De waarheid over de mysterieuze datinggeschiedenis van Christa B Allen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de mysterieuze datinggeschiedenis van Christa B Allen
De waarheid over de mysterieuze datinggeschiedenis van Christa B Allen
Anonim

Hoewel Christa B Allen het niet goed kan vinden met haar medespelers, en we weten dat het achter de schermen van Revenge moeilijk was, vonden we het toch leuk om haar te zien spelen Charlotte Grayson. Hoewel Revenge geen tienerdrama is en het plan van de twintiger Amanda/Emily volgt, waren de verhaallijnen van de middelbare scholier Charlotte vaak de sappigste. Of Charlotte nu met Declan aan het daten was of erachter kwam dat haar echte vader David Clarke was, ze was altijd interessant om naar te kijken.

Fans hebben misschien veel gesproken over de wilde momenten op Revenge, maar er is niet veel discussie geweest over met wie Christa B Allen aan het daten is, iets waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn. Heeft de actrice veel relaties gehad? En gaat ze nu met iemand uit? Laten we eens kijken naar de waarheid over de mysterieuze datinggeschiedenis van Christa B Allen.

Heeft Christa B Allen een vriendje?

Fans hebben vragen over het leven van Christa B Allen toen Revenge eindigde, en fans willen ook meer weten over haar liefdesleven, hoewel ze er vrij stil over is geweest.

Christa B Allen zegt niet veel over haar datingleven, dus fans weten niet of ze een relatie heeft of niet. In 2014 meldde Just Jared Jr. dat Christa B Allen werd gespot met Alexander Will en noemde hem 'haar geruchtenbeau'. Er zijn verschillende websites die de actrice koppelen aan Alexander Will, dus het lijkt erop dat velen denken dat ze een stel zijn. De twee gingen eten in een restaurant in West Hollywood genaamd Madeo. Just Jared Jr. zei dat Alexander op Twitter deelde: "Heerlijk diner. De pasta met zee-egels was voortreffelijk."

Hoewel deze twee gematcht zouden zijn, is Christa B Allen de afgelopen jaren aardig gevonden door Johnny What.

Galore Mag interviewde Christa B Allen en Johnny What toen ze het muzikale duo Pour Vous vormden. Vanaf de publicatiedatum van het artikel in 2018 zou hij haar vriend zijn.

Het stel vertelde meer over hun relatie en samen muziek maken. Johnny zei: "Pour Vous is ontstaan toen we gingen samenwonen. Ons hok heeft zowel antenne- als muziekstudio's, daarom maak ik nu muziek en Johnny klimt op zijde. Even terzijde, ik heb altijd al muziek willen maken en werd verliefd op een platenproducent maakte dat gemakkelijk."

Toen de publicatie Johnny vroeg naar het werken met Christa, zong hij haar lof en zei: "Gemakkelijk. Christa is een pro. Ik wist niet zeker wat ik kon verwachten toen ze voor het eerst in de stemcabine kwam, maar ze nam mijn richting in pas. Ze heeft zoveel ervaring op de set dat het opnemen van muziek een natuurlijke progressie lijkt. Ze is ook geweldig in het schrijven van teksten. We lachen altijd veel en hebben een goede tijd."

Hoewel hun relatie in 2018 goed lijkt te verlopen, lijkt het erop dat Christa nu vrijgezel is. Eind 2021 tweette ze: "man, ik ga zo pissig zijn als ik vrijgezel ben voor de apocalyps" en voegde eraan toe: "nu casten: mijn man." Christa twittert vaak over single zijn en zegt ook: "flirten is anders als je in de dertig bent. deze jongens sturen me foto's van de kinderen in hun familie zoals."

Christa B Allen en Johnny Wat praten over muziek maken

Radar Online meldde dat Christa en Johnny een videoclip hebben uitgebracht voor hun nummer genaamd "Scorpio", dat als behoorlijk pittig werd beschouwd.

Christa en Johnny hadden het over het schrijven van liedjes voor Pour Vous en vertelden dat ze vaak liedjes schrijven over daten, omdat ze als koppel veel hebben meegemaakt.

In een gesprek met Billboard.com legde Christa uit dat het moeilijk kan zijn om pas verliefd te zijn op iemand en dan te beseffen dat ruzie maken nog steeds gaat gebeuren. Christa zei iets waar veel mensen zich mee kunnen identificeren: "Het eerste gevecht is als, 'Dit is mijn persoon', weet je? Dit is het, hij is van mij, en het eerste gevecht voelt als: 'Oh mijn God, hoe kan dit Hoe kunnen we ruzie hebben? Dit zou perfect moeten zijn.’"

Johnny vertelde de publicatie ook dat toen hij Christa hoorde zingen tijdens het douchen, hij wist dat ze een geweldige stem had en dat het een geweldig idee zou zijn om samen muziek te maken.

Christa B Allen speelde in een kerstfilm

Een van de meest recente acteerprojecten van Christa B Allen was de kerstfilm Christmas For Keeps uit 2021.

De film heeft een feelgoodverhaal over vrienden die terug naar huis gaan nadat hun dramaleraar van de middelbare school is overleden.

Christa speelde de hoofdpersoon Avery en de film concentreert zich op haar liefdesverhaal met Ben, die enorm verliefd op haar is.

De film is geregisseerd door Fred Gerber, die bekend staat om het regisseren van verschillende afleveringen van Switched At Birth, Beauty and the Beast en Reign, samen met verschillende Hallmark-films zoals The Christmas Promise en Sand Dollar Cove.

Terwijl Christa B Allen druk bezig was met het maken van muziek en ze niet veel praat over haar liefdesleven, genoten fans ervan om haar Charlotte on Revenge te zien spelen, en het klinkt alsof ze er ook echt van genoten heeft. Bij een interview met Hollywood The Write Way werd de actrice gevraagd wat ze zo leuk vindt aan Charlotte. Christa deelde: "Ik hou van Charlotte's brutale vermogen om iets tegen iedereen te zeggen. Ze is onverschrokken!"

Aanbevolen: