De waarheid over het salaris van alleen fans van Mia Khalifa

Inhoudsopgave:

De waarheid over het salaris van alleen fans van Mia Khalifa
De waarheid over het salaris van alleen fans van Mia Khalifa
Anonim

Mia Khalifa is een volwassen entertainer die het na slechts drie maanden in de industrie overnam. Een van haar video's was behoorlijk controversieel en het leidde ertoe dat ze niet alleen de aandacht trok van mensen die geïnteresseerd waren in wat ze deed, maar ook nieuwe verkooppunten over de hele wereld. De scène was zo controversieel dat ze zelfs doodsbedreigingen kreeg van ISIS. Dus na een paar maanden in de branche besloot Mia met pensioen te gaan.

Haar naam was echter nog steeds een van de meest gezochte op verschillende websites voor volwassenen, zelfs jaren na haar pensionering. Velen geloofden dat ze het financieel redelijk goed deed met zoveel succes in zo'n korte tijd. Om deze reden was het schokkend toen Mia toegaf dat ze slechts $ 12, 000 verdiende tijdens haar korte periode in de industrie. Desalniettemin riep YouTuber WesSideLive, die momenteel meer dan 500.000 abonnees heeft, haar op en beweerde dat ze het financieel goed doet. Hier is de waarheid over haar salaris.

De waarheid over het salaris van Mia Khalifa als volwassen entertainer

In de video van 13 en een halve minuut legt YouTuber WesSideLive uit hoe ze veel meer dan $ 12, 000 heeft verdiend dankzij de industrie, zelfs als dit niet rechtstreeks uit de video kwam waarin ze speelde. Een goed voorbeeld zou de merchandise zijn die ze momenteel verkoopt en het feit dat de media-persoonlijkheid nog steeds de naam Mia Khalifa draagt, wat zijn artiestennaam was als volwassen entertainer. Er wordt aangenomen dat haar echte naam Mia Costello is.

De ster ging zitten met Megan Abbott voor een interview van een uur en 20 minuten waarin Mia opende over hoe het leven was na de industrie. Behalve dat ze toegaf dat ze in de drie maanden slechts $12.000 verdiende, beweert ze dat het extreem moeilijk voor haar was om een baan te vinden, en daarna was het heel moeilijk om van een volwassen entertainer over te stappen naar een gewoon, gewoon persoon.

Mia Khalifa had een succesvolle carrière als webcammodel

Wes roept haar opnieuw uit en beweert dat ze minder dan een jaar na het verlaten van de industrie begon te werken als webcammodel. Mia zei ook dat ze geen geld verdiende met haar website of een van haar video's nadat ze voor haar diensten werd betaald. Maar in het interview verzekert de ster dat mensen in de industrie aanboden om haar te betalen als ze links naar haar website, Twitter en Instagram-bio achterliet. Hoogstwaarschijnlijk een pay-per-click of een pay-per-signup type deal, zoals een partnerprogramma. Ze houden bij hoeveel klikken haar unieke link heeft gekregen, en ze zou er geld mee verdienen.

Dus hoewel Mia beweert dat ze niet kon werken en het moeilijk had om geld te verdienen, lijkt het erop dat ze een kans had tussen het partnerprogramma en het zijn van een cam-model. Het is algemeen bekend dat sommige van deze cam-modellen veel geld verdienen.

Speelt Mia Khalifa de slachtofferkaart?

Wes wijst er ook op dat de volwassen entertainer nog steeds de naam Mia Khalifa draagt, ook al ging ze in 2015 met pensioen. Het punt dat hij probeert te maken is dat als ze helemaal uit de industrie wil worden verwijderd, Mia alle banden moet verbreken. De media-persoonlijkheid gebruikt het merk dat haar tot een beroemdheid heeft gemaakt, en het heeft geen zin dat ze het nog steeds gebruikt als ze niet meer geassocieerd wil worden met de industrie.

Wes besluit zijn video met te zeggen dat hij niet wil dat mensen vallen voor beroemdheden die de slachtofferkaart spelen. In de huidige samenleving wil iedereen graag gezien worden en gezien worden als de underdog in de ogen van het publiek. Wes gelooft dat Mia daarvoor tactieken gebruikt.

Mia Khalifa heeft momenteel een geschat vermogen van $ 4 miljoen. Mia heeft ook 4,1 miljoen Twitter-volgers, 26 miljoen Instagram-volgers, een YouTube-account en een Twitch-pagina, allemaal onder de naam Mia Khalifa.

Hoe besteedt Mia Khalifa haar fortuin?

Hoewel Mia Khalifa's carrière als volwassen entertainer kort was, kon ze veel populariteit vergaren die haar leven als online persoonlijkheid een kickstart gaf. In die korte tijd verdiende ze veel geld. Hoewel Mia niet al te veel merkkleding draagt, is ze een grote fan van auto's. Als bewijs hiervan kocht ze een Bentley Continental GT Convertible die ongeveer $ 218.000 kost, een Audi R8 Spyder die ongeveer $ 164.000 kost, en een BMW i8 die ongeveer $ 135.000 kost.

Hoewel Mia naar verluidt in een mooi huis in Austin, Texas woonde, kocht ze een nieuw huis in LA met haar inmiddels ex-vriend Robert Sandberg. Ze geeft haar geld ook graag uit aan sieraden zoals kettingen van Chanel. Als grote sportfan kocht Mia een paar stoelen op het ijs voor de play-offwedstrijd in Washington Capitals, welk kaartje ongeveer $ 2.000 kan kosten.

Maar de reis naar Capital One Arena bleek een beetje duurder te zijn omdat een hockeypuck over het glas vloog en ironisch genoeg in haar linkerborstimplantaat terechtkwam. Mia moest geopereerd worden om de operatie die ze al had ondergaan opnieuw te doen. De puck ging naar verluidt 80 mijl per uur op haar borst en liep leeg. Mia Khalifa heeft altijd een manier gevonden om online geld te verdienen. Hoewel het oorspronkelijk begon met haar specifieke vaardigheden, is ze overgestapt op het verdienen van geld met haar persoonlijkheid en liefde voor sport.

Aanbevolen: