De waarheid over Evan Handler's relatie met O.J. Simpson

Inhoudsopgave:

De waarheid over Evan Handler's relatie met O.J. Simpson
De waarheid over Evan Handler's relatie met O.J. Simpson
Anonim

Er was een tijd dat O. J. Simpson was zowat de grootste naam in entertainment. Lang voor zijn beroemde achtervolging en de beschuldigingen dat hij een gruwelijke misdaad had begaan, was O. J. was een A-lijst acteur. Zijn vermogen om van de sportwereld naar film en televisie te springen, opende de deur voor andere atleten om later hetzelfde te doen. Er was zelfs een tijd dat hij in aanmerking kwam voor de hoofdrol in Terminator. Op dat moment was er geen houden aan zijn carrièrestijging.

Maar O. J.'s acteercarrière herstelde nooit nadat hij een tijd in de gevangenis had gezeten voor een andere misdaad dan degene die hem berucht maakte. Veel beroemdheden, zoals Howard Stern, vinden dit een goede zaak. Hij heeft tenslotte veel vijanden gemaakt in het bedrijf, van wie velen denken dat hij schuldig is aan de misdaden waarvan hij is vrijgesproken. Maar niet al deze beroemdheden hebben een persoonlijke band met O. J. zoals Californication-ster Evan Handler.

Wie speelde Alan Dershowitz in The O. J. Serie?

2016's The People V O. J. Simpson: American Crime Story maakte enorm nieuws. Het had niet alleen een all-star cast die prijswaardige uitvoeringen gaf, maar het dook ook in het fel omstreden onderwerp met een zekere mate van evenwicht.

Sex And The City And Californication-acteur Evan Handler was een van de acteurs die geprezen werd voor zijn werk in de miniserie. Hij speelde O. J.'s advocaat, de controversiële en veelgeprezen Alan Dershowitz. In een interview met Vulture beweerde Evan dat hij persoonlijk contact had opgenomen met Alan om zich voor te bereiden op de rol. Hij prees hoe gul Alan was met zijn tijd en perspectief. Uiteindelijk hielp dit de doorgaans grappige acteur authenticiteit te vinden in een zeer duister project.

Maar Alan Dershowitz was niet de enige connectie die Evan Handler had met het materiaal. Hij kende O. J. vroeger.

Evan Handler en O. J. Simpsons relatie

In 1994, O. J. Simpson en Evan Handler werden gecast in een Navy SEALs-show genaamd Frogmen. De serie kwam nooit verder dan de pilot omdat het leven van O. J. voor altijd veranderde kort nadat ze klaar waren met filmen.

"Ik geloof dat we ongeveer vijf weken voordat de moorden plaatsvonden klaar waren met het werken aan die piloot," vertelde Evan Handler aan Vulture. "Het was een bizar project. Het ging over deze Navy SEALs die op ongelooflijke, dodelijke missies gingen, en ik speelde de man die accountant was."

Evan beweerde dat de hele cast, inclusief O. J., een band had omdat ze op dat moment allemaal door grote scheidingen gingen.

"Ik had het uitgemaakt met een vriendin, iemand anders was gescheiden. O. J. praatte veel over de wens om weer samen te willen zijn met zijn ex-vrouw. Hij speelde heel erg de rol van de grote broer in de kleedkamer en zei tegen ons allemaal: 'Het enige advies dat ik jullie zou geven, jongens, laat je ego je relaties niet verpesten.'"

Evan was geen grote voetbalfan voordat hij O. J. ontmoette, dus hij was niet 'verbluft' door zijn reputatie, maar hij was zich bewust van zijn status.

"Hij was de beroemdste persoon met wie ik op dat moment omging. Voor mij was het een beetje alsof ik op O. J.'s jasstaarten reed. Dat gezegd hebbende, ik ben er nog nooit een geweest om verstrikt te raken in dat soort jock-achtige kameraadschap. Dus ik hing rond met deze vier jongens en deed mijn werk, maar voelde me behoorlijk aan de rand."

Hoewel de twee tijd samen doorbrachten met het werken aan de show, had Evan niets erg negatiefs te zeggen over O. J.

"Ik kan je daar geen heerlijk materiaal geven. Hij leek me niet een man met enorme diepgang, maar hij was aangenaam. Ik genoot van de nabijheid en ik was geïnteresseerd in de atletische prestaties, maar ik deed het geen band op een significant niveau, "zei Evan voordat hij zijn gedachten over O. J. beschuldigd van afschuwelijke misdaden slechts enkele dagen nadat hij tijd met hem had doorgebracht. "Mijn eerste reactie was: Oh, arme O. J., ik weet dat hij weer bij haar wilde zijn. En toen, binnen een paar dagen, toen je je realiseerde dat er een nog vreselijker hoek aan zat, was dat een grote ommekeer. Dan denk je: deze persoon met wie ik net al die tijd heb doorgebracht, zou hij dat echt kunnen? Dat is heel, heel moeilijk om je aan aan te passen en te erkennen."

Heeft Evan Handler zich zorgen gemaakt over het maken van de O. J. Serie?

Tijdens zijn interview met Vulture werd Evan gevraagd of hij enige schroom had om in een serie te spelen waarin een man centraal stond die hij ooit kende. Evan beweerde dat dit iets was dat nauwelijks bij hem opkwam, omdat hij niet echt een persoonlijke band had met O. J. In plaats daarvan maakte Evan zich zorgen of The People V O. J. Simpson: American Crime Story zou de kwestie recht doen.

"De schroom [was]: wordt dit The Towering Inferno of The Poseidon Adventure? Wordt het een kampklassieker? Of komt het goed uit? Dat is de gok en de sprong van vertrouwen die je bij elk project overweegt, "legde Evan uit aan Vulture."[De show] maakt duidelijk gebruik van zoveel dingen: de gruwel van wat er met Nicole Brown en Ron Goldman is gebeurd, de oneerlijkheid van O. J. die er niet verantwoordelijk voor wordt gehouden. En toch, de oneerlijkheid waarmee de hele zwarte gemeenschap honderden jaren had geleefd van jaren, en blijft zo duidelijk leven met - tot het punt waarop je videobanden kunt laten zien van de mensen die worden afgeslacht en grote delen van de samenleving nog steeds zeggen: "Nee, nee. Hij had niet moeten rennen. Als hij niet was weggelopen. Als hij niet had geplunderd, als hij niet van een CVS had gestolen, was het niet gebeurd.' Alsof de straf daarvoor in de rug wordt geschoten. Dus de serie legt niet alleen echt de verdorvenheid van veel van onze cultuur en ons systeem bloot, maar het legt ook de onvolmaaktheid bloot van de systemen die we hebben om het in evenwicht te brengen."

Aanbevolen: