My 600-lb Life': de tragische waarheid die de show ons niet vertelt

Inhoudsopgave:

My 600-lb Life': de tragische waarheid die de show ons niet vertelt
My 600-lb Life': de tragische waarheid die de show ons niet vertelt
Anonim

Op het kleine scherm zijn er niet veel shows die zo boeiend zijn als My 600-lb Life. Ja, sommige dingen uit de show zijn nep en de show is gehuld in vreemde feiten, maar over het algemeen zorgt het voor tv die je gezien moet hebben vanwege het eenvoudige, maar meeslepende uitgangspunt.

De patiënten op de show variëren in mate van succes, maar een universele waarheid voor hen allemaal is dat hun leven drastisch verandert. Een goed voorbeeld is hoeveel het leven van Cillas door de show is veranderd. Dit kan ten goede zijn, maar in bepaalde gevallen nemen de zaken een slechte wending.

Laten we de show eens nader bekijken en meer te weten komen over enkele patiënten die tragische gevolgen hadden nadat ze op de show waren geweest.

'My 600-Lb Life' is een populaire realityshow

My 600-lb Life vertegenwoordigt een van de meest interessante en besproken realityshows die er zijn, en dit komt grotendeels door het uitgangspunt. Over het algemeen is het eenvoudig: de show toont individuen die de barrière van 600 pond overschrijden en die hun leven willen veranderen door een operatie te ondergaan om het gewicht te verliezen.

Alle deelnemers aan de show ondergaan een proces waarbij ze hun levensstijl volledig veranderen, en elke week stemmen kijkers af en zien hoeveel moeite deze mensen doormaken om het leven dat ze ooit kenden te veranderen. De waarheid is dat deze verandering nog moeilijker is dan het lijkt, maar gezien de grimmige uitkomst die op hen wacht, weten deze patiënten dat ze hard moeten werken om het te laten gebeuren.

Op dit moment zijn er 10 seizoenen van de succesvolle show geweest en fans kunnen niet stoppen met afstemmen op elk nieuw seizoen. Door dit alles hebben ze kennis gemaakt met een aantal werkelijk geweldige mensen die allemaal onvermoeibaar hebben gewerkt om de nodige veranderingen in hun leven aan te brengen.

Gelukkig zijn er een aantal personen uit de show geweest die in de loop van de tijd verbluffende vooruitgang hebben geboekt.

Sommige patiënten hebben succes gehad

Nu, bij het kijken naar een show als deze, kunnen mensen thuis niet anders dan de patiënt op het scherm steunen. Mensen houden tenslotte van een goed verhaal over anderen die tegenslag overwinnen, en de mensen die aan de show deelnemen, hebben allemaal veel te overwinnen. Deze succesverhalen zijn inspirerend voor zowel kijkers als potentiële deelnemers.

Melissa Morris was bijvoorbeeld een deelnemer aan seizoen één, en haar verhaal hielp de show op de goede weg met fans. Ze was in staat om de kans die haar werd geboden optimaal te benutten, en ze was een groot succes.

"Praat over doelen! Melissa's gewichtsverliesverhaal heeft fans zeker geïnspireerd. Toen ze in de gewichtsverliesshow verscheen, woog de ster 653 pond en verloor ze uiteindelijk bijna 500", schrijft InTouch Weekly.

Er zijn veel anderen die ook het succes van de show hebben geproefd, daarom blijven mensen elk seizoen afstemmen. Het is echt opmerkelijk om te zien hoe deze individuen hun strijd overwinnen op weg naar een nieuw leven.

Hoewel het altijd geweldig is om te horen over de happy endings die uit de show naar voren komen, is de waarheid dat niet iedereen het geluk heeft om ongeschonden aan de andere kant te komen. Simpel gezegd, gezondheidsproblemen staan je in de weg en dingen kunnen een wending nemen in het ergste geval.

11 Patiënten hebben hun leven verloren

Sinds hun optreden in de hitshow zijn er in totaal 11 patiënten omgekomen. Dit is echt tragisch, maar het geeft een eerlijk beeld van de complicaties die kunnen optreden bij het hele proces dat al deze patiënten hebben doorgemaakt tijdens hun verblijf in de show.

De oorzaak van overlijden voor deze patiënten varieert zeker van een aantal dingen, waaronder infectie en orgaanfalen. Dit laat zien dat, hoewel het proces voor een aantal mensen kan werken, het ook fataal kan zijn voor anderen.

Rob Buchel was een patiënt bij de show en helaas kon hij het filmen niet halen. Hij was de eerste persoon in de geschiedenis van de show die stierf vóór hun aflevering.

Alleen al in 2021 zijn drie mensen overleden die aan de show hadden deelgenomen, wat een behoorlijke klap was voor zowel de fans als de families van de patiënt.

Seizoen 10 van de show is net afgelopen en mensen wachten nog steeds op bericht voor een 11e seizoen. We zouden de show terug kunnen zien komen, gezien zijn populariteit, en als dat zo is, zal het zeker zijn grote publiek behouden. Hopelijk zullen de patiënten van de show gezonde vooruitgang blijven boeken in de richting van hun doelen.

Aanbevolen: