Een kijkje in de relatie tussen Beyoncé en Solange Knowles

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de relatie tussen Beyoncé en Solange Knowles
Een kijkje in de relatie tussen Beyoncé en Solange Knowles
Anonim

Beyonce is een van de beroemdste mensen ter wereld en ze staat erom bekend haar persoonlijke leven buiten de schijnwerpers te houden. Haar zus Solange, ook een bekroonde zangeres, is ook sindsdien voor altijd uit de schijnwerpers gebleven. In tegenstelling tot sommige beroemde broers en zussen die niet met elkaar overweg kunnen, is het beroemde duo zo dik als dieven. Ze hebben een van de liefste zusterrelaties met beroemdheden ooit. De getalenteerde zussen hebben voortdurend furore gemaakt in de muziekindustrie en zijn beide gerespecteerde artiesten.

Beyoncé is natuurlijk de beroemdste van de twee en mensen vergelijken Solange vaak met haar supersterzus. Het is niet ongebruikelijk dat mensen dit doen, net zoals ze hebben gedaan met mensen als Owen en Luke Wilson, Bella en Gigi Hadid, en Miley en Noah Cyrus. Het is geen gemakkelijke opgave om in de schaduw van je bekendere broer of zus te leven en te worden afgemeten aan hun succes.

De twee zussen steunen elkaar enorm en hebben een heel hechte band.

Ze steunen elkaar

Beyoncé en Solange Knowles zijn enkele van, zo niet de beroemdste broers en zussen ter wereld. Ondanks dat ze allebei bekroonde zangers zijn, lijdt het geen twijfel dat Beyoncé de grotere ster is. Dit heeft ertoe geleid dat veel mensen zich afvragen of het moeilijk is voor Solange om in de schaduw van haar oudere zus te leven. Maar zo lijkt het niet, want Solange is een gerespecteerd artiest die goed in haar vel zit.

Solange is een ster op zich en heeft furore gemaakt in de muziekindustrie. Wat misschien wel het meest opv alt aan haar muziek is dat het totaal anders is dan die van haar zus Beyoncé. Mensen maken vaak vergelijkingen tussen de zusters, wat voor beide een slechte dienst is. Natuurlijk zijn er overeenkomsten tussen hen, maar hun individualiteit schijnt altijd door.

Er lijkt geen rivaliteit tussen de twee te zijn, het zijn allebei hardwerkende vrouwen die elkaars vak respecteren. Het is in de loop der jaren ook duidelijk geworden dat de Knowles-zussen elkaar buitengewoon ondersteunen en beschermen. Solange heeft altijd tegen haar zus opgekeken en Beyoncé heeft ongetwijfeld een impact gehad op de carrière van haar zus.

Was ze jaloers op Beyoncé's relatie met Kelly Rowland?

Beyoncé werd op jonge leeftijd beroemd met een van de grootste meidenbands ter wereld - Destiny's Child. Ze boekte onvoorstelbaar succes als soloartiest nadat de groep werd ontbonden. Ze vormde een hechte vriendschap met voormalig bandlid Kelly Rowland, en de twee lijken nog steeds zo hecht als toen. Solange, vijf jaar jonger dan Beyoncé, was nog maar een kind toen haar zus beroemd werd en dat kan niet gemakkelijk zijn geweest.

Het zou natuurlijk heel natuurlijk zijn geweest als ze zich buitengesloten voelde. Naar verluidt wendde ze zich tot het schrijven van liedjes voor troost. Volgens The New Zealand Herald onthulde de zangeres: "Mijn zus en Kelly [Rowland] waren van dezelfde leeftijd, wat als een ingebouwde beste vriend in huis is; ze waren extreem hecht."

"Schrijven voelde als iets insulaire dat ik terug kon gaan naar mijn kamer en alles kon uiten wat ik zou waarnemen, alle emoties die zouden opkomen. Het voelde als van mij, mijn kleine ding."

Ze gingen als kinderen naar therapie

De zussen hebben nu een hechte band, maar dat was niet altijd het geval. Volgens hun moeder, mevrouw Tina Lawson, was Beyoncé als kinderen geïrriteerd dat Solange met haar en haar vrienden wilde omgaan. Rivaliteit tussen broers en zussen komt vaak voor, maar het had mogelijk uit de hand kunnen lopen als het niet was aangevinkt.

Hun moeder nam ze al vroeg mee naar therapie om ervoor te zorgen dat Beyoncé gevoeliger was voor Solanges gevoelens. Het was ook bedoeld om de laatste te helpen om te gaan met eventuele gevoelens van jaloezie - die hadden kunnen ontstaan door in de schaduw van haar zus te leven. Ze zorgde er ook voor dat ze individuele tijd aan haar dochters wijdde.

Volgens W Magazine onthulde mevrouw Tina: "Ik nam ze heel vroeg mee naar counseling. Zodat de counselor Beyoncé kon helpen gevoeliger te zijn voor Solange omdat ze haar geen minuut kon uitstaan. Weet je, toen ze klein waren, toen ze vijf was, zat ze helemaal in haar spullen, ze probeerde om haar en haar vrienden heen te hangen. Beyoncé was echt geïrriteerd. Maar het maakte haar gevoeliger voor wie haar zus was en wat ze te maken had met vanwege haar."

Het lijkt erop dat mevrouw Tina een aantal geweldige, fijne vrouwen heeft opgevoed met een sterke arbeidsethos en begrip van het belang van zusterschap.

Aanbevolen: