Howard Stern worstelt met de gezondheid van zijn moeder in 2022

Inhoudsopgave:

Howard Stern worstelt met de gezondheid van zijn moeder in 2022
Howard Stern worstelt met de gezondheid van zijn moeder in 2022
Anonim

Fans van The Howard Stern Show zijn altijd benieuwd hoe het met zijn ouders gaat. Howard's vader en moeder, Ray en Ben Stern, zijn bijna sinds het begin van zijn carrière vaste gasten in zijn radioprogramma. De radiolegende had nooit problemen om zijn gecompliceerde relatie met zijn vader te bespreken of zijn moeder live in de ether te laten schrikken met sekspraat en ongepaste vragen. Liefhebbers hielden van. Ze hielden van Howards verhalen over hen. Ze hielden van zijn indrukken. En ze vonden het heerlijk om rechtstreeks van hen te horen.

Aangezien Ray en Ben Stern al jaren niet meer in de show zijn verschenen, vragen fans zich af wat er met hen is gebeurd. Hoewel SiriusXM-abonnees af en toe een update hebben ontvangen, heeft Howard zich de afgelopen dagen behoorlijk uitgesproken over het drama dat zich heeft afgespeeld. Helaas voor hem, en fans van The Howard Stern Show, gaat het gewoon niet goed met zijn moeder. Dit is wat er gebeurt en waarom het een zware tol eist van de zelfverklaarde koning van alle media.

Hoe gaat het met de ouders van Howard Stern in 2022?

Volgens Howard gaat het goed met Ben Stern. Hoewel hij ver in de negentig is en bijna volledig doof is geworden, is hij nog steeds redelijk gezond. Hetzelfde geldt niet voor Howards moeder, Ray. In februari 2022 onthulde Howard dat zijn moeder te maken heeft met een aantal belangrijke gezondheidsproblemen. Hoewel hij niet in details trad, suggereerde hij dat ze behoorlijk serieus waren. Aan de andere kant zijn de meeste gezondheidsproblemen voor een 90-jarige vrouw aanzienlijk. Maar dat betekent niet dat Howard zijn moeder er minder mee wil helpen.

Hoewel zijn moeder het iets beter doet dan begin februari, heeft ze nog steeds veel fysieke pijn.

Ray Sterns gezondheidsproblemen waren allesverslindend voor de radiolegende. Maar hij heeft zijn best gedaan om haar er doorheen te helpen en haar in contact te brengen met de beste artsen die hij kan vinden. Dit omvat beroemde artsen die eerder in zijn show zijn genoemd, waaronder Dr. David Agus en Dr. Richard Shlofmitz, de persoonlijke held van zijn moeder. "Ze hebben me zo goed geholpen", zei Howard tijdens zijn show op 8 februari. "Maar oh mijn God."

Wat ze ook zeggen of proberen te doen, zijn moeder lijkt qua gezondheid een steile helling af te gaan. Howard beweerde dat wanneer hij haar aan de telefoon spreekt, ze kreunt en jammert van de pijn.

"Het scheurt mijn hart eruit. Ik wil niet dat mijn moeder zich ongemakkelijk voelt. Ik wil haar gewoon opknappen."

Howard Stern wil zijn moeder redden, maar kan niet

"Ik ben zo moe en uitgeput. Bedenk vijf andere woorden voor uitgeput en moe en dat is wat ik ben", zei Howard op 8 februari. “Ik ben zo depressief. Ik zei dit gisteren in de uitzending dat het niet goed gaat met mijn moeder. Ze heeft gewoon veel pijn, weet je? Lichamelijke pijn."

Howard lijkt niet alleen overreden door de huidige medische problemen van zijn moeder, maar hij voelt zich ook volkomen hulpeloos. Deze ervaring heeft hem eraan herinnerd hoe weinig hij weet over medicijnen. Het heeft hem meer waardering gegeven voor mensen in de medische wereld. "Ik heb te maken met mijn moeder en ik probeer medische beslissingen te nemen en ik realiseer me dat ik helemaal niet bevoegd ben om medische beslissingen te nemen. Ik wil gewoon dat ze beter wordt."

Zelfs met Ray's duidelijke medische problemen, gelooft Howard dat sommige door haar geest worden verergerd. Met andere woorden, ze zijn psychosomatisch. Maar dat is het tegenovergestelde van wat Ray graag wil horen. Ze wil snelle en praktische oplossingen voor haar gezondheidsproblemen. Maar Howard is ervan overtuigd dat haar depressie, die hij sinds zijn kinderjaren niet meer bij haar heeft gezien, de zaken zo veel uitdagender maakt voor haar en voor degenen die haar proberen te helpen.

Dit gevoel van hulpeloosheid was duidelijk in Howards stem, bijna de entiteit van de tweede week van februari. Hij probeerde het niet voor zijn luisteraars te verbergen, omdat hij altijd open is geweest over hoe hij zich voelt. En hij weet ook dat de fans veel om zijn ouders geven.

Hoewel Howards moeder misschien niet doodgaat, lijkt ze niet meer volledig te herstellen. Het gaat niet om het oplossen van dingen, het gaat nu om het beheren van haar omstandigheden voor de rest van haar leven.

"Ik heb dit Jezus Christus-complex als het om mijn moeder gaat. Dus ik moet degene zijn die haar moet redden. Dus ik hark mijn hersens en ik ben er uitgeput van. Ik weet niet wat ik anders moet doen", gaf Howard toe aan zijn publiek. "Mijn zus is van streek. Ik ben van streek. Iedereen is van streek."

Aanbevolen: