Heeft Renée Zellweger haar gezicht veranderd?

Inhoudsopgave:

Heeft Renée Zellweger haar gezicht veranderd?
Heeft Renée Zellweger haar gezicht veranderd?
Anonim

Renée Zellweger heeft tijdens haar carrière veel kritiek gehad op haar fysieke transformatie. In 2014 konden fans het niet helpen, maar beschuldigen haar ervan plastische chirurgie te ondergaan nadat ze onherkenbaar leek na haar zes jaar durende acteerpauze. Onlangs ging de ster van Bridget Jones's Diary in op alle kritiek en onthulde ze hoe ze in het reine kwam met het feit dat ze in de vijftig was.

Heeft Renée Zellweger plastische chirurgie ondergaan?

In 2017 ontkende Zellweger dat ze plastische chirurgie had ondergaan. "Niet dat het iemands zaak is, maar ik heb niet de beslissing genomen om mijn gezicht te veranderen en mijn ogen te laten opereren", schreef ze in een essay voor The Huffington Post.

"Het is geen geheim dat de waarde van een vrouw in het verleden werd afgemeten aan haar uiterlijk… De resulterende boodschap is problematisch voor jongere generaties en beïnvloedbare geesten, en veroorzaakt ongetwijfeld talloze daaropvolgende problemen met betrekking tot conformiteit, vooroordelen, gelijkheid, zelfacceptatie, pesten en gezondheid."

In 2014 ging de inwoner van Texas viraal nadat ze er onherkenbaar uitzag tijdens een rode loper. Ze sprak het later in 2019 aan tijdens een interview met Vulture voor haar grote comeback-film, Judy.

"Je krijgt er waarschijnlijk buikpijn van als je me dat vraagt, nietwaar? Nou, omdat er een waardeoordeel op ons rust", vertelde ze aan de publicatie. "Alsof het op de een of andere manier een weerspiegeling is van je karakter - of je nu een goed persoon bent of een zwak persoon of een authentiek persoon. En de implicatie dat ik op de een of andere manier moest veranderen wat er aan de hand was omdat het niet werkte."

De Jerry Maguire-ster gaf ook toe dat de geruchten haar soms van streek maakten. "Dat maakt me verdrietig. Ik kijk niet op die manier naar schoonheid", vervolgde ze.

"En zo denk ik niet over mezelf. Ik hou van mijn rare eigenzinnigheid, mijn ongewone mix van dingen. Het stelt me in staat om te doen wat ik doe. Ik wil niet iets anders zijn."

Ze legde vervolgens aan People uit dat het geheim achter haar veranderde uiterlijk was overschakelen naar een gezondere levensstijl. "Ik ben blij dat mensen denken dat ik er anders uitzie! Ik leef een ander, gelukkiger leven met meer voldoening, en ik ben heel blij dat dat misschien te zien is. Mijn vrienden zeggen dat ik er vredig uitzie. Ik ben gezond," zei ze over haar pauze van acteren.

Hoe heeft Renée Zellweger veroudering omarmd?

In een recent interview zei Zellweger dat ze het heerlijk vindt om 53 jaar oud te zijn. Ze zei zelfs dat ze niet meer in de twintig zou willen zijn.

"Ik kon niet wachten om 50 te worden! Ik vond het geweldig! Het deed me beseffen dat ik geen interesse heb om 23 te zijn", vertelde de Chicago-ster aan The Sunday Times. "50 worden voelde als een heel nieuw begin zonder de onzin, het punt waarop je kunt stoppen met luisteren naar al die stemmen in je hoofd en al die verwachtingen en projecties die mensen van je hebben en authentieker jezelf worden."

De Oscar-winnares voegde eraan toe dat het bereiken van haar leeftijd draait om overleven."Veel succes allemaal, sukkels daar, want je moet veel overleven om mijn leeftijd te bereiken - en ik heb mijn kracht en stem verdiend", zei ze, erop wijzend dat ze het ouder worden omarmt ondanks geruchten dat ze onder het mes is gegaan om het te trotseren. "[Er zijn] al die advertenties die ons vertellen dat we er niet onze echte leeftijd uit hoeven te zien als we gewoon al hun crèmes en hun fixes kopen en al dat afval dat ze ons willen verkopen," zei ze.

"Ik heb zoiets van, wat, je zegt dat ik niet meer waardevol ben omdat ik 53 ben? Is dat wat je zegt?" zij ging door. "Er is een groot verschil tussen je absoluut beste, meest levendige zelf zijn en willen zijn wat je niet bent. Om levendig en mooi te zijn, moet je je leeftijd omarmen, anders leef je verontschuldigend en voor mij is dat helemaal niet mooi."

De Case 39-ster legde verder uit dat mensen hun best moeten doen om de schoonheidsnormen van sociale media te verwerpen. "Kijk, zolang we het hele idee geloven dat de samenleving geobsedeerd is door jeugd, houden we het in stand", zei ze."OK, dus je wilt er goed uitzien? Dus ga je haar doen of je huid laten repareren of die dag naar de spa gaan of wat het ook is dat je een goed gevoel geeft. Maar laat zien wie je bent en wat je bijdraagt en hoe je vertegenwoordigt jezelf op die leeftijd leiden."

Zellweger verzekerde ook dat veel andere vrouwen van haar leeftijd hetzelfde denken over ouder worden.

"Ik heb dit gesprek de hele tijd met mijn vriendinnen. Zoals, wie doet het? Wie herdefinieert 50 of 60 zonder te hoeven zeggen: 'Hé, kijk me aan met mijn kleren uit en ik zie er nog steeds bijna net zo uit als goed als ik toen deed?' Ik wil niet zijn 'bijna wat ik was'. Ik wil duizend keer beter worden!" ze deelde en concludeerde: "We moeten het paradigma veranderen. Je kunt echt niets zinvols doen als je je zorgen maakt of je er nog steeds uitziet alsof je in de twintig bent. Dat kan gewoon niet."

Aanbevolen: