De echte reden voor de gewichtstoename van Brendan Fraser

Inhoudsopgave:

De echte reden voor de gewichtstoename van Brendan Fraser
De echte reden voor de gewichtstoename van Brendan Fraser
Anonim

Brendan Fraser is geen onbekende op onze schermen, aangezien velen van ons zich zijn iconische rol als Rick O'Connell in The Mummy-trilogie kunnen herinneren. Hij heeft vele andere hoofdrollen gespeeld in tal van komedie- en fantasiefilms, waaronder Encino Man, Airheads, George of the Jungle, Dudley Do-Right, Monkeybone, Journey to the Center of the Earth, Inkheart en Furry Vengeance.

In veel van de bovengenoemde films stond Fraser bekend om het behouden van een fit lichaam, aangezien veel van zijn rollen een hoog niveau van uithoudingsvermogen vereisten. Zoals de meeste superhelden die capes dragen, had Brendan geen pet nodig om tegen de slechteriken te vechten en bij uitbreiding de wereld te redden.

Echt, iedereen die het grootste deel van zijn leven aan de dikke kant is geweest, weet hoe ongemakkelijk het kan zijn om overgewicht te dragen. Dit laat fans zich afvragen of Fraser op de een of andere manier hetzelfde voelt, omdat kijkers ook hebben verklaard dat hij bijna niet te identificeren is op het scherm.

Zou Brendans gewichtstoename een reden kunnen zijn waarom hij ten onrechte werd geannuleerd door Hollywood?

Brendan Fraser staat bekend om zijn rol in 'The Mummy'

Als je naar de persoon naast je zou kijken en zou vragen: "Heb je de film 'The Mummy' gezien?", zou het geen verrassing zijn dat hun antwoord hoogstwaarschijnlijk een volmondig zou zijn: " JA!" De film die in 1999 werd uitgebracht, werd vrijwel onmiddellijk na de release internationaal een hit.

Brendan Fraser werd meteen een Hollywood-sensatie toen hij begin jaren 2000 samen met Rachel Weiz in de The Mummy-franchise speelde. Sindsdien heeft Brendan Fraser gezegd over een mogelijk vervolg op 'Mummy' waar veel fans erg naar uitkijken.

Fans werden verliefd op zijn snelle humor, ongelooflijke atletische bekwaamheid en indrukwekkende mummie-vechtvaardigheden. Onlangs is Brendan Fraser echter wat extra aangekomen en fans merkten dit op in zijn nieuwe film No Sudden Moves.

Fraser speelt de hoofdrol in een nieuwe film

Tenzij iemands metabolisme is gebouwd als een raceauto, is het bijna onvermijdelijk om op latere leeftijd overgewicht te vermijden. Dit is misschien net het geval voor de acteur die de extra kilo's lijkt in te pakken. Deze plotselinge gewichtstoename zou een manier zijn om zich voor te bereiden op zijn nieuwe film The Whale die in 2023 uitkomt, waarin hij een ziekelijk zwaarlijvige kluizenaar speelt. De film wordt geregisseerd door Darren Aronofsky, bekend van Mother and Black Swan., en speelt Fraser in de hoofdrol als een leraar Engels die lijdt aan obesitas en depressie en die opnieuw contact wil maken met zijn vervreemde dochter.

Fans maakten zich ook zorgen over Fraser, omdat hij eerder wat tijd had vrijgemaakt om te acteren. De ster van George Of The Jungle worstelde met een reeks verwondingen na zijn werk aan The Mummy-films. Hij verklaarde: “Ik had een laminectomie nodig. En de lumbale deed het niet, dus moesten ze het een jaar later opnieuw doen.”

Hij had een gedeeltelijke knieprothese, werk aan zijn rug en moest zelfs werk aan zijn stembanden laten doen. In de daaropvolgende zeven jaar zorgden de constante operaties en behandeling ervoor dat Fraser regelmatig in het ziekenhuis lag. Fans zullen echter blij zijn te horen dat Fraser begint terug te keren naar Hollywood, met recente rollen in Doom Patrol en Professionals.

Doet Brendan iets om met zijn gewichtstoename om te gaan?

Zijn Hollywood-sensatiedagen behoren misschien tot het verleden, maar het uiterlijk van Brendan Fraser brengt nog steeds mensen aan het praten, of het nu voor goed of slecht is. De gewichtstoename van de acteur was de afgelopen jaren een onderwerp van gesprek en het is weer begonnen dankzij zijn nieuwe rol in de aankomende film The Whale. In de dramafilm speelt Brendan een onderwijzeres van 270 kg die zichzelf langzaam opeet terwijl hij rouwt om de dood van zijn vrouw. De Doom Patrol-acteur moest uren in de make-upstoel zitten met protheses om zijn uiterlijk te veranderen, maar omdat hij in het echte leven de kilo's had ingepakt, werd het gemakkelijker om een personage te worden, zegt hij.

"Dit is zeker ver verwijderd van alles wat ik ooit heb gedaan, en ik weet dat het een blijvende indruk zal maken", vertelde hij onlangs aan Newsweek.

Brendan, die ook schittert in de door Steven Soderbergh geregisseerde film No Sudden Move tegenover Benicio del Toro, Jon Hamm en Don Cheadle, heeft eerder gesproken over het gewicht dat hij aankwam nadat hij meerdere operaties had ondergaan die nodig waren vanwege de fysieke belasting die hij moest doorstaan stunts uitvoeren in de late jaren '90 voor films als George of the Jungle (1997) en The Mummy (1999).

Momenteel lijkt het erop dat de acteur niet veel wordt beïnvloed door zijn gewichtstoename en hoe dit zijn fysieke uiterlijk beïnvloedt.

Aanbevolen: