DTE Energy Music Theatre keert na 50 jaar terug als Pine Knob

Inhoudsopgave:

DTE Energy Music Theatre keert na 50 jaar terug als Pine Knob
DTE Energy Music Theatre keert na 50 jaar terug als Pine Knob
Anonim

Twintig jaar nadat de toplocatie voor openluchtconcerten van Metro Detroit DTE Energy Music Theatre werd, keert de locatie terug naar zijn roots en herwint de naam die altijd had moeten zijn. Pine Knob, zoals het in de geest bekend is, zal officieel opnieuw bekend staan als Pine Knob.

Lokale favoriet stopt met het gebruik van de bedrijfstitel en keert terug naar de geliefde dennenknop

In 2001 werd de openluchtmuzieklocatie omgedoopt tot DTE Energy Music Theatre na een naamgevingssponsordeal tussen 313 Presents en DTE-Energy, maar de naam kwam nooit echt van de tong. Lokale concertbezoekers bleven naar de locatie verwijzen als Pine Knob en vermeden de bedrijfsnaam helemaal.

Liefde voor de naam Pine Knob was onwrikbaar. Artiesten die eerder op de locatie hadden opgetreden, wisten dat het roepen van "Hallo, Pine Knob" vanaf het podium een trefzekere manier was om het publiek aan het juichen te krijgen.

Het was niet alleen de oudere generatie die vasthield aan nostalgie. Een voorliefde voor de naam werd doorgegeven aan jongere generaties en is onderdeel geworden van de cultuur van Detroit.

"Het was altijd iets dat er nog steeds voor ons was", zegt Howard Handler, die president is van het bedrijf dat de locatie beheert. "Het is een verbinding met ongelooflijke herinneringen, legendarische optredens en een zomerritueel dat Detroiters en mensen in het zuidoosten van Michigan kennen en waarderen."

The Pine Knob Moniker is twee jaar in de maak en zal debuteren op het 50-jarig jubileum van de locatie

Plannen voor de locatie om de bedrijfsnaam af te werpen, begonnen bijna twee jaar geleden nadat 313 Presents zich realiseerde dat het onwaarschijnlijk was dat DTE zou terugkeren als naamsponsor, omdat ze hun focus hadden verlegd. De plannen voor de naamsverandering werden slechts enkele maanden voor de 50ste verjaardag van de spot gerealiseerd.

“Het is een geweldige mijlpaal. Het is perfect voor het 50-jarig jubileum. Het zomerse muziekseizoen is een ritueel voor mensen in ons deel van de wereld', zegt Howard Handler, president van 313 Presents. “Hier breng je veel mooie zomeravonden door. We zijn erg enthousiast over het seizoen '22 en de toekomst van dit hele gebeuren."

Pine Knob opende op 25 juni 1972 en fans pakten de zaal die middag in om David Cassidy te zien breken op het podium. Het werd in de loop der jaren een favoriete zomerplek voor veel toerartiesten, waaronder Bob Seger die 33 dates speelde op het podium van Pine Knob.

Aanbevolen: