Real Housewives' Stars' Criminal History, Revealed

Inhoudsopgave:

Real Housewives' Stars' Criminal History, Revealed
Real Housewives' Stars' Criminal History, Revealed
Anonim

Het is bekend dat de Real Housewives-franchise vol zit met drama, maar fans hebben ontdekt dat de wilde persoonlijkheden van sommige van deze reality-televisiesterren nog chaotischer worden wanneer de camera's stoppen met draaien. De grote gevechten, dramatische momenten en grillig gedrag dat op televisie is geportretteerd, werden soms gevolgd door meer problemen in hun persoonlijke leven.

Sommige Echte Huisvrouwen zijn verwikkeld in rommelige juridische gevechten, arrestaties en soms zelfs gevangenisstraf. Wanneer mensen onjuiste levensstijlkeuzes maken en emoties hoog oplopen, kunnen dingen snel uit de hand lopen, en sommige sterren van deze show hebben dat op de harde manier zeker geleerd. Hier is een momentopname van de criminele geschiedenis die enkele van de beroemdste Real Housewives-sterren plaagt.

10 Nene Leakes Of 'The Real Housewives Of Atlanta'

The Real Housewives of Atlanta kreeg een schok toen werd onthuld dat Nene Leakes schuldig had gepleit voor één misdrijf en drie misdrijven wegens diefstal van diensten. Ze werd betrapt toen ze haar telefoonmaatschappij afnam toen ze 25 jaar oud was. Het zou logisch zijn geweest als ze deze situatie had laten uitdoven, maar in plaats daarvan haalde ze meer krantenkoppen door nog drie keer gearresteerd te worden voor het schenden van haar proeftijd.

9 Porsha Williams van 'The Real Housewives Of Atlanta'

2014 was een slecht jaar voor Porsha Williams nadat ze was gearresteerd voor mishandeling en mishandeling. Fans van The Real Housewives of Atlanta kregen meer dan ze hadden verwacht toen ze afstemden op de reünieshow en de dingen ronduit explosief werden. Een verbale uitwisseling tussen Porsha Williams en Kenya Moore leidde ertoe dat Porsha plotseling in de richting van Kenia stormde. Ze begon aan haar haar te trekken en binnen enkele seconden moest Andy Cohen ingrijpen om in te grijpen voordat de beveiliging een handje kon helpen.

Het duurde niet lang voordat Moore een aanklacht indiende en de wereld vol ontzetting toekeek hoe een arrestatiebevel werd uitgevaardigd voor Porsha Williams. Ze gaf zichzelf aan bij de politie om de aanklacht onder ogen te zien. Overigens is Porsha ook bij verschillende protesten gearresteerd.

8 Jen Shah van 'The Real Housewives Of S alt Lake City'

Het drama gaat verder met de Real Housewives of S alt Lake City-ster Jen Shah die samen met haar assistent Stuart Smith werd gearresteerd. Wat de zaken nog erger maakte, was het feit dat dit allemaal gebeurde terwijl ze op de set waren en aan het filmen waren voor de show. De politie beschuldigde hen van samenzwering tot het plegen van draadfraude en samenzwering om geld wit te wassen via telemarketing. Ze werden beschuldigd van het genereren van hoofdlijsten van onschuldige en nietsvermoedende mensen en het verkopen van die lijsten aan anderen die deel uitmaakten van dit witwasprogramma.

Shah pronkte vaak met haar luxe levensstijl, en toen deze beschuldigingen tegen haar werden ingediend, meldden de media dat ze "haar weelderige levensstijl zou hebben opgebouwd ten koste van kwetsbare, vaak oudere, arbeidersklasse." Hoewel ze haar betrokkenheid ontkent, worden Jen en Stuart beide beschuldigd van het oplichten van honderden slachtoffers, en de beschuldigingen die tegen hen worden gestapeld, kunnen ertoe leiden dat ze tientallen jaren achter de tralies terechtkomen.

7 Gina en Matthew Kirschenheiter van 'The Real Housewives Of Orange County'

Het werd stressvol voor Gina en Matthew Kirschenheiter toen de sterren van Real Housewives of Orange County allebei in legaal heet water belandden. Op 19 februari 2019 werd Gina gearresteerd voor rijden onder invloed in Californië. Blijkbaar hadden stress en slecht beoordelingsvermogen ook de overhand op Matthew, toen hij vier maanden later werd gearresteerd voor huiselijk geweld. Twee dagen na zijn arrestatie diende Gina een straatverbod tegen hem in. Ze moesten allebei doorgaan om een nieuw leven voor zichzelf op te bouwen, terwijl ze worstelden met een dreigende echtscheidingsregeling en de veroordeling die voortvloeide uit hun respectievelijke strafrechtelijke vervolging.

6 Luann De Lesseps van 'The Real Housewives Of New York City'

Deze superrijke ster uit The Real Housewives of New York City werd in december 2017 gearresteerd na een aanval op een politieagent in Florida. De officier en Lesseps hadden heel verschillende versies van wat er op die noodlottige dag gebeurde. De politie heeft een aanklacht ingediend voor wanordelijk dronkenschap, een officier mishandelen, zich met geweld tegen arrestatie verzetten en een openbare dienst bedreigen. Lesseps, aan de andere kant, beweert dat haar aanwezigheid in Palm Beach slechte herinneringen aan haar bruiloft opriep en verontschuldigde zich voor haar acties. Ze nam een pleidooiovereenkomst met een aantal beperkingen en voorwaarden, die ze niet kon waarmaken. Het was duidelijk dat ze haar lesje de eerste keer niet had geleerd, maar toen kreeg ze nog drie voorwaarden voor haar proeftijd.

5 Kim Richards van 'The Real Housewives Of Beverly Hills'

Kim Richards is opgeruimd in een afkickkliniek en heeft haar leven weer op de rails gezet, door toe te geven dat ze was teruggevallen op een alcoholverslaving en op het moment van haar arrestatie uit de hand liep door depressie. De ster van Real Housewives of Beverly Hills werd in april 2015 beschuldigd van openbare dronkenschap, huisvredebreuk, geweld en verzet tegen een officier. om een nacht in de gevangenis door te brengen na te zijn opgepakt op verdenking van winkeldiefstal voor meer dan $ 600 aan diverse items van Target.

4 Teresa en Joe Giudice van 'The Real Housewives Of New Jersey'

Een diep crimineel verleden en veel juridische problemen plaagden Teresa en Joe Giudice, wat de laatste druppel bleek te zijn voor hun huwelijk. The Real Housewives of New Jersey hebben een echte schok doorgemaakt toen ze in 2013 allebei werden geconfronteerd met federale fraude. Ze werden geconfronteerd met 39 tellingen van samenzwering om post- en bankfraude, bankfraude, faillissementsfraude en het afleggen van valse verklaringen over leningaanvragen te plegen. Ze werden allebei veroordeeld tot een tijd achter de tralies, waarbij Teresa 15 maanden zat, en Joe maar liefst 41 maanden kreeg, evenals gedeporteerd naar Italië.

3 Danielle Staub van 'The Real Housewives Of New Jersey'

In 2009 zag The Real Housewives of New Jersey een enorme plotwending die zich concentreerde rond de zeer verontrustende beschuldigingen tegen Danielle Staub. Hoewel ze het merendeel van deze aanklachten krachtig blijft ontkennen, werd ze ervan beschuldigd te hebben gewerkt als high class escort en stripper die bewust betrokken raakte bij een bekende Colombiaanse drugsdealer.

Een deal liep mis toen ze naar verluidt een grote hoeveelheid illegale drugs vervoerde en werd aangevallen en beroofd. Als vergelding zou haar drugsdealende vriend een rivaliserend lid hebben mishandeld en die man in zijn huis hebben gegijzeld. Danielle ontkent het meeste hiervan, maar de rechtbanken hadden genoeg ondersteunend bewijs om haar in bedwang te houden door een proeftijd van 5 jaar en verplichte wekelijkse drugstests te eisen.

2 Erika Jayne en Tom Girardi van 'The Real Housewives Of Beverly Hills'

Erika Jayne en Tom Girardi van The Royal Housewives Of Beverly Hills hebben een echtscheiding aangevraagd, maar dat proces wordt net zo streng onder de loep genomen als de rest van hun leven. Het paar wordt onderzocht voor het verduisteren van geld dat bedoeld was voor de families die dierbaren verloren in de Lion Air Flight 610 tragedie. Bij de gruwelijke crash kwamen 189 mensen aan boord om het leven tijdens een mislukte vlucht in 2018 en toen de druk op Erika en Tom begon op te lopen om verantwoording af te leggen over hun financiën, werden de zaken steeds verdachter. Velen geloven dat Erika's financiën worden beschermd door hun 'schijnscheiding'. De zakenpartners van Tom kwamen ook naar voren met de bewering dat hij Wells Fargo meer dan $ 882 miljoen verschuldigd is aan huur, belastingen en onbetaalde vergoedingen aan hun kantoor.

1 Dorit en PK Kemsley van 'The Real Housewives Of Beverly Hills'

The Real Housewives of Beverly Hills zagen meer juridische stappen in 2018 nadat Dorit en PK Kemsley waren aangeklaagd door Ryan Home, die beweerde dat hij nooit een vergoeding had gekregen voor zijn investering van $ 205.000 in Dorit's badpaklijn. Rechtbanken bestelden bemiddeling die gesprekken en een minnelijke schikking tussen beide partijen stimuleerde. Helaas waren ze niet in staat om uit de krantenkoppen te blijven en kwamen er in 2019 opnieuw meer financieel twijfelachtige beschuldigingen naar voren. Nico Kirzis kwam met beschuldigingen dat hij PK enkele jaren eerder een verbluffende $ 1,2 miljoen dollar had geleend en dat veel van dat bedrag bleef verschuldigd. Het paar werd intensief onder de loep genomen en veel van de aantijgingen tegen hen werden verdacht ingetrokken.

Aanbevolen: