Hoe is vanille-ijs nog steeds zoveel geld waard?

Inhoudsopgave:

Hoe is vanille-ijs nog steeds zoveel geld waard?
Hoe is vanille-ijs nog steeds zoveel geld waard?
Anonim

Ondanks dat het een van de meest gehate muzikanten in de geschiedenis van rap is, en ondanks dat het het mikpunt is van duizenden grappen en voor blijvende kritiek omdat het een 'cultuurgier' is, is Vanilla Ice nog steeds een ongelooflijk grote hoeveelheid waard geld. Als mensen dachten dat de man die bekend staat als "de witste rapper van de jaren 90" failliet ging omdat hij zo ver uit de gunst van het publiek was gevallen, dan hebben die mensen het mis.

Vanilla Ice, wiens geboortenaam Robert Mathew Van Winkle is (ja, echt waar!), is vandaag nog steeds enkele miljoenen dollars waard. Voor Vanilla Ice-haters is dit een hartverscheurend schandaal, maar voor Vanilla Ice-fans is het volkomen logisch, zogenaamd? Toegegeven, Vanilla Ice-haters lijken veel luider dan alle Vanilla Ice-fans. Maar als Robert Matthew Van Winkle echt zo'n hekel heeft, waarom is hij dan nog steeds zo, zo rijk, en hoe rijk is hij?

8 Vanilla Ice trad in de jaren 2000 toe tot reality-tv

De piek van Vanilla Ice dateert van 1990 tot 1991 toen To The Extreme, zijn meest succesvolle album, met zijn Magnum Opus "Ice Ice Baby", meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. Hij was niet iemand die uit de schijnwerpers stapte en begon werk te vinden op reality-televisie. Zijn eerste optreden was op VH1s The Surreal Life en tijdens de show begon hij een vete met Gary Coleman, die Ice meedogenloos pestte. Sindsdien is Ice te zien geweest in een handvol shows en nostalgische stukken uit de jaren 90.

7 Vanilla Ice begon op het podium te acteren

Geloof het of niet, Vanilla Ice is een beetje een theaterkind. Hij speelde in verschillende toneelstukken, met name als Captain Hook in een vertolking van Peter Pan. Hij was de tweede beroemdheid die de rol in de vertolking speelde, aangezien hij de vervanger was van Henry Winkler. Ja, je leest het goed, Vanilla Ice is een theaterkind.

6 Vanille-ijs speelt nog steeds af en toe in films

Hoewel hij sinds zijn film Cool As Ice geen hoofdrol meer heeft gespeeld, is Vanilla Ice vaak te zien in films waarin hij zichzelf speelt. Vanilla Ice wordt verrassend vaak voor de camera gezet. Ice speelde zichzelf in That's My Boy van Adam Sandler met Andy Samberg in de hoofdrol, en hij was onlangs in een ander Sandler-voertuig, The Ridiculous Six, waar hij de iconische Amerikaanse schrijver Mark Twain speelde. Ja echt. Vanilla Ice zette een nepsnor en -pruik op en speelde als een van de meest geliefde schrijvers in de Amerikaanse geschiedenis. Dat is het soort informatie waarvan je niet echt weet wat je ermee moet.

5 Vanilla Ice keerde terug naar reality-tv ('Dancing With The Stars')

Vanilla Ice keerde in 2017 terug naar reality-televisie toen hij verscheen in seizoen 23 van Dancing with The Stars tegenover professionele danser Witney Carson. Carson en Vanilla Ice eindigden op de 10e plaats. Het hoogste dat ze scoorden was een 26 voor hun vertolking van de foxtrot.

4 Vanilla Ice deed mee aan de 'I Love The 90s'-tour

Het meeste werk dat Ice krijgt, is film- en televisiewerk waarin hij zichzelf speelt of waar hij zijn tijd als icoon uit de jaren 90 verzilvert. In 2017 werd hij een vast onderdeel van de I Love The Nineties Tour, waar naast Ice ook iconische artiesten uit de jaren 90 als Coolio en bands als Color Me Badd te zien zijn. De afgelopen drie jaar was Vanilla Ice de hoofdact van de tour. Het bedrag dat hij voor deze rondleidingen krijgt, is niet bekendgemaakt.

3 Vanille-ijs gespeeld op een Trump-feestje, twee keer ontmaskerd tijdens de pandemie

Tot ergernis van veel, vooral anti-Trump-activisten, is Ice gespot tijdens optredens die zijn betaald door voormalig president Donald Trump. Ice speelde in Mar-a-Lago voor de verjaardag van Donald J. Trump Jr. Het evenement vond plaats tijdens de piek van de COVID-19-pandemie van 2020 en verschillende fans waren woedend toen beelden van het concert opdoken waaruit bleek dat de dansvloer ongelooflijk druk was. Niemand op het evenement wordt gezien met een masker. De gebeurtenissen van Trump worden vaak onthuld via Covid-tracking door waakhonden en de CDC als wat bekend is geworden als "superspreader" -evenementen.

2 Geloof het of niet, vanille-ijs maakt nog steeds muziek

Hoewel zijn muziek nog steeds slecht wordt ontvangen door de meeste critici, blijft Vanilla Ice optreden en opnemen. Hoewel hij sinds 2011 geen album meer heeft uitgebracht, heeft hij de afgelopen tien jaar wel een paar nummers opgenomen. Onlangs verscheen een muziekvideo voor zijn nieuwste single "Rodeo" op YouTube.

1 Vanilla Ice's netto waarde vandaag

Vanilla Ice moet goede investeringen hebben gedaan en de valkuilen hebben vermeden die velen in Hollywood doorstaan. En hoewel hij een paar keer met de wet te maken heeft gehad, is Ice relatief ongeschonden door de ondergang van zijn vroege carrière gekomen. Tot op heden is Vanilla Ice nog steeds $ 12 miljoen waard. Zoals eerder vermeld, is dat ofwel geweldig nieuws als je een Vanilla Ice-fan bent, of het is vreselijk nieuws als je een van zijn tegenstanders bent. Of je nu van hem houdt of hem haat, het is een onmiskenbaar feit, vanille-ijs is nog steeds rijk.

Aanbevolen: