Hier is waarom Florence Pugh haar eigen fans en haters riep

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Florence Pugh haar eigen fans en haters riep
Hier is waarom Florence Pugh haar eigen fans en haters riep
Anonim

In de afgelopen jaren heeft Florence Pugh veel fans ontwikkeld die meer willen weten over de jonge en opkomende acteur. Hoewel Pugh uitstekend was in films als Midsommar, Little Women en Fighting With My Family, lijdt het geen twijfel dat ze vooral bekend is als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Dat is natuurlijk volkomen logisch, aangezien de MCU de meest winstgevende filmfranchise in de geschiedenis is en Pugh ongelooflijk charmant is geweest in de rol van Yelena Belova.

Gezien het feit dat zoveel beroemdheden hun carrière hebben zien instorten na een enkele misstap, is het logisch dat veel filmsterren in angst lijken te leven om iets te doen dat hun fans boos maakt. Aan de andere kant van het spectrum heeft Florence Pugh duidelijk gemaakt dat ze tijdens haar tijd in de schijnwerpers niet lichtvaardig lijdt onder dwazen. Om die reden is het niet zo verwonderlijk dat Pugh in het verleden haar haters en haar fans heeft uitgeroepen.

De controversiële relatie tussen Florence Pugh en Zach Braff

In de loop van de moderne geschiedenis zijn er enkele voorbeelden geweest van vrouwelijke beroemdheden die daten met mensen die vele jaren jonger zijn dan zij. Het was bijvoorbeeld behoorlijk opmerkelijk toen stellen als Kate Beckinsale en Pete Davidson, Holland Taylor en Sarah Paulson, evenals Demi Moore en Ashton Kutcher bij elkaar kwamen. De overgrote meerderheid van beroemdhedenparen met een groot leeftijdsverschil bestaat echter uit oudere mannen en jongere vrouwen.

Toen de wereld hoorde dat Florence Pugh en Zach Braff een koppel waren in 2019, werden ze het zoveelste voorbeeld van een veel oudere mannelijke ster die met een jonge vrouwelijke beroemdheid uitging. Braff is volgens Wikipedia immers net geen twintig jaar ouder dan Pugh. Omdat Braff veel ouder is dan Pugh, is hun relatie behoorlijk controversieel geweest, waarbij veel waarnemers de behoefte voelden om hun afkeuring te uiten.

Florence Pugh roept haar volgers op voor haat op haar relatie met Zach Braff

Nadat was bevestigd dat Pugh en Braff samen waren, waren de twee niet verlegen om afbeeldingen van elkaar op sociale media te plaatsen. Als reactie hierop hebben sommige van hun volgelingen van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun relatie en Braff in het bijzonder te haten. Diep overstuur door de reacties op een foto die ze op Instagram plaatste ter ere van Braff's verjaardag, plaatste Pugh een video waarin ze haar volgers uitriep in 2020.

“Ik heb de afgelopen dagen met het idee geworsteld of ik deze video moest maken en gisteravond dacht ik, voor mijn eigen gemoedsrust, dat ik dat ook moest doen. Maandag plaatste ik een foto ter ere van Zachs verjaardag en schreef ik er een verjaardagsberichtje onder. Binnen ongeveer acht minuten nadat de foto was gepost, had ik ongeveer 70 procent van de opmerkingen die misbruik maakten en afschuwelijk waren - in feite iemand op mijn pagina pesten. Het is de eerste keer in mijn hele Instagram-leven dat ik de reacties op mijn pagina moet uitschakelen. Ik ben nooit een Instagram-pagina geweest die dat aanmoedigt. Ik ben nog nooit een Instagram-pagina geweest die van die giftige sfeer houdt.”

“Ik zal dat gedrag niet toestaan op mijn pagina. daar heb ik het niet over. Het maakt me van streek, het maakt me verdrietig in deze tijd - wanneer we echt allemaal samen moeten zijn, we moeten elkaar steunen, we moeten van elkaar houden. De wereld doet pijn en de wereld sterft en enkelen van jullie besloten om zonder reden te pesten. Ik ben 24 jaar oud. Ik werk al vanaf mijn 17e. Ik verdien al geld sinds mijn 17e. Ik werd volwassen toen ik 18 jaar oud was en begon belasting te betalen toen ik 18 jaar oud was. Ik zal dit feit onderstrepen, ik ben 24 jaar oud. Ik heb je niet nodig om me te vertellen van wie ik wel en niet moet houden en ik zou nooit van mijn leven iemand vertellen van wie ze wel en niet mogen houden. Het is niet jouw plaats en echt, het heeft niets met jou te maken.”

“Dus, als die regels iets zijn dat je niet leuk vindt, ontvolg me dan alsjeblieft, want het misbruik dat je naar hem gooit, is misbruik dat je naar mij gooit, en ik wil die volgers niet. Ik wil niet elke keer dat ik een foto van hem plaats mijn opmerkingen moeten beschermen."

Andere tijden Florence Pugh heeft haar relatie met Zach Braff verdedigd

Hoewel ze de mensen in de eerder genoemde video bondig opriep, werd Florence Pugh gedwongen om haar relatie met Zach Braff verschillende andere keren aan de orde te stellen. Tijdens een interview met Elle UK in 2020 werd Pugh bijvoorbeeld gevraagd naar de reactie op de relatie en nam hij geen blad voor de mond als antwoord. "Ik heb dit deel van wat mensen doen altijd heel bizar gevonden. Ik ben een acteur omdat ik van acteren hou en ik vind het niet erg dat mensen naar mijn spullen kijken, maar mensen hebben niet het recht om me te onderwijzen over mijn privéleven."

Tijdens een optreden in de podcast Sue Perkins: An Hour or So With, sprak Florence Pugh opnieuw over haar relatie met Zach Braff. 'Er is een reden waarom ik niet bij iemand van mijn leeftijd ben. Het heeft niet gewerkt. Dus met wie probeer je me te matchen?' "Ik heb het altijd grappig gevonden, hoe ik goed genoeg kan zijn voor mensen om naar mijn werk te kijken, mijn werk te steunen en kaartjes te betalen, en ik ben oud genoeg om een volwassene te zijn en belasting te betalen, maar ik ben niet oud genoeg om te weten met wie ik wel en geen seks moet hebben. Nogmaals, [het] zorgt ervoor dat een jonge vrouw zich zonder reden als s-t voelt. Ik denk dat ik een tijdje het gevoel had dat ik dat moest toegeven, en toen dacht ik: 'Hoe belachelijk is dat?' … Sinds wanneer mogen mensen tegen iemand schreeuwen vanwege hun relatie? Ik vind het te gek."

Aanbevolen: