Charlize Theron en 7 andere beroemdheden die ook een absoluut onberispelijke huid van de camera hebben

Inhoudsopgave:

Charlize Theron en 7 andere beroemdheden die ook een absoluut onberispelijke huid van de camera hebben
Charlize Theron en 7 andere beroemdheden die ook een absoluut onberispelijke huid van de camera hebben
Anonim

Als het op schoonheid aankomt, v alt niet te ontkennen dat veel mensen opkijken naar beroemdheden. Elke keer dat beroemdheden op het scherm verschijnen, zien ze er altijd prachtig en mooi uit, wat het publiek wil navolgen. Iedereen zal het erover eens zijn dat het de make-up en de outfit is, maar sommige beroemdheden zien er nog steeds uit als een godin, zelfs als ze geen mooie kleding en make-up dragen. Deze beroemdheden hebben vol vertrouwen foto's van hen gedeeld zonder make-up, simpelweg omdat ze er zonder make-up nog steeds perfect uitzien. Bekijk de meest onberispelijke beroemdheden, zelfs als de camera's uit zijn.

8 Tyra Banks

Ondanks dat ze bijna 50 is, behoort Tyra Banks tot de beroemdheden met de mooiste huid zonder make-up. De Amerikaanse tv-persoonlijkheid en -model is enkele maanden geleden net 48 jaar oud geworden, maar ze heeft een geweldige huid dankzij haar schoonheidsregime. Het lijdt geen twijfel dat ze enkele goede genen heeft geërfd, maar ze zorgt ook goed voor haar huid. Ze schrijft niet alleen haar goede huid toe aan haar goede genen, ze heeft ook veel huidverzorgingshacks geleerd sinds ze jarenlang in de modellenindustrie heeft gewerkt. Ze is ook een groot voorstander van gezonde huidverzorgingsgewoonten die ze elke avond religieus doet.

7 Keke Palmer

Kinderster Keke Palmer is een van de beroemdheden met een geweldige huid dankzij haar eenvoudige maar effectieve huidverzorgingsroutine. Palmer aarzelt niet om haar blote gezicht op haar Instagram-account te laten zien, omdat ze een geweldige huid heeft. De Amerikaanse actrice deelde haar huidverzorgingsroutine tijdens haar interview met Pop Sugar, en het bestaat slechts uit zes eenvoudige stappen: reinigen, de huid behandelen, verstevigen, dode huidcellen exfoliëren, hydrateren om te hydrateren en altijd zonnebrandcrème aanbrengen om de huid te beschermen.

6 Ashley Tisdale

Ashley Tisdale kan vol vertrouwen haar make-upvrije huid delen op haar Instagram-account, omdat ze zich het mooist voelt zonder make-up. Haar blote huid is absoluut onberispelijk dankzij haar huidverzorgingsroutine. De Amerikaanse actrice bekende tijdens haar mode-interview dat ze haar angst verlicht door haar huidverzorgingsrituelen en -gewoonten. Een ding dat ze heeft gedaan om ervoor te zorgen dat ze een geweldige huid heeft, is meer geld uitgeven aan huidverzorging dan aan haar make-up. Ze masseert haar wangen regelmatig met een Nurse Jamie-roller om het gezonder te maken.

5 Nicole Kidman

Nicole Kidman kan worden beschouwd als een van de meest gewilde actrices in Hollywood, daarom zorgt ze ervoor dat haar huid gezond en stralend blijft. De huid van de actrice is een van de grootste invloeden op haar carrière. De Amerikaanse en Australische actrice en producer heeft maar één advies om een mooie huid te hebben en dat is de huid te beschermen tegen de hitte van de zon. Ze zorgt ervoor dat ze altijd zonnebrandcrème met een voldoende hoeveelheid SPF aanbrengt voordat ze eropuit trekt. Naast zonnebrandcrème zorgt ze ervoor dat ze ook een hoed met een brede rand heeft om haar gezicht tegen de zon te bedekken.

4 Jennifer Aniston

Het v alt niet te ontkennen dat Jennifer Aniston ouder is geworden door de ogen van Hollywood. De industrie heeft haar leeftijd door de jaren heen gezien, maar met haar geweldige huid zou je kunnen denken dat ze meer dan een decennium jonger is dan haar werkelijke leeftijd. De 53-jarige Amerikaanse actrice gaf toe dat ze veel producten op haar huid gebruikt om ervoor te zorgen dat deze gezond blijft. Er werd zelfs gemeld dat ze maandelijks $ 20.000 aan haar uiterlijk besteedde. De Friends-ster kan het zich veroorloven om dit te doen, aangezien ze een geschat vermogen heeft van $ 300 miljoen. Als je Jennifer Aniston op het eerste gezicht zou zien, zou niemand denken dat ze al in de vijftig is.

3 Charlize Theron

De beroemde Zuid-Afrikaans-Amerikaanse actrice is een van de beroemdheden die regelmatig foto's op haar Instagram deelt met haar blote gezicht. Theron gaf toe dat ze goed voor haar huid zorgt en dat haar favoriete huidverzorgingsproducten meestal oogcrème, serum en een geweldige vochtinbrengende crème zijn. Ze gebruikt ook zonnebrandcrème met minimaal SPF30. Op 46-jarige leeftijd kan niemand beweren dat de huid van Charlize Theron onberispelijk en stralend is.

2 Natalie Portman

Israëlisch-Amerikaanse actrice Natalie Portman kan worden beschouwd als een van de mooiste gezichten in Hollywood en haar stralende huid is hier een factor in. Net als alle andere sterren op deze lijst, zorgt Portman ervoor dat ze zonnebrandcrème op haar gezicht aanbrengt om haar huid te beschermen tegen de zonnestralen. Ze zorgt er ook voor dat ze altijd haar make-up verwijdert voordat ze naar bed gaat. De actrice aarzelt niet om haar producten te delen en een van haar meest gebruikte producten is een reinigingsmiddel.

1 Beyoncé

Amerikaanse zangeres en songwriter Beyonce is een van de beroemdheden met de meest onberispelijke huid in Hollywood. Hoewel ze enkele van haar belangrijkste schoonheidsgeheimen heeft gedeeld, houdt ze de lippen stijf op elkaar als het gaat om haar huidverzorgingsroutine. Ze heeft sinds 2011 niet meer over huidverzorgingsgewoonten gesproken en het lijkt erop dat ze dat zo houdt. Hoewel ze haar routine niet deelde, zei ze dat ze ervoor zorgt dat ze minstens zes glazen water per dag drinkt, twee keer per week scrubt en regelmatig beweegt om de bloedstroom in het lichaam te vergroten. Wat Beyonce ook op haar huid doet, het werkt absoluut, want de Single Ladies-zangeres ziet er helemaal niet 40 jaar oud uit.

Aanbevolen: