Welke castleden uit 'Twentysomethings: Austin' wilden meer zijn dan vrienden?

Inhoudsopgave:

Welke castleden uit 'Twentysomethings: Austin' wilden meer zijn dan vrienden?
Welke castleden uit 'Twentysomethings: Austin' wilden meer zijn dan vrienden?
Anonim

Twentysomethings: Austin volgt vier jongens en vier meisjes die in aparte huizen naast elkaar in Austin wonen. Ze komen samen uit verschillende plaatsen in heel Amerika om de stad te verkennen die bekend staat om zijn muzieklocaties, cultuur, vriendelijke lokale bevolking en algemene gekte. Elk castlid heeft zijn eigen ambities en motivaties om deel te nemen aan de serie.

De meesten van hen willen hun carrière uitbreiden of ten volle leven buiten hun woonplaats. Hun doel is om een zinvol pad te vinden en hen op een reis van zelfontdekking en geluk te duwen. Onderweg, als jonge en hongerige twintigers, worden vriendschappen en relaties een hoogtepunt van de ervaring. In het begin klikte het met sommigen. Ze ontwikkelden een romantische interesse in hun medesterren en wilden meer zijn dan alleen vrienden.

Spoiler Alert: de rest van dit artikel bevat spoilers van het eerste seizoen van 'Twentysomethings: Austin'.

8 Abbey en Isha zijn gewoon vrienden

Abbey was open en eerlijk over haar scheiding en biseksueel zijn. In de eerste aflevering heeft ze wat flirterige momenten met Isha en een waterpistool. Keuno zei: 'Abbey is een natuurlijke flirt. Ze is erg charismatisch en begon gemakkelijk een gesprek met zowel Bruce als Isha.” Abbey werd jaloers toen Isha en Bruce begonnen te flirten. Ze trekt Isha van hem weg en zegt gekscherend: "probeer niet tussen ons in te komen."

7 Natalie en Adam gingen nergens heen

Natalie en Adam zijn nooit bij elkaar gekomen, maar ze was wel verliefd op de seltzer-slingerende hipster en noemde hem 'een groot glas water'. haar schot. Ze vroeg hem om met haar te volleyballen, en later zei ze: "nu kennen we volleybal, niet zo sexy." Ze confronteert Abbey nadat ze met Adam had geflirt en zei: "Je was niet echt om me te steunen. Je weet dat ik hier verliefd op hem ben.'

6 Raquel (Roxy) en Michael waren aan het flirten

Een onverwachte connectie was Raquels verliefdheid op Michael op de eerste dag in huis. Ze was duizelig en geamuseerd door zijn "schattige" nerdy uiterlijk en gekke gevoel voor humor. Toen Raquel hem voor het eerst leerde kennen, zei ze: 'We houden van grappige jongens. Dat is een groene vlag.” Hij zegt: "Roxy is absoluut niet in mijn klasse. Maar ik denk dat ze iets in mij ziet dat de meeste meisjes niet zien.” Ze zei dat ze probeerde de situatie te voelen, maar raakte in de war doordat hij niet beantwoordde. Hun niet-bestaande romance verwaterde even snel als het begon nadat Michael toegaf dat hij nog maagd was. Raquel oordeelde niet, maar besloot dat zijn eerste keer niet iets was waar ze in geïnteresseerd was.

5 Isha en Bruce zijn te verschillend

Isha en Bruce begonnen op de eerste avond bij het huis te flirten en ontwikkelden een romantische interesse in elkaar. Hun gesprek verliep soepel en later liet Bruce zien dat hij haar leuk vond door contact met haar op te nemen via Hinge. In het zwembad leerden de twee elkaar kennen via een kort praatje. Isha zei: "Ik vind hem gewoon vriendelijk en makkelijk om mee te praten, en oh mijn god, hij is zo lekker." Het duurde niet lang, want ze waren allebei bezorgd dat ze uit verschillende delen van het land kwamen. Isha is een meisje uit Zuid-Californië met een fashionista-vibe, en Bruce is een plattelandsjongen uit North Carolina die "ironisch gezien cowboylaarzen draagt", zegt Isha. Bruce zegt tegen haar: "Ik wil niet dat je me stereotypeert." Dit was het einde van Bruce en Isha, en de volgende middag was ze verliefd op Michael.

4 Abdij en de dramazone van Kamari

Abbey en Kamari waren een interessant stel in huis en hadden het meeste drama. Kamari zei: “Ze is erg assertief. Ze heeft van die mooie blauwe ogen. Ze heeft een beetje swag over zichzelf. Zij is cool. Zij is zelfverzekerd." Ze sliepen later in het seizoen samen en bestempelden het als friends-with-benefits. Het duurde niet lang, want Abbey werd jaloers toen Kamari een meisje kuste aan de bar. Haar jaloezie bleef bestaan nadat hij met Raquel naar bed was gegaan en hem ermee confronteerde. Hij was niet enthousiast om te praten, maar was begripvol en beleefd. Ze zei: "hij had meer rekening kunnen houden met mijn gevoelens." Dit was het einde van hen en een groen licht voor hem om met Raquel te daten.

3 Abdij en Adam testen het water

Abbey was de grootste flirt in de show en liet het voor haar vriendschappen komen vanwege haar behoefte aan 'mannelijke validatie'. Adam hield van Abbey vanaf het moment dat hij het huis binnenkwam, en op de paardenboerderij zei hij: "Ik kon zien dat Abbey zich ongemakkelijk voelde en misschien niet te veel op het paard wilde zitten, maar niet liegen, ze ziet er goed uit het." Hij maakte zijn bedoelingen duidelijk door haar te sms'en, haar mee uit te vragen en haar te kussen. Ze waren een schattig potentieel koppel, maar nadat ze Natalie's gevoelens had gekwetst, besefte Abbey dat ze aan zichzelf moest werken in plaats van aandacht te krijgen.

2 Raquel en Karmari vinden hun weg

Raquel en Kamari begonnen meer tijd samen door te brengen en kwamen tegen het einde van het seizoen dichter bij elkaar. Hij gaf toe dat hij scheikunde had met Raquel, en ze zei: "Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot Karmari, maar hij maakte zo snel contact met Abbey, ik kon de bewegingen niet op hem neerleggen." De volgende ochtend was Raquel duidelijk geslagen en zei: "Ik voel me nu een beetje anders over hem." Karmari noemde haar "mijn kleine chocoladedruppel" en erkende dat ze allebei graag koken. Aan het einde van de show besloten ze in Austin te blijven en hun relatie voort te zetten.

1 Isha en Michael samen in Austin

Isha en Michael zijn het echte werk en delen veel persoonlijke momenten. Ze gingen op verschillende dates uit, en hoewel Michael geloofde dat ze buiten zijn klasse was, voelde ze zich aangetrokken tot zijn eigenzinnige en gemakkelijke persoonlijkheid. Hij had weinig ervaring met daten en Isha moest het voortouw nemen, maar uiteindelijk kreeg hij kusjes en een vriendin. Hij was ongelooflijk romantisch in de show. Hij kocht bloemen voor haar, betaalde bijna $ 500 voor haar ontwerp in een boetiek, kocht een diner voor haar en stormde het huis binnen en zei: "Ik ga niet. Als je in Austin wilt blijven, blijf ik bij jou in Austin."

Aanbevolen: