Rebel Wilson vs The Kardashian Family: The Feud Explained

Inhoudsopgave:

Rebel Wilson vs The Kardashian Family: The Feud Explained
Rebel Wilson vs The Kardashian Family: The Feud Explained
Anonim

Terwijl de Kardashian-Jenner clan door de jaren heen nogal wat vetes van beroemdheden heeft doorgemaakt - er was de Kim en Taylor Swift vete, de Khloe en Amber Rose Feud, en de hele familie vs. Jameela Jamil-vete - een vete die de meeste mensen lijken te zijn vergeten, is het korte familiedrama met Pitch Perfect-ster Rebel Wilson. Ja, in 2015 nam de wereld een standpunt in - iedereen was ofwel team Kardashian-Jenner of team Wilson.

Vandaag bekijken we wat er precies is gebeurd tussen de actrice en de beroemde reality-tv-familie. Van hoe de vete begon, wat er op Twitter werd gezegd, tot waarom Oprah Winfrey erbij betrokken raakte - blijf scrollen om erachter te komen!

6 De vete begon in 2015 toen Rebel onthulde dat ze weigerde een prijs uit te reiken met de Jenners

Ja, de actrice onthulde aan Kyle en Jackie O van Kiss FM dat ze nee zei tegen het delen van het podium met Kendall en Kylie Jenner tijdens een beroemde awardshow. Dit is wat Rebel Wilson destijds zei:

"Ik werd gevraagd om met Kendall en Kylie te presenteren op de recente VMA's en zei 'nee'. Het is niet dat je een van hen individueel haat, maar het is gewoon dat alles waar ze voor staan, tegen alles is waar ik voor sta. En ze staan niet bekend om hun talent. Ik heb heel hard gewerkt om te komen waar ik moet komen."

5 Rebel zei dat ze niet geloofde dat de Kardashians een talent hebben

De actrice zei verder dat ze het gevoel heeft dat de familie oppervlakkig is en dat ze hen niet echt kan steunen omdat ze niets vertegenwoordigen waar ze voor staat. Dit is wat Rebel Wislon zei in hetzelfde interview met Kyle en Jackie O:

"Er is iets dat… niet dat je een van hen individueel haat, maar er is iets waar ze voor staan totaal in strijd is met waar ik voor sta. Alsof ze een beetje oppervlakkig lijken, en hun carrières niet echt gebaseerd zijn op talent. En ik weet dat ze super populair zijn. Het draait allemaal om persoonlijkheid en hard werken om te komen waar ik nu ben."

4 Toen het verhaal eenmaal ontplofte, nam Rebel dingen mee naar Twitter

Het zou natuurlijk niet onopgemerkt blijven om iets negatiefs over de Kardashian-Jenners te zeggen, en daarom deelde Rebel Wilson deze uitspraken uiteindelijk op Twitter in de hoop dingen op te lossen. Eerst tweette ze dit: "Ik zou heel graag over de Kardashians overal/ altijd/elk onderwerp willen debatteren." - die natuurlijk niet al te veel goede feedback kreeg. Toen beschuldigde de actrice de Kardashian-publicist ervan om dingen om te draaien door te tweeten: "Of misschien kan hun publicist de lastercampagne tegen mij gewoon stoppen omdat ik een prompte opmerking over hen heb gemaakt op de Australische radio?"

3 En ze gaf toe dat ze zelfs de familie bloemen had gestuurd

Degenen die het drama in re altime volgden, konden zeker zien dat, hoewel de mening van Rebel Wilson over het gezin misschien niet is veranderd, de actrice zich slecht voelde over het mogelijk kwetsen van de gevoelens van de sterren van Keeping Up with the Kardashians.

Rebel wist zeker ook dat eten met een van de beroemdste families in de entertainmentgeschiedenis misschien niet zo goed voor haar afliep. In de hoop dingen op te lossen, tweette Rebel Wilson ook het volgende:

"In ieder geval, ik ben MEER dan over dit kleine ding en wens de K-clan goed X stuurde ze zelfs bloemen."

2 Oprah Winfrey kwam ter verdediging van de beroemde familie

Tijdens een interview op de Kyle and Jackie O Show in Australië, raakte Oprah ook het drama tussen de Kardashian-Jenners en Rebel Wilson aan. Dit is wat Oprah zei:

"Ik heb de Kardashians twee jaar geleden geïnterviewd en ik kan niet geloven hoe hard ze werken. Mensen begrijpen dat niet; mensen denken: 'Oh, als een televisiecamera je gewoon volgt, dan is dat gewoon makkelijk. ' Om echt een realityserie te maken die eruitziet alsof er echt iets gebeurt, moet je de hele tijd bezig zijn. Ik ging ze als gezin filmen en ik kon niet geloven hoe hard ze werkten. We waren daar zeven uur en ze zouden nog zeven uur opnemen nadat ik vertrokken was. Het maakt niet uit wie je bent, dat is werk."

1 Ten slotte was de beroemde familie stil tijdens de vete

Eerlijk gezegd is het moeilijk te zeggen of we dit een vete kunnen noemen, aangezien de Kardashian Jenners besloten de stille weg in te slaan. Ja, ze gaven nooit commentaar op iets dat Rebel Wilson zei - misschien omdat ze eraan gewend zijn dat mensen het harde werk dat ze in hun carrière steken niet erkennen, hoe belachelijk dat voor sommigen ook mag lijken. Oprah kwam echter voor hen op en het is veilig om te zeggen dat Oprah zich niet uitspreekt tenzij ze het gevoel heeft dat iemand mishandeld wordt. Zoals eerder vermeld, hebben de Kardashian-Jenners zeker een groot deel van de openbare vetes meegemaakt, en het lijkt er absoluut op dat ze besloten hebben om deze uit te zitten - waardoor Rebel Wilson er zeker uitzag als de slechterik.

Aanbevolen: