Fast And Furious: Dit is waarom Eminem het spelen van Brian O'Conner afwees

Inhoudsopgave:

Fast And Furious: Dit is waarom Eminem het spelen van Brian O'Conner afwees
Fast And Furious: Dit is waarom Eminem het spelen van Brian O'Conner afwees
Anonim

Het kraken van de code om het als rapper te maken is buitengewoon moeilijk, en de weinigen die erachter komen, kunnen zichzelf een leven van roem en fortuin bezorgen. Een mixtape maken is één ding, maar bovenaan de hitlijsten en in de arena's staan, is het ultieme doel voor iedereen die pen op pad legt en de studio in springt. Als ze eenmaal de top hebben bereikt, zijn de mogelijkheden voor toprappers eindeloos.

Eminem is, net als 50 Cent en Nicki Minaj, een rapper die uiteindelijk zijn zinnen zette op acteren, en hij blies mensen omver met zijn optreden in 8 Mile. Interessant is dat Eminem een aantal grote rollen heeft gekregen, waaronder de rol van Brian O'Conner in de film The Fast and the Furious.

Laten we eens kijken waarom Eminem de rol doorgaf!

Hij is geslaagd om 8 mijl te maken

Tijdens het begin van de jaren 2000 was Eminem misschien wel de populairste handelswaar in de rapgame, en als zodanig begonnen filmstudio's goed op te letten met de overtuiging dat ze zijn populariteit konden verzilveren door hem in een film. In die tijd werd Eminem benaderd om Brian O'Conner te spelen in The Fast and the Furious.

De gave van achteraf hebben heeft het mogelijk gemaakt om te zien dat iemand gek zou zijn geweest om een rol als deze door te geven. De franchise heeft miljarden binnengehaald en is een wereldwijd merk dat al geruime tijd een steunpilaar van de kassa is. Toen de studio de cast aan het samenstellen was, stond Eminem hoog op hun lijst van mensen die een hoofdrol zouden spelen in de eerste film.

Volgens Looper was Eminem al bezig met het ontwikkelen van de film 8 Mile en moest hij slagen vanwege de toewijding. Uiteindelijk zou de rol van Brian O'Conner voor het oprapen liggen, en zou Paul Walker de acteur zijn die de rol zou krijgen en zou helpen de film naar het succes van de kassa te katapulteren.

Uiteindelijk zou het voor beide films goed komen. Elk van hen zou op zichzelf een succes worden en Eminem zou veel lof ontvangen voor de uitvoering die hij gaf in 8 Mile. Natuurlijk heeft het geen franchise voortgebracht, maar die film raakte een snaar bij een enorm publiek dat dol was op zijn korreligheid.

8 Mile was de belangrijkste reden dat Eminem doorging in The Fast and the Furious, maar het was niet de enige film die hij in die tijd moest doorgeven omdat 8 Mile werd ontwikkeld.

Hij heeft ook een trainingsdag van 8 mijl afgeslagen

Met de ontwikkeling van 8 Mile moest Eminem een film doorgeven die uiteindelijk een enorme franchise van films voortbracht. Toevallig kreeg Eminem in die tijd ook een rol aangeboden in de hitfilm Training Day, maar 8 Mile dwong hem opnieuw om de kans te laten schieten.

Volgens Southpawer kreeg Eminem de rol van Jake Hoyt in de film aangeboden. Zoals eerder vermeld, werd Eminem gedwongen de rol door te geven, wat de deur opende voor een andere acteur om naar binnen te schuiven en de rol op zich te nemen. Het zou Ethan Hawke zijn die van de gelegenheid gebruik zou maken om naast Denzel Washington op te treden, en zelfs een Oscar-nominatie voor zijn optreden zou opleveren.

In tegenstelling tot 8 Mile, werd Training Day een enorm succes aan de kassa, en mensen waren volledig weggeblazen door wat Ethan Hawke en Denzel Washington in hun rollen brachten. Om niet achter te blijven, zou Eminem als Oscar voor 8 Mile naar huis gaan, hoewel het te maken had met muziek en niet met zijn acteerwerk.

Er waren andere opmerkelijke rollen die Eminem door de jaren heen heeft doorgegeven, maar deze twee sprongen er echt uit gezien het tijdperk waarin het gebeurde. Het blijkt dat de rol van Brian O'Conner niet de enige keer zou zijn dat Eminem de mensen die de Fast & Furious-films maken zou moeten afwijzen.

Hij gaf ook het nummer "See You Again" door voor Furious 7

Nu, nadat Eminem al was afgewezen voor acteren, dacht het koper duidelijk dat het wel zou lukken om hem te benaderen om een lied voor hen te doen. Dit zou echter niet het geval zijn.

Voor de film Furious 7 werd Eminem benaderd om een nummer voor het project op te nemen. Eminem heeft eerder liedjes bijgedragen aan films en de franchise hoopte dat hij aan boord zou komen. Uiteindelijk zou Eminem het nummer afwijzen, waardoor hij twee keer weigerde met de franchise samen te werken.

Het nummer dat hij uiteindelijk doorgaf was "See You Again" van Charlie Puth en Wiz Khalifa, wat een wereldwijde hit zou worden. Volgens Billboard zou het nummer een gecertificeerd 11x platina zijn, waardoor het het grootste nummer is dat uit 2015 is verschenen.

8 Mile was een enorme hit voor Eminem in de jaren 2000, maar het weerhield hem er wel van om mee te doen aan een aantal enorme projecten.

Aanbevolen: