De cast van 'relatief beroemd' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'relatief beroemd' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'relatief beroemd' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Wat krijg je als je een stel kinderen van beroemdheden meeneemt en op een ranch zet? Je krijgt een behoorlijk vermakelijke realityshow. Relatief Beroemd: Ranch Rules uitgezonden zijn eerste twee afleveringen op woensdag 12 januari op E!, en het was vermakelijk en eye-openend.

Hoewel deze beroemde kinderen, eigenlijk meer jonge volwassenen, beroemde ouders hebben, betekent dit niet dat ze niet hun eigen geld hebben verdiend. Sommigen van hen hebben hun eigen gezin, terwijl anderen hun eigen carrière in de entertainmentindustrie hebben gecreëerd. De acht beroemde kinderen helpen Saddleback Ranch opnieuw te openen, nadat ze vanwege de pandemie zijn gesloten. Ze doen van alles, van schapen scheren tot een kalf ter wereld helpen. Ze blijven daar 30 dagen en bewijzen dat ze meer zijn dan alleen hun achternaam.

We gaan de cast van Relatief Beroemd rangschikken, op vermogen.

8 Redmond Parker's netto waarde is onbekend

Redmond Parker is de zoon van Ray Parker Jr., de man die het themalied "Ghostbusters" beroemd maakte. Redmond Parker is een zakenman en ondernemer, die in het bestuur van verschillende grote bedrijven zat en in een paar films speelde, maar zijn vermogen is niet met het publiek gedeeld, waardoor hij onderaan staat.

7 De nettowaarde van Jasmine Lawrence is $ 300.000 tot $ 500, 000

Ondanks dat haar vader komiek en acteur Martin Lawrence is, is het vermogen van Jasmine Lawrence niet erg hoog. Ze heeft een geschat vermogen van $ 300 tot $ 500k. Lawrence heeft ervoor gekozen om naar de universiteit te gaan en heeft nog niet veel geld verdiend met een acteercarrière. Haar eerste acteerrol was in de film Bad Boys For Life uit 2020. Lawrence verscheen ook op de sitcom van 2012, Family Time. De 25-jarige zal zeker meer geld verdienen als ze blijft acteren. Ze is ook aan het daten, de zoon van Eddie Murphy, Eric Murphy.

6 Taylor 'Tay' Hasselhoff's netto waarde is $ 1 miljoen

Taylor "Tay" Hasselhoff heeft een geschat vermogen van ongeveer $ 1 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Ze trad in de voetsporen van haar vader en speelde in een aantal shows en films, waaronder The Young And The Restless en Sharknado 4: The 4th Awakens. Ze speelde in één aflevering van Baywatch in 1999. De 31-jarige heeft haar geld verdiend door niet alleen actrice te zijn, maar ook zangeres, tv-presentator, tijdschriftredacteur en luxe makelaar.

5 Hana Giraldo's netto waarde is $1 tot $1,5 miljoen

Hana Giraldo is vooral bekend als de dochter van Pat Benatar en de dochter van Neil Giraldo. Ze is actrice, zangeres, model en modeontwerpster. Giraldo heeft het meeste geld verdiend met haar modelijn genaamd RiptLA, die haar vermogen schat op ongeveer $ 1 tot $ 1,5 miljoen. De 27-jarige had een paar jaar een relatie met Disney Channel-ster Kyle Massey voordat ze uit elkaar gingen in 2020.

4 Austin Gunn's netto waarde is $1,5 miljoen

Austin Gunn is misschien de zoon van professionele worstelaar Bill Gunn, maar dat betekent niet dat hij geen naam heeft gemaakt. Austin is zelf een professionele rapper en worstelaar. Hij wordt geschat op ongeveer $ 1,5 miljoen, wat bijna de helft is van wat zijn vader nu waard is. De 27-jarige lijkt niet snel te vertragen.

3 Harry Thornton's netto waarde is $1 tot $5 miljoen

Het is onduidelijk hoeveel het vermogen van Harry James Thornton precies is. Websites koppelen hem tussen $ 1 en $ 5 miljoen. De zoon zijn van acteur Billy Bob Thornton is een grote erfenis om naar te leven, maar hij lijkt tevreden te zijn met het zorgen voor zijn dochter en als assistent-vastgoedbeheerder. Harry is ook betrokken geweest bij de filmindustrie, en zo heeft hij het meeste van zijn geld verdiend.

2 Myles O'Neal's netto waarde is $5 miljoen

Het is geen verrassing dat Myles O'Neal de op één na rijkste van de show is, met een nettowaarde van ongeveer $ 5 miljoen. Zijn vader, Shaquille O'Neal, is een van de beroemdste en rijkste basketballers aller tijden. Wat Myles betreft, hij is een DJ, realityster en entertainer. O'Neal heeft in de loop der jaren echter het grootste deel van zijn geld verdiend aan modellering en merkaanbevelingen.

1 Ebie Wright's netto waarde is $7 miljoen

Van de hele cast heeft Ebie het hoogste vermogen. Volgens meerdere websites is haar vermogen ongeveer $ 7 miljoen. Dat staat echter niet vast. Ebie's vader is de latere rapper, Eazy-E, en ze probeert zijn nalatenschap waar te maken. Ze heeft haar geld verdiend met een zang- en acteercarrière. De 30-jarige is ook de oprichter van haar eigen kledingwebsite, We Want EB, waarmee ze het grootste deel van haar fortuin verdient.

Aanbevolen: