Wat is er aan de hand met het biopic-project van Halsey?

Inhoudsopgave:

Wat is er aan de hand met het biopic-project van Halsey?
Wat is er aan de hand met het biopic-project van Halsey?
Anonim

Er zijn veel dingen die fans misschien niet weten over de voor een Grammy genomineerde singer-songwriter Halsey. De ster zou bijvoorbeeld een biopic over haar leven laten maken! Die filmaankondiging werd echter in 2018 door Deadline uitgebracht en de film is nog steeds niet gemaakt.

Sinds 2018 bracht Halsey hun derde studioalbum Manic uit en ging op tournee. Ze brachten ook hun meest recente album uit, If I Can’t Have Love I Want Power, dat genomineerd is voor een Grammy voor Best Alternative Album, en lieten de zangeres samenwerken met ‘Nine Inch Nails’. De songwriter bracht in 2020 ook haar allereerste poëzieboek uit, dat ze haar familie weigert te laten lezen.

Het is duidelijk dat Halsey het erg druk heeft gehad, maar de vraag die iedereen bezighoudt is: wat is er met de biopic gebeurd?

Dit is wat we weten over de biopic van Halsey

De film zou gemaakt zijn met Sony, die via onderhandelingen levenslange rechten van Halsey kon krijgen. De biopic zou losjes gebaseerd zijn op het leven van de singer-songwriter, en ze zouden ook in de film te zien zijn.

Het gerucht ging dat de film mogelijk de nieuwe 8 Mile zou kunnen zijn en voor Hasley zou kunnen doen wat de beruchte film voor Eminem deed.

Aangezien de film losjes gebaseerd zou moeten zijn op het leven van de zangeres, zou het kunnen beschrijven wat de wereld weet over Halsey's roem door moeilijke relaties, voortijdig schoolverlaten en dakloos zijn voordat de zanger in staat was om arena's uitverkocht.

Dat is het echte en inspirerende levensverhaal van Halsey, dat op zichzelf al heel filmisch is.

Halsey regisseerde haar eigen videoclip voor haar nummer Alone, en speelde ook een belangrijke rol in Bradley Cooper's A Star Is Born, dus het is logisch waarom de zangeres op 23-jarige leeftijd de aandacht van Sony zou hebben getrokken.

Halsey ontmoet Alev Aydin

Blijkbaar ontmoette Halsey Alev Aydin rond 2018 toen Alev met zowel Sony als Halsey samenwerkte om het scenario voor haar biopic te schrijven.

De twee werden vrienden toen ze samenwerkten aan het project, naar Lakers games gingen en aan de biopic werkten. Uiteindelijk werden het er nog meer. Halsey kondigde in januari 2021 in een post op Instagram aan dat zij en Aydin hun eerste kind samen verwachtten.

Met een bloeiende relatie, een nieuwe baby om met liefde te douchen en de scenarioschrijver die een nieuwe vader wordt, is het gemakkelijk in te zien waarom de biopic is uitgesteld.

Halsey reageert op vragen van fans over de biopic

Nadat fans een lange tijd geen updates van de singer-songwriter hadden gehoord over hun aanstaande biopic, namen ze contact op met Halsey op Twitter. Een fan deelde een foto van het Deadline-artikel waarin de biopic van Halsey werd aangekondigd en tagde de Grammy-genomineerde met de vraag wat er met het veld was gebeurd.

Halsey reageerde met een lief en openhartig antwoord; “Bc alev zou het de afgelopen 3 jaar schrijven en in plaats daarvan werden we langzaam verliefd. jij kent de rest!” twitterde ze terug. Het is moeilijk om teleurgesteld te zijn over de biopic met zo'n antwoord.

Aydin reageerde zelfs op haar tweet en zei: "Klinkt als een film!".

Fans zijn verheugd om Halsey gelukkig te zien, in een goede relatie en de beste moeder te zijn die ze kan zijn voor haar baby.

Gaat Halsey's biopic ooit plaatsvinden?

Halsey-fans snakken al jaren naar deze biopic, en eerlijk gezegd, wie kan het hen kwalijk nemen?

Halsey is een getalenteerde zangeres, songwriter en beeldend kunstenaar die altijd kwetsbaar is in haar werk, wat betekent dat als ze een biopic zou maken, het moordend zou zijn. Het lijkt er echter op dat de artiest sinds 2018 andere artistieke interesses heeft, waarbij ze zich op hun muziek concentreren, een visueel album maken en een gezin stichten.

Veel fans vatten de tweet van Halsey op om te betekenen dat dat hoofdstuk van haar leven voorlopig gesloten is, maar dat betekent niet noodzakelijk dat het voor altijd gesloten is.

Halsey is een getalenteerde schrijver, net als hun partner Aydin, wat betekent dat de twee uiteindelijk nog steeds het scenario voor de biopic zouden kunnen schrijven, vooral omdat Sony al heeft gewerkt aan het regelen van de levensrechten met Halsey.

Het is belangrijk op te merken dat Halsey pas 27 jaar oud is, en Sony was al klaar om zich te committeren aan haar biopic op de rijpe leeftijd van 23.

Ze is zo jong en heeft genoeg tijd om haar verhaal in het echte leven uit te werken door de wereld te vullen met meer van hun muziek, meer van hun make-uplooks en misschien zelfs meer baby's!

Halsey's biopic heeft de kans om te groeien en te veranderen, net als haar levensverhaal.

En wie weet? Misschien werken Ayden en Halsey samen en schrijven ze de onwaarschijnlijke rom-com van hun leven, waardoor fans van Haley een andere film krijgen om over na te denken.

Aanbevolen: