Heeft Ariana Grande in het geheim haar gezicht veranderd?

Inhoudsopgave:

Heeft Ariana Grande in het geheim haar gezicht veranderd?
Heeft Ariana Grande in het geheim haar gezicht veranderd?
Anonim

Ariana Grande heeft verschillende controverses gehad vanwege haar veranderende uiterlijk. Er is de discussie over haar werkelijke lengte, het vermeende racevissen in haar overtollige bruining en de miljoenen die ze ooit aan diamanten tanden heeft uitgegeven. Al sinds haar 15e in de schijnwerpers, hebben veel fans het gezicht van de zangeres door de jaren heen zien veranderen. Dus toen ze onherkenbaar verscheen op een omslag van een tijdschrift uit 2019, gingen fans er snel van uit dat ze plastische chirurgie had ondergaan…

Wanneer begonnen fans het veranderende gezicht van Ariana Grande op te merken?

Grande verraste fans toen ze er onherkenbaar uitzag op haar Vogue-cover van augustus 2019. "Nee, sorry dit is niet ok. Ari ziet er helemaal niet zo uit", schreef een fan. "Alles wat ik zie is plastische chirurgie […] Ik herkende haar niet!" Hoewel de zangeres niet inging op de opmerkingen, had ze iets te zeggen tegen de mensen die destijds haar imago bekritiseerden. "Ik vind het leuk dat mijn grappige personage dat ik speel, aanvoelt als een overdreven versie van mezelf. Het beschermt me, "vertelde ze het tijdschrift van haar popliefde persona.

"Maar ik hou er ook van om het te verstoren in het belang van mijn fans en om duidelijk te maken dat ik een persoon ben, want daar vecht ik graag voor", vervolgde ze. "Ik kan het niet helpen het te verstoren. Ik ben ongelooflijk impulsief en gepassioneerd en emotioneel en gewoon roekeloos. De muziek is heel persoonlijk en heel echt, maar ja, als je mij kunt zijn voor Halloween, als dragqueens zich kunnen verkleden als mij, dan ben ik een personage. Ga naar je lokale drag-bar en je zult het zien. Dat is het beste wat me ooit is overkomen. Het is beter dan een Grammy winnen."

Maar ondanks haar geweldige uitleg van haar imago, vonden fans het nog steeds aanstootgevend dat ze er "te gebruind" uitzag op de foto's. Natuurlijk verdedigden loyale Arianators de Break Free-hitmaker door te zeggen: "Het lijkt mij op haar, het is zomer, ze gluurde en haar haar zit niet in die paardenstaart, stop met het bereiken van mensen." Een andere fan zei ook tegen haters dat ze "rustig moesten chillen."

Heeft Ariana Grande plastische chirurgie ondergaan?

Grande heeft consequent ontkend plastische chirurgie te ondergaan. Maar haar gezicht is duidelijk veel veranderd sinds 2009 tijdens haar tijd op Nickelodeon's Victorious. Volgens Instagram-pagina, @mybeautyconsultant, ziet de zangeres eruit alsof ze een chirurgische wenkbrauwlift, lipvuller, wangvuller, kinvuller, mentolabiale vouwvuller, nasolabiale vouwvuller, neuscorrectie en "veel Botox" heeft gehad. De pagina voegde eraan toe dat ze zeker weten dat de 7 Rings-zangeres een neuscorrectie had vanwege het verschil in haar oudere en nieuwere foto's."Ze is een van de weinige celebs die een chirurgische wenkbrauwlift heeft ondergaan", schreef de pagina in het bijschrift.

"Meestal krijgen de meeste beroemdheden een Botox-wenkbrauwlift, maar in haar geval zijn de hele wenkbrauwen aanzienlijk hoger, niet alleen de buitenste hoeken. Dit is het belangrijkste cosmetische verschil tussen een chirurgische en Botox-wenkbrauwlift,’ ging het onderschrift verder. "Haar neuscorrectie v alt niet te ontkennen en maakte een enorm verschil voor haar uiterlijk, gezien haar gebrek aan botstructuur. Ten slotte voegden haar fillers gewoon wat lichte contouren en volume toe aan haar gezicht. Over het algemeen heeft ze veel geïnvesteerd in haar uiterlijk en ik zou het zeker zeggen [betaald] uit."

Wat Ariana Grande heeft gezegd over geruchten over plastische chirurgie

In een video uit 2014 sprak Grande de geruchten aan en zei dat het de "puberteit" was die ervoor zorgde dat haar gezicht veranderde. "Daarom sta ik op de cover van [een] tijdschrift en ze zeggen dat ik plastische chirurgie heb ondergaan", werd ze gefilmd terwijl ze zei. "G, de puberteit ging lekker. Het kwam laat, maar ze kwam eindelijk door voor mij." In december 2019 ging de zangeres trending op Twitter nadat fans haar beschuldigden van een neuscorrectie. "Hayyy, dit is mijn geboorteneus, waar heb ik vandaag op ingelogd?" antwoordde de zangeres: "Lemme heb toch een schattige neus, verdomme."

De hitmaker van Positions heeft eerder ook te maken gehad met kritiek op haar lichaamstype. "Curven zijn sexy, sticks zijn dat niet", zei een online trol in november 2015 over haar magere figuur. De Grammy-winnaar reageerde snel en tweette: "Mensen maken het vrouwen, mannen en iedereen onmogelijk om zichzelf te omarmen zoals ze zijn. Voor het geval je een herinnering nodig hebt, je bent mooi." Hoewel ze nooit iets heeft gezegd over cosmetische ingrepen, draait het bij Grande allemaal om make-up en het gebruik ervan om iemands uiterlijk te verbeteren. "Je kunt nooit genoeg make-up hebben, net zoals je nooit genoeg muziek kunt hebben", vertelde ze Allure in september 2021 na de lancering van haar schoonheidsbedrijf, r.e.m beauty.

Aanbevolen: