de krantenkoppen gehaald vanwege haar reis naar extreem gewichtsverlies.

Evenement zal naar verwachting anders zijn dan vorig jaar

De 2021-versie van deze show werd gepresenteerd door Edith Bowman en Dermot O'Leary en werd opgevoerd in de Royal Albert Hall zonder publiek en onder voorwaarden van sociale afstand.

Het formaat voor de BAFTA-prijsuitreiking in 2022 is nog niet aangekondigd, maar een woordvoerder zei dat ze, als de omstandigheden het toelaten, hopen op een "persoonlijk evenement" met publiek.

BAFTA zal ook moeten strijden tegen de in Los Angeles gevestigde Critics Choice Awards, die onlangs hebben aangekondigd dat het is verplaatst naar dezelfde avond als de BAFTA's. Er is bezorgdheid, omdat dit veel conflicten oproept voor figuren uit de sector die waarschijnlijk bij beide ceremonies zullen worden genomineerd.

Aanbevolen: