Kylie Jenner worstelt met postpartumblues

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner worstelt met postpartumblues
Kylie Jenner worstelt met postpartumblues
Anonim

Kylie Jenner liet op haar Instagram weten dat ze moeite heeft om terug te komen na de geboorte van haar zoon Wolf zes weken geleden. De bekentenis komt als de cosmetica-magnaat langzaam de activiteit op het platform hervat na een ongewoon lange onderbreking van sociale media.

Jenner opende zich openhartig terwijl ze wat lichte oefeningen deed op een trainingsmachine. Ze begon: "Deze ervaring was voor mij persoonlijk een beetje moeilijker dan met mijn dochter…"

Kylie vertelde 'Het is mentaal, fysiek en spiritueel niet gemakkelijk'

Het is mentaal, fysiek, spiritueel niet gemakkelijk, het is gewoon gek. En ja, ik wilde niet gewoon weer tot leven komen zonder dat te zeggen omdat ik denk dat we op internet kunnen kijken - voor andere moeders die er nu doorheen gaan - we kunnen op internet gaan, en het ziet er misschien een stuk gemakkelijker uit voor andere mensen, en ons onder druk zetten, maar het is niet gemakkelijk voor mij geweest.”

Ze voegde eraan toe dat ze "niet eens had gedacht [ze] deze training vandaag zou halen. Maar ik ben hier en ik voel me beter. Dus je hebt dit!"

Ze voegde er toen aan toe: 'Het is oké om niet oké te zijn'

De moeder van twee ging een tijdje later verder met "Het is oké om niet oké te zijn. Toen ik me realiseerde dat ik mezelf wat onder druk zette… En ik blijf mezelf eraan herinneren dat ik een heel mens heb gemaakt, een mooie gezonde jongen."

"We moeten stoppen onszelf onder druk te zetten om 'terug' te zijn. Zelfs niet fysiek, alleen mentaal, na de geboorte. Dus ja, ik stuur gewoon wat liefde. Ik hou van jullie!"

Hoewel Kylie het leven met haar nieuwe zoon voornamelijk privé heeft gehouden, deelde haar moeder Kris Jenner wel wat details over haar nieuwe kleinzoon tijdens 'The Ellen DeGeneres Show'.

"Hij is zo schattig. Ik lag in het ziekenhuis toen hij werd geboren, ik en Kylie en Travis. Toen hij naar buiten kwam, was het alsof Stormi helemaal opnieuw werd geboren."

Het is ook waarschijnlijk dat fans meer diepgaand inzicht kunnen verwachten in de komst van Wolf in de nieuwe show van de beroemde familie 'The Kardashians', die op 14 april 2022 op het netwerk Hulu debuteert.

De eerste officiële trailer voor de serie is al verschenen en belooft veel eerder onzichtbare momenten bloot te leggen, waaronder de ontluikende romance van Kim Kardashian met vriend Pete Davidson en de missie van zus Kourtney om een baby te krijgen met verloofde Travis Barker.

Aanbevolen: