Zal 'RHOC'-ster Braunwyn Windham-Burke scheiden?

Inhoudsopgave:

Zal 'RHOC'-ster Braunwyn Windham-Burke scheiden?
Zal 'RHOC'-ster Braunwyn Windham-Burke scheiden?
Anonim

Voordat ze The Real Housewives of Orange County verliet, liet Braunwyn Windham-Burke fans haar gezinsleven zien met haar man Sean Burke en hun zeven kinderen. Het stel sprak over het hebben van een "love shack" of appartement waar ze zouden gaan voor dates. Maar na een tijdje deelde Braunwyn dat ze homo is en dat zij en Sean besloten om even uit elkaar te gaan, zodat ze met andere mensen kan daten en ze erachter kunnen komen hoe ze verder gaan.

Als fans Braunwyn inhalen sinds ze RHOC verliet, weten ze dat ze enige tijd in New York City heeft gewoond, en ze heeft ook gesproken over een aantal nieuwe relaties waarin ze is geweest. Maar betekent dat dat haar huwelijk gaat eindigen? Blijf lezen om erachter te komen of RHOC-ster Braunwyn Windham-Burke gaat scheiden.

Zullen Braunwyn Windham-Burke en Sean Burke gaan scheiden?

Nadat Braunwyn Windham-Burke uit de kast kwam, is ze met een paar mensen uitgegaan, maar zij en Sean zijn getrouwd gebleven.

Het lijkt erop dat Braunwyn en Sean niet snel zullen scheiden, althans volgens wat Braunwyn in 2021 zei, meldde Entertainment Tonight. Maar dat betekent niet dat het nooit zal gebeuren. Braunwyn erkende wel dat scheiden in de toekomst zou kunnen gebeuren, omdat dat logisch zou zijn, omdat ze allebei de ware liefde zouden moeten kunnen vinden.

Braunwyn legde uit dat zij en Sean een tijdje uit elkaar zouden gaan en zei: "Denk ik dat Sean en ik wat ruimte nodig hebben? Absoluut. Denk ik dat we ons moeten haasten om te scheiden? Absoluut niet." Ze zei: "Ik wil wakker worden en koffie drinken met iemand, en dat wil ik, en dat verdient hij ook. Hij wil dat ook. Dus hoewel we nu geen haast hebben, willen we allebei die persoon, en die liefde, en die intimiteit. Ik zou graag… als ik mijn ogen sluit en manifesteer wat ik echt wil, word ik elke ochtend wakker met een vrouw die mijn vrouw is."

Toen Braunwyn in december 2021 een "Merry Christmas" Instagram-post deelde, zei ze dat mensen haar en Sean vaak hebben verteld dat scheiden de volgende logische stap voor hen lijkt te zijn. Ze zei dat ze de vakantie "moderne familiestijl" gingen vieren en dat dit goed voor hen voelde. Braunwyn zei: 'Vergis je niet, het is niet altijd gemakkelijk, scheiden zou makkelijker zijn geweest. Maar we wisten allebei dat het belangrijk was om de behoeften van ons gezin boven die van onszelf te stellen, en daar worden we deze kerst weer aan herinnerd.'

Hebben Braunwyn en Sean met iemand anders gedate?

Volgens Us Weekly gingen Braunwyn en haar vriendin Fernanda Rocha uit elkaar en begon ze met Jamie Parton te daten.

Braunwyn deelde met de publicatie dat ze het leuk vindt om in New York City te wonen en te daten: "Ik mag hier naar buiten komen [naar NYC] en uitgaan en vrijgezel zijn en echt mijn, zoals, beste Carrie Bradshaw-leven leiden."

Braunwyn en Jamie gingen ook uit elkaar, en Us Weekly meldde in december 2021 dat Braunwyn Victoria Brito zag. Een bron legt uit: De relatie tussen Braunwyn en Victoria is nog erg nieuw. Ze plakken er geen etiket op. Ze zijn door elkaar geslagen.”

Hoewel Braunwyn met een paar mensen is uitgegaan sinds fans erachter kwamen dat zij en Sean tijd van elkaar wegnamen, lijkt het erop dat ze zich niet zo op haar gemak voelt bij het daten met Sean. In januari 2021 meldde The Daily Mail dat Sean aan het lunchen was met een vrouw in Newport Beach.

Braunwyn had het weer over het daten van Sean en volgens People zei ze dat ze met een therapeut over dat probleem hebben gesproken, aangezien zij en Sean al zo lang een stel zijn.

Braunwyn zei: "We werken hieraan. We kunnen dit niet zelf bedenken. Dit is veel. We zijn een beetje gek, maar dit is moeilijk en we lossen het op. Ik ben een soort jaloers persoon. Sean weet dit, we praten erover in therapie. Dit is eigenlijk het belangrijkste waar we in therapie aan werken. We zijn al samen sinds we tieners waren. Ik weet niet hoe het leven zonder hem is, en dat maakt me bang. Dat maakt me erg bang."

Wat heeft Sean Burke gezegd over zijn huwelijk?

Sean Burke had het over Braunwyn die naar buiten kwam en volgens Mensen, toen Andy Cohen wilde weten wat hij dacht, zei Sean: "In sommige opzichten was het een opluchting. Het was echt zo. Omdat de olifant in de kamer, dit is niet iets dat we niet kunnen oplossen. Ze voelt zich aangetrokken tot vrouwen."

In augustus 2021 deelde Braunwyn dat zij en haar familie op vakantie waren in Hawaï en zichzelf weer een "modern gezin" noemden. Ze zei dat zij en Sean een zeer goede "proefscheiding" hadden die hen lessen leerde.

Terwijl fans zich afvragen of Braunwyn Windham-Burke en Sean Burke in de toekomst zullen scheiden, heeft hij tijdens deze reis echt voor Braunwyn gezorgd.

Aanbevolen: