Heeft Doja Cat haar gezicht veranderd?

Inhoudsopgave:

Heeft Doja Cat haar gezicht veranderd?
Heeft Doja Cat haar gezicht veranderd?
Anonim

Doja Cat is een van de grootste popsterren van dit moment, met haar derde studioalbum Planet Her dat wereldwijd de hitlijsten heeft gedomineerd. Haar nieuwste aanbod, dat de singles Need To Know, You Right, Woman en Get Into It omvat, is zeer succesvol geweest, met een wereldwijde verkoop van meer dan vier miljoen exemplaren en een reeks lofbetuigingen.

Een van zijn grootste prestaties kwam toen Planet Her door een vrouwelijke rapper werd uitgeroepen tot het eerste album dat een half jaar in de Billboard Hot 200's Top 10 had gestaan. Het brak ook het record voor de grootste streamingweek voor een album van een vrouwelijke rapper na het genereren van meer dan 113 miljoen streams in slechts vijf dagen na de release in juni 2021.

Onnodig te zeggen dat Doja goed op weg is om zelf een superster te worden. Maar met haar groeiende roem en succes werd de Say So-zangeres ook geplaagd door krantenkoppen over haar veranderende uiterlijk. Velen zijn ertoe gebracht te geloven dat Doja de afgelopen jaren plastische chirurgie heeft ondergaan, na een aantal voor- en na-foto's van de 26-jarige te hebben vergeleken. Hier is het dieptepunt …

Heeft Doja Cat plastische chirurgie ondergaan?

Het is niet moeilijk om je af te vragen waarom mensen zouden speculeren of Doja Cat wat cosmetisch werk heeft gedaan, aangezien de zangeres zelf eerder had gezegd dat ze er niet tegen zou zijn om onder het mes te gaan.

In een tweet van mei 2021 vertelde ze haar fans op Twitter: Ik wil zo graag geopereerd worden. Mijn hele leven heb ik altijd al anders willen zijn en nu ik geld heb, heb ik het gevoel dat ik eindelijk mijn knieën 20 centimeter lang en nat kan maken.”

Hoewel ze waarschijnlijk een grapje maakte over het laatste deel van haar tweet, is het redelijk om aan te nemen dat Doja niet per se grapjes maakte toen ze een opmerking maakte dat ze plastische chirurgie wilde ondergaan.

Natuurlijk heeft Doja niet toegegeven dat ze cosmetisch werk heeft laten doen.

Wat denken experts dat ze heeft gedaan?

De populaire YouTube-ster Lorry Hill, die een online sensatie werd na het maken van video's over beroemdheden waarvan ze dacht dat ze onder het mes waren gegaan, veroorzaakte controverse toen Doja een clip tegenkwam van de internetpersoonlijkheid die beweerde dat de popster niet zo was natuurlijk.

Hill vergeleek Doja's uiterlijk van 2014 tot 2020 voordat hij beweerde dat het leek alsof er wat aan haar neus was aangepast.

Hill bleef zeggen dat er een merkbaar verschil was in Doja's neus vanaf 2014, toen de zangeres van Streets zei dat ze "weinig tot geen geld had" en "afhankelijk was van vriendjes" om haar eten te kopen.

Doja Cat ontkent plastische chirurgie

Toen ze de video van Hill tegenkwam, besloot Doja het heft in eigen handen te nemen door de kwestie onmiddellijk op haar Instagram Live aan te pakken.

De Grammy-genomineerde hitmaker leek allesbehalve blij met de beschuldigingen, die ze ten stelligste ontkende, en benadrukte dat ze er in 2014 anders uitzag omdat ze geen geld had.

Op haar social media-account vuurt Doja terug op de beauty- en lifestylegoeroe en zei: “Daar gaat dit over, het gaat over deze b. Praten over de lichamen van mensen, praten over de operaties van mensen,” begon ze.

"Je bent boos omdat ze je heeft geklokt … Ik ben boos omdat er leugens over mij zijn … Wil je gaan? Laten we gaan en voordat we hier op ingaan, je bent welkom voor de slagkracht … het is geen goede slagkracht."

Maar daar bleef het niet bij, want Doja zag dat Hill ook een video had gemaakt over collega-rapper Megan Thee Stallion, van wie ze geloofde dat er ook werk was verzet om haar uiterlijk te perfectioneren.

“Deze b heeft een video gemaakt over Megan Thee Stallion. In dat tempo? Megan Thee Stallion is van eigen bodem, voegde Doja toe.

“En ik zal je iets vertellen. Je zit in je stoel en praat over dit meisje en dat meisje en dit meisje heeft dit en dat gedaan. Je hebt nu werk te doen. En ik zal niet meer zeggen.”

Zoals eerder vermeld, is Doja's Planet Her het meest succesvolle album van de zangeres in haar carrière tot nu toe.

Doja heeft een contract bij RCA en Kemosabe, opgericht door de controversiële producer Dr. Luke, die al tien jaar in een vete zit met zanger Kesha, die hem van een aantal zeer ernstige beschuldigingen had beschuldigd.

De rechtszaak tussen de twee loopt nog.

Doja heeft eerder gezegd dat hoewel ze een contract heeft getekend bij Luke, hij niet veel betrokken is bij de richting van haar muziek, hoewel hij op haar nieuwste album zwaar wordt gecrediteerd als songwriter en producer.

Aanbevolen: