Wat Michael Mosley en Anna Camp hebben gezegd over hun scheiding

Inhoudsopgave:

Wat Michael Mosley en Anna Camp hebben gezegd over hun scheiding
Wat Michael Mosley en Anna Camp hebben gezegd over hun scheiding
Anonim

Anna Camp is de afgelopen tien jaar twee keer getrouwd geweest en heeft misschien eindelijk 'de ware' gevonden. We kunnen niet verder zonder terug te gaan naar de eerste man die ooit op één knie ging zitten en de zanger ten huwelijk vroeg. De Pitch Perfect-ster trouwde zes jaar nadat ze afstudeerde aan de University of North Carolina School of the Arts met Michael Mosley. Hun huwelijk duurde drie jaar totdat het paar besloot om in 2013 te stoppen.

Anna en Michael trouwden op 29 januari 2010, dat is meer dan tien jaar geleden. Camp trouwde toen met haar Pitch Perfect co-ster Skylar Astin, maar dat huwelijk duurde ook maar drie jaar. De nummer drie wordt als een geluksvogel beschouwd, maar blijkbaar niet voor Anna Camp. Momenteel heeft Anna een relatie met drummerjongen Michael Johnson terwijl Mosley single is. Laten we eens kijken wat het vervreemde stel heeft gezegd over hun eigen weg te gaan.

6 Anna Camp's eerste scheiding van Michael Mosley

In 2008 verloofden Anna Camp en Michael Mosley zich toen de actrice achter in de twintig was. Ze waren vijf jaar samen totdat Mosley de scheiding aanvroeg vanwege meningsverschillen die niet konden worden verzoend.

Volgens het rapport in de Daily Mail, noemt Mosley… 'onoverbrugbare verschillen' in de juridische documenten. Hij vermeldt ook de datum van scheiding als nieuwjaarsdag 2013… Het is niet duidelijk of het paar was geweest problemen hebben of als er een derde partij bij betrokken is. In ieder geval kunnen Anna en Michael hun gedachten afleiden van hun huwelijksproblemen door zich op hun carrière te concentreren. Anna is terug op True Blood voor de zesde serie en verschijnt nog steeds op The Mindy Project.

5 Anna Camp en Skylar Astin's relatie

Een paar maanden nadat Camp van Mosley was gescheiden, begon ze te daten met mede-ster Skylar Astin. Het paar ontmoette elkaar op de eerste Pitch Perfect-film in 2012 en hun vriendschap groeide uit tot een relatie. Tegen de zomer van 2013 gingen Anna en Skylar sterk. Skylar Astin stelde de vraag in 2016 en ze stapten later dat jaar in het huwelijksbootje. Het kwam als een verrassing voor veel Pitch Perfect-fans toen ze in april 2019 hun splitsing aankondigden. Het paar onthulde dat hun beslissing om uit elkaar te gaan wederzijds was. Op de vraag of Anna ooit zou hertrouwen, antwoordde ze: "Geen idee."

4 Op naar echtscheiding nummer twee voor Anna Camp

www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=8dItOM6eYXY&feature=emb_title

Anna Camp heeft na meer dan twee jaar huwelijk de scheiding aangevraagd bij Skylar Astin. "We kunnen bevestigen dat we hebben besloten uit elkaar te gaan, en deze beslissing is wederzijds en in der minne genomen", vertelden de voormalige echtgenoten Ons in een gezamenlijke verklaring destijds."We vragen vriendelijk om privacy tijdens het navigeren door deze overgang."

3 Anna Camp's carrière gaat van start

Interessant genoeg speelde Anna's scheiding van Skylar een rol in haar rol als Brooke in de Netflix-film Desperados. Anna herinnerde zich: "De producenten kwamen naar me toe over deze film. Ze wilden dat ik zou kiezen tussen Kaylie en Brooke", zegt Camp over twee van de personages uit de film, waarvan de eerste uiteindelijk werd gespeeld door Sarah Burns. "Omdat ik door een scheiding ging, resoneerde ik echt met [Brooke] en een beetje hoe dat gevoel was … Ze betekende echt meer voor mij … Er waren tijden dat het een beetje dicht bij huis was. Ik heb het gevoel dat dat de het beste als je een beetje een rol op je kunt nemen en dat een beetje in het personage kunt laten uitkomen, iets dat zo persoonlijk is, "voegt ze eraan toe. "Er waren tijden dat ik het erg leuk vond om het personage te spelen, andere keren niet zo veel."

2 Anna Camps gedachten over haar twee echtscheidingen

Volgens E! Nieuws, vertelde Anna Camp over haar reis na de scheiding in de zomer van 2019. "Het was echt eng en bevrijdend tegelijk", legde ze uit tijdens het evenement in augustus. "Ik ben 36 jaar oud. Ik heb een aantal levensveranderingen ondergaan en ik voel me meer mezelf dan ooit tevoren. Het is een kwetsbare plek om te zijn, maar het geeft ook echt kracht." Ondanks de kwetsbaarheid zei Camp dat ze zich "echt geaard" voelde en dat haar beslissingen "voor het beste" waren.

1 Anna Camp vindt weer liefde

De actrice heeft momenteel een relatie met drummer Michael Johnson. In maart 2020 maakte Anna het Instagram-officieel met haar nieuwe boe, en fans waren geschokt toen ze zagen dat ze voor de derde keer zo snel verder ging. Zal Anna eindelijk haar geluk veranderen en zal de derde keer eindelijk de charme zijn? Het feit dat ze het grootste deel van hun relatie in quarantaine zaten, bracht het paar echt dichter bij elkaar.

Aanbevolen: