De echte reden waarom fans de finale van 'Pretty Little Liars' haatten

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom fans de finale van 'Pretty Little Liars' haatten
De echte reden waarom fans de finale van 'Pretty Little Liars' haatten
Anonim

Vanaf de pilot-aflevering van Pretty Little Liars wisten fans dat dit een waar avontuur zou worden. Toen ze hoorden dat Aria, Hanna, Emily en Spencer hun beste vriend Ali misten en dat er een mysterie achter haar dood of verdwijning zat, trokken mensen meteen naar binnen, en veel afleveringen waren superspannend om te zien.

Er zijn een aantal interessante theorieen van Pretty Little Liars-fans, en alles leidde tot de laatste aflevering. Fans wisten dat dit behoorlijk wild zou zijn en dat hopelijk veel antwoorden in deze aflevering zouden worden onthuld.

Nu de cast van de reboot van Pretty Little Liars is aangekondigd, is dit het perfecte moment om terug te kijken op de seriefinale en na te denken over de problemen die sommige fans ermee hebben. Laten we eens kijken naar wat mensen zeggen.

Het einde van Alex Drake

PLL's makers zeggen dat de show anders is dan Gossip Girl, en het was altijd spannend om naar te kijken dankzij het mysterie van A. Maar vinden fans de conclusie van dit angstaanjagende verhaal leuk?

Veel Pretty Little Liars-fans hadden moeite met het accepteren van de seriefinale vanwege de verklaring dat Spencers tweelingbroer Alex Drake erachter zit. Ze dachten gewoon dat dit niet logisch was en aangezien niemand vóór deze aflevering van Alex afwist, viel het niet goed bij de kijkers.

Een fan begon een Reddit-thread en schreef dat ze het niet leuk vonden dat "Alex AD is omdat het lui is om te schrijven." Ze vervolgden: "Ze kozen de makkelijke weg door iemand waarvan we niet eens wisten dat hij bestond het brein te maken. Marlene haalde letterlijk een willekeurige fan-theorie van het internet en besloot die te gebruiken."

Een andere fan antwoordde: "Ik ben het er helemaal mee eens. Ik haatte het dat AD helemaal niet verbonden was met de originele A en ik hoopte echt op een EzrA-einde omdat er vanaf het begin genoeg "aanwijzingen" zouden zijn geweest was interessant om een rewatch te doen en zijn interacties in een ander licht te zien."

In een Reddit-thread over de PLL-finale deelde een andere fan hun teleurstelling: "Maar ik ben vooral verdrietig door de tweeling waarvan we nooit wisten dat ze plotseling het brein was. Serieus? Het is alsof ze zeiden 'nou, we weten niet hoe we het moeten uitleggen of wat dan ook, dus laten we een tweeling uitvinden waar niemand ooit van heeft gehoord en het een nacht noemen.' Het is een beetje lui voor mij, alsof de schrijvers niet wisten dat het tijd was voor de laatste aflevering en ze haastten het."

Een andere PLL-fan deelde: "Ik zou het prima vinden met Alex als het een beter achtergrondverhaal had en niet zo slordig was", wat het algemene gevoel onder kijkers lijkt te zijn.

Deze fan uitte zijn frustratie dat fans Alex niet als onderdeel van het verhaal konden zien tijdens de hele show, door te schrijven: "Ik denk dat de schrijvers echt de bal hebben laten vallen op de onthulling van Alex Drake. Begrijp het niet me verkeerd, ik heb er 1000% meer van genoten dan de Cece-onthulling. Maar ze hadden het zoveel interessanter kunnen maken als ze Alex vanaf het begin in het verhaal hadden opgenomen, ik weet niet zeker waarom ze haar alleen na de tijd hadden betrokken sprong evenementen."

Natuurlijk zal niet elke fan dol zijn op een seriefinale, maar het lijkt er zeker op dat veel PLL-fans problemen hebben met deze finale. Het is logisch dat sommigen vonden dat deze wending uit het linkerveld kwam en dat er niet genoeg uitleg was, of dat ze Spencers tweeling beter wilden leren kennen en wensten dat ze in andere afleveringen was geweest. Hoewel de verklaring is dat Alex Drake bij vele gelegenheden Spencer deed, is het voor veel fans moeilijk om van dat antwoord te houden, omdat ze niet wisten dat ze op dat moment naar Alex keken.

Schepper I. Marlene King wilde dat Wren AD werd, maar veranderde van gedachten. In een interview met Entertainment Weekly legde de maker uit: "Oorspronkelijk gingen mijn gedachten naar Wren als AD, maar we moesten realistisch zijn en er zijn tijden geweest dat we echt een personage nodig hadden dat geen vaste serie was en we konden' de show is zo diep geworteld in de mythologie en ik heb altijd gezegd dat je het einde moet weten voordat je het begin weet, anders klopt het niet, dus dat dicteerde dat we A moesten maken. D. iemand die regelmatig een serie maakte."

Andere problemen

Fans hadden een paar andere problemen met de finale van Pretty Little Liars, waaronder het feit dat Ezra en Aria trouwden. Een fan vertelde dat ze dit niet leuk vonden omdat ze een leeftijdsverschil hebben en begonnen te daten toen hij haar oudere leraar was. De fan schreef: "Ezra trouwde met zijn voormalige student die hij stalkte. Alsof niet één persoon hier een probleem mee had?!"

Veel mensen brachten de verhaallijn ter sprake waarin Emily, Ali en Ali zwanger raakten omdat A Emily's eieren in haar had gestopt. Dit voelde heel vreemd en leek niet de beste manier om deze twee zover te krijgen dat ze gingen daten.

Hoewel fans niet allemaal genoten van de finale van de Pretty Little Liars-serie, zal het toch leuk zijn om de reboot te zien en te zien hoe dat verhaal afloopt.

Aanbevolen: