Shawn Mendes brengt emotioneel nummer uit na split van Camila Cabello

Inhoudsopgave:

Shawn Mendes brengt emotioneel nummer uit na split van Camila Cabello
Shawn Mendes brengt emotioneel nummer uit na split van Camila Cabello
Anonim

Shawn Mendes herstelt zijn gebroken hart in een nieuwe track met de titel It'll be okay, die hij uitbracht slechts twee weken nadat hij gescheiden was van zijn vriendin Camila Cabello, die al twee jaar uit elkaar is. De zangers begonnen te daten na de release van hun gezamenlijke nummer Señorita, dat een enorme hit was.

Shawn en Camila plaatsten op 17 november een gezamenlijke verklaring op hun Instagram-verhalen, waarin ze onthulden dat ze hadden besloten hun romantische relatie te beëindigen en vrienden te blijven. It'll be okay is het eerste solonummer van de Canadese zanger sinds zijn vierde studioalbum Wonder, dat afgelopen december uitkwam.

Shawn Mendes brengt emotioneel nummer uit

De splitsing van de zanger van Cabello lijkt Mendes diep te hebben beïnvloed, en het lijkt erop dat hij van zijn liefdesverdriet een nieuw nummer begint te maken.

Op het nieuwe nummer van Mendes gaat de Canadese zanger in op de onzekerheid die volgt op het einde van een relatie. Het nummer opent met de tekst: "Gaan we het halen? / Gaat dit pijn doen? / Oh, we kunnen proberen het te kalmeren / Maar dat werkt nooit."

In het refrein zingt de muzikant: "Als je me vertelt dat je weggaat, zal ik het je gemakkelijk maken/Het komt goed. Als we het bloeden niet kunnen stoppen, hebben we geen om het te repareren, hoeven we niet te blijven/ik zal hoe dan ook van je houden."

Op de ochtend van de release van het nummer deelde de zangeres een prachtige foto van een strand bij zonsondergang. "Het voelt alsof ik al een tijdje niet echt contact met jullie heb gehad. Ik mis jullie, ik hoop dat jullie van dit nummer houden", schreef de zanger in het bijschrift.

In hun verklaring op Instagram schreven Camila en Shawn dat ze nog lang beste vrienden blijven na het einde van hun romantische relatie."Hallo jongens, we hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mensen is sterker dan ooit. We begonnen onze relatie als beste vrienden en zullen beste vrienden blijven."

"We waarderen jullie steun vanaf het begin en in de toekomst Camila en Shawn zo", concludeerde de verklaring.

Volgens bronnen dicht bij het voormalige stel waren Camila en Shawn eenmaal weer aan het werk en waren de dingen niet meer hetzelfde. Ze hadden een "intensieve" relatie in 2020 en brachten vele maanden van de Covid-19-lockdown samen door, maar hun relatiedynamiek veranderde toen hun carrière weer normaal werd.

Aanbevolen: