Tessa Thompson keert terug naar opnames als Valkyrie in 'Thor: Love And Thunder

Tessa Thompson keert terug naar opnames als Valkyrie in 'Thor: Love And Thunder
Tessa Thompson keert terug naar opnames als Valkyrie in 'Thor: Love And Thunder
Anonim

De vierde Thor-film, Thor: Love and Thunder, is volop in productie in Australië.

De recente setfoto's onthulden dat Thor van Chris Hemsworth een nieuwe look en kostuum aantrok. Naast Hemsworth was ook de Star-Lord van Chris Pratt te zien in een nieuwe versie van zijn kostuum, wat bevestigt dat de Guardians in de film zijn verschenen.

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nu de bevestiging van een ander castlid dat hun rol in het komende vervolg opnieuw vertolkt: niemand minder dan Valkyrie zelf, Tessa Thompson. Ze onthulde het nieuws toen ze een foto op haar Instagram-verhaal deelde met de stoel van haar castlid, met als onderschrift: "Ze is terug!"

Afbeelding
Afbeelding

Valkyrie verscheen voor het eerst in Thor: Ragnarok en haar kracht, vastberadenheid en uitstekende humor maakten haar meteen een favoriet bij de fans. Haar volgende optreden was in Avengers: Endgame, waar ze de leiding nam in New Asgard terwijl Thor in afzondering ging, en vervolgens opdook in de laatste strijd tegen Thanos.

Vanaf nu zijn er geen onthullingen meer van Thompson, maar er zijn ook stukjes informatie van andere betrokken sterren. De productie van Thor 4 is tot nu toe een goed bewaard geheim geweest, maar naarmate de weetjes binnen blijven druppelen, lijkt het een behoorlijk groot ensembleproject te worden.

Jane Foster van Natalie Portman die afwezig was in Thor: Ragnarok, behalve een voorbijgaande vermelding door een extra, zal ook in de film verschijnen. Bovendien is bevestigd dat Christian Bale, de ster van The Dark Knight, de antagonist in de film zal spelen.

Geregisseerd door de terugkerende regisseur van de vorige Thor-aflevering, Taiki Waititi, Thor: Love and Thunder staat gepland om op 6 mei in de bioscoop te verschijnenth 2022.

Aanbevolen: