Waarom haatten fans Chad Johnson op 'The Bachelorette'?

Inhoudsopgave:

Waarom haatten fans Chad Johnson op 'The Bachelorette'?
Waarom haatten fans Chad Johnson op 'The Bachelorette'?
Anonim

Als het op reality-tv aankomt, heeft elke show een goede slechterik nodig. Het is een standaardprocedure en een van de brutale manieren waarop producers en castingagenten kijkers ertoe brengen emotioneel betrokken te raken bij de inhoud. Ofwel zullen fans echt van een hoofdrolspeler houden en aan een serie gekluisterd blijven zodat ze hun held kunnen zien winnen, of ze zullen de tegenstander zo haten dat ze blijven hangen om te zien hoe ze hun verdiende loon krijgen.

In de meeste gevallen is deze nevenschikking van goed en kwaad voldoende om kijkers aan het lokaas vast te houden. Maar soms kan het een beetje vaag worden wanneer de personages hun gemene rollen overdrijven. Net als zout en peper, is er een delicaat evenwicht nodig om een personage te factureren dat veren in de war brengt, maar genoeg inwisselbare eigenschappen heeft waar fans niet helemaal uit zijn. De producers van The Bachelorette begrepen deze opdracht in de meeste seizoenen, maar de fanjury gaf een harde pass in seizoen 12. Oorzaak van de mislukking? Een kerel genaamd Chad - Chad Johnson.

The Bachelorette heeft behoorlijk wat schurken gehad. Sommige deelnemers krijgen de 'bad guy'-badge al bij de eerste introducties en sommige worden berucht aan het einde van hun run, zoals het geval was voor Wes Hayden in seizoen 5 - die na te zijn uitgeschakeld, zijn limo-rit doorbracht met opscheppen over hoe hij had stiekem een vriendin thuis. Jakkes! Zoals je zou verwachten, had de aanloop naar Chad Johnson een aantal behoorlijk vreselijke openingsacts.

Een blad uit Wes' playbook halen, seizoen 6 deelnemer Justin Rego, alias 'Rated R', had een vriendin met wie hij van plan was te trouwen na het filmen van de show. Toen hij werd geconfronteerd met de toenmalige vrijgezel Ali Fedotowsky, ging hij rechtop staan.

Emily Maynard's seizoen 8 zag Ryan Bowers en Kalon McMahon aftrappen voor onsmakelijke woordenstroom. Ryan verdedigde het objectiveren van vrouwen door de vrijgezellin te vertellen dat "elke man moet geloven dat zijn vrouw een trofee is", en Kalon verwees naar Emily's 6-jarige dochter als "bagage".

En net als een videogame in de aanloop naar de eindbaas, bleven de hits komen. In seizoen 7 vertelde Bentley Williams aan camera's: "Ik ga Ashley aan het huilen maken. Ik hoop dat mijn haar er goed uitziet, "voordat ik de vrijgezel van dat seizoen vertelde dat hij de show verliet omdat hij zich niet tot haar aangetrokken voelde.

Het beste van het ergste zou komen in seizoen 12. De eerste blik van fans op 'The Chad' was tijdens de introductieceremonie. Terwijl Jojo Fletcher op de oprit stond en de andere deelnemers verwelkomde, werd Chad Johnson getoond terwijl hij rustig van zijn wijn nipte onder dramatische verlichting, met minachting voor zijn tegenhangers, terwijl hij hen uitlachte omdat ze "te hard probeerden".

Hoewel dit terechte kritiek was, werd het meteen duidelijk dat hij een van de polariserende figuren van het seizoen zou zijn. Tsjaad was geen mensenbehager; hij wist dat hij een hekel aan hem zou hebben en als de schurk zou worden afgeschilderd (en het is waar, hij 'won' Jojo Fletcher niet). Maar jongen, leunde hij erin!

Waarom haatten de deelnemers aan 'The Bachelorette' Chad Johnson?

Behalve Daniel Maguire – die ook niet erg geliefd was – leken alle deelnemers een hekel te hebben aan Chad Johnson. Hij zou ze constant uitschelden omdat ze toegeven aan de grillen van de Bachelorette. Toen de ontmaskerde Jojo-aanhangers dreigden met hem samen te werken, was Chad niet onder de indruk, en vergeleek de dreiging met "Troelbeertjes die zeggen dat ze je gaan schoppen."

De man zelf was geen onbekende in het uiten van bedreigingen - vaak beschimpingen die gewelddadig genoeg waren om hem een hiphop-functie uit de jaren 90 te bezorgen. Chad Johnson's Bachelor-rapsheet omvatte het dreigen met het "vinden" van een mededeelnemer in zijn huis nadat de show voorbij was, een duwtje in de rug met een erectiestoornisspecialist en een zeer legendarische "f you Chris Harrison!" nadat hij werd afgetrapt in aflevering 1 van Bachelor in Paradise vanwege zijn agressieve gedrag.

Onder zijn overdreven agressieve persoonlijkheid was Chad Johnson gewoon een allround rare kerel. Hij at vleeswaren en beet in rauwe aardappelen voor de camera. Zijn hele reeks oneliners omvatte 'Varkens zijn in het kasteel'. en "Het leven is niet alleen maar bosbessen en papieren vliegtuigjes."

Was Chad Johnson op zoek naar liefde of was hij net op zoek naar roem?

Een schurk zijn in The Bachelorette is een felbegeerde functieomschrijving. Elk seizoen heeft er een en ze lijken altijd meer schermtijd te krijgen dan wie dan ook. Voor iemand die op zoek is naar liefde, vond Chad Johnson het zeker niet erg om in de schijnwerpers te staan die volgden op zijn slechte jongenskarikatuur. Het vinden van liefde leek in ieder geval onderaan zijn prioriteitenlijstje te staan.

Toen de jongens op een groepsafspraak een nepvoorstel aan JoJo moesten doen, deed Chad een lui voorstel dat een D- waardig was en noemde Jojo "zeurend" toen ze klaagde.

Desalniettemin bracht deze 'onsterfelijke zoektocht naar liefde' hem op drie verschillende realityshows met als thema het matchmaking-concept. Chad's inval in The Bachelorette leverde hem indirect optredens op Bachelor in Paradise, Famously Single en MTV's Ex on the Beach op. Mysterie opgelost?

Blijkt dat Chad Johnson ook in het echte leven een schurk is

Als het boek van Tsjaad een film was, zou het gebaseerd zijn op een waargebeurd verhaal. Het leven van Chad Johnson na The Bachelorette is allesbehalve stil geweest. Begin 2020 werd hij gearresteerd voor diefstal met huiselijk geweld – een zaak die resulteerde in zes aanklachten wegens misdrijf.

Na te zijn vrijgelaten op een borgsom van $ 100.000, zou Chad kort daarna worden opgenomen in het ziekenhuis nadat de autoriteiten hem tijdens een welzijnscontrole in de nasleep van het huiselijke incident als 'een gevaar voor zichzelf' beschouwden.

Maar de Bachelorette-aluin heeft sindsdien zijn demonen uitgedreven. Chad Johnson leeft zijn beste leven en werkt eraan om een volwassen filmster te worden. Met meer dan 1500 abonnees op zijn Onlyfans is de ex-reality-tv-schurk erin geslaagd een (controversiële maar) minder polariserende manier te vinden om op de ondeugende lijst van fans te blijven.

Aanbevolen: