Waarom Jennifer Garner haar vriendje echt geheim houdt

Inhoudsopgave:

Waarom Jennifer Garner haar vriendje echt geheim houdt
Waarom Jennifer Garner haar vriendje echt geheim houdt
Anonim

Waarom begonnen Jennifer Garner en Ben Affleck met hun ex-partners te daten? Hoe denkt Jennifer Garner nu over Ben Affleck? Alleen Ben en Garner kunnen ingewikkelde vragen beantwoorden, maar dat betekent niet dat de media hun theorieën niet zullen maken. Het is glashelder dat Jennifer en Ben nog niets besloten hebben; het is gewoon dat alles voor hen op zijn plaats is gevallen, en ze kiezen ervoor om op een betere plek te zijn sinds ze in het verleden uit elkaar gingen.

In april 2021 werden de Alias-actrice en de zakenman John Miller samen gespot in New York City. Garner zag er prachtig uit in haar truien, jeans en een gezichtsmasker, terwijl Miller een donkere broek droeg en een flanellen hemd dat tot aan de elleboog was opgerold. Natuurlijk waarderen sommige vrouwen opgerolde mouwen, en Garner lijkt een van hen te zijn. Er zijn echter niet veel details bekend over hun relatie. Hier is alles over het liefdesleven van de 13 Going on 30-ster en waarom ze haar vriend geheim houdt.

Met wie heeft Jennifer Garner een relatie?

Na afscheid te hebben genomen van Ben Affleck, ging Jennifer Garner terloops uit met haar ex, John Miller. In hetzelfde jaar onthulde een insider aan People dat de actrice gewoon van het gezelschap van John houdt. Trouwens, slechts een jaar later werden de actrice en Miller samen gespot. Ze hebben echter nooit publiekelijk hun relatie of breuk bevestigd en hebben er nog niet over gesproken.

Garner en Ben kondigden aan dat ze van plan waren in juni 2015 na tien jaar huwelijk uit elkaar te gaan, maar hun scheiding werd in november 2018 afgerond. Sommige fans denken dat de tijd die ze nodig hadden om hun scheiding af te ronden het bewijs is dat ze echt hun huwelijk een kans wilden geven. Helaas was er niets gepland op twee manieren. Het ex-koppel deelt drie kinderen: de 16-jarige Violet, de 13-jarige Seraphina en de 10-jarige Samuel. Kijkend naar het huidige scenario van Garner en Ben, zijn ze nu op een betere plek, en Affleck is erg blij om na 18 lange jaren bij Jennifer Lopez te zijn.

Een jaar voor de aankondiging van de scheiding van Garner en Ben, scheidde Miller, die toevallig ook de ex-vriend van Garner is, ook. John Miller deelt twee kinderen met zijn ex-vrouw, violiste Caroline Campbell.

Gaat Jennifer Garner trouwen met John Miller?

Jennifer Garner en John Miller begonnen te daten in 2018, bijna een maand na haar scheiding van Ben Affleck. Het paar ging in 2020 uit elkaar, maar verzoende zich vervolgens in 2021. Ze zijn echter nog steeds niet getrouwd of verloofd. Bovendien had ze, als ze het had over Jennifer Garners eerdere relaties en affaires, een liefdesleven vol duurzame relaties in Hollywood doorgebracht. Van Ben Affleck tot Scott Foley en meer, de actrice heeft een geweldige liefdesgeschiedenis. Hoewel Garner met veel persoonlijkheden is uitgegaan, heeft ze altijd geworsteld met het vinden van liefde.

Om deze reden houdt Jennifer Garner haar vriend geheim, omdat ze niet de druk wil voelen om (voor de derde keer) te trouwen. Tijdens een interview met de Tell Me More With Kelly Corrigan-show zei de actrice: "Als het waar is en je begint serieus met iemand te worden, en ze beginnen te zeggen: 'Nou, wanneer gaan ze verloofd zijn?' Het is bijna alsof je er gewoon wilt komen, zodat je dat kunt voltooien, en misschien zal het voor een seconde verdwijnen." Ze voegde eraan toe: "En dan is het meteen: 'Problemen in het paradijs.' En het wordt bijna een self-fulfilling prophecy."

Hoeveel echtgenoten heeft Jennifer Garner gehad?

Jennifer Garners eerste Hollywoodliefde was Scott Foley, die ze ontmoette toen ze in 1998 de hoofdrol speelde in Felicity. De twee trouwden in 2000 en gingen uit elkaar in maart 2003. Later kreeg ze in juni 2005 haar naam aan Ben Affleck verbonden. Het duo onthulde hun relatie in oktober 2004. Minder dan een jaar later annuleerde Affleck zijn verloving met Jennifer Lopez.

Nadat ze drie kinderen hadden verwelkomd, kondigden Garner en Ben hun breuk aan de dag na hun 10e huwelijksverjaardag in juni 2015. Hoewel Garner de acteur de liefde van haar leven noemde in een Vanity Fair-interview in februari 2016, hebben ze helaas gescheiden in 2018.

Vindt Jennifer Garner Jennifer Lopez leuk?

"J. Lo heeft het keurmerk van Jennifer Garner", beweerde een bron die dicht bij de singe stond. Desalniettemin zijn er nog steeds harde gevoelens tussen hen, aangezien de twee actrices elkaar in de loop der jaren hebben gekruist. Toch wil de Hustlers-ster een goede relatie hebben met Garner. "J. Lo vindt Jennifer een aardig en geweldig persoon en een geweldige moeder", voegde de insider eraan toe.

Wat vindt Jennifer Garner van de hernieuwde romance van Ben Affleck met Jennifer Lopez? Wat betreft Garner's gevoelens over de situatie, onthulde een bron dat ze alleen gefocust was op haar drie kinderen en geen deel wilde uitmaken van het circus of de media-aandacht. Een insider vertelde E! Nieuws: "Ze probeert haar leven te leiden en haar kinderen op te voeden, en het laatste wat ze wil doen is omgaan met Bens liefdesleven. Haar focus ligt altijd op het geluk van de kinderen en het zijn van Ben een goede vader."

Aanbevolen: