Justin of Hailey Bieber: wie heeft het de laatste tijd drukker?

Inhoudsopgave:

Justin of Hailey Bieber: wie heeft het de laatste tijd drukker?
Justin of Hailey Bieber: wie heeft het de laatste tijd drukker?
Anonim

Canadese zanger Justin Bieber en model Hailey Bieber (geboren Hailey Baldwin) zijn zeker een van de machtigste jonge beroemdheidsparen. De twee trouwden in 2018 na een paar jaar een knipperlichtrelatie te hebben gehad, en tegenwoordig lijken ze net zo sterk als altijd. Hoewel de twee er absoluut van houden om in de schijnwerpers te staan, hebben ze ook ongelooflijk succesvolle eigen carrières.

Vandaag bekijken we wat zanger Justin Bieber en model Hailey Baldwin het afgelopen jaar hebben uitgespookt. Hoewel beide sterren hun handen vol lijken te hebben aan verschillende projecten, wie had het in 2021 drukker?

8 Justin Bieber heeft het album 'Justice' uitgebracht

Laten we beginnen met het feit dat Justin Bieber zijn zesde studioalbum Justice uitbracht op 19 maart 2021. Het album bevat gastoptredens van muzikanten als Khalid, Chance the Rapper, the Kid LAROI, Dominic Fike en Benny Blanco. Justin bracht zes singles van het album uit: 'Holy', 'Lonely', 'Anyone', 'Hold On', 'Peaches' en 'Ghost'. Tijdens de Grammy Awards van 2022 werden het album en de singles acht keer genomineerd.

7 Hailey Bieber verscheen in seizoen twee van de comedyshow 'Dave'

Terwijl Justin Bieber verscheen in seizoen één van de comedyshow Dave, verscheen zijn vrouw Hailey in seizoen twee ervan, dat op 16 juni 2021 in première ging.

Naast Hailey, haar goede vriend, verschijnt model Kendall Jenner ook in aflevering twee met de titel 'Antsy'. Dave ging in première in het voorjaar van 2020 en heeft momenteel een 8.3 rating op IMDb. Zowel Justin als Hailey zijn goede vrienden met rapper/komiek Lil Dicky, die de show mede heeft gemaakt en in de show speelt.

6 Justin Bieber heeft "Stay" uitgebracht - een samenwerking met The Kid Laroi

Australische rapper/zanger the Kid LAROI en Justin Bieber werkten samen aan het nummer "Stay", dat op 9 juli 2021 werd uitgebracht. Het nummer was de eerste single van LAROI's opnieuw geladen mixtape, Fck Love 3: Over You, en het werd al snel een enorme hit. Het nummer piekte op nummer één in de Billboard Hot 100 en het was zeker een van de grootste hits van het jaar.

5 Hailey Bieber lanceerde haar YouTube-kanaal

Op 12 maart 2021 lanceerde Hailey Bieber haar YouTube-kanaal dat "een kijkje biedt in de huidverzorgingsroutine, reizen en uitdagingen van het model met A-lijst vrienden en stylisten." In de loop van het jaar publiceerde Hailey talloze succesvolle video's en ze ontving zelfs veel van haar beroemde vrienden zoals Kendall Jenner, Addison Rae en Rosie Huntington-Whiteley. Het lijkt zeker alsof Hailey geniet van het sociale mediaplatform waar ze meer dan 1,51 miljoen volgers heeft.

4 Justin Bieber was headliner op het Made In America Festival 2021 en de Jingle Bell Ball 2021

Justin Bieber is zeker een van de meest succesvolle Canadese muzikanten en vorig jaar was hij headliner op twee festivals - het 2021 Made in America Festival gehouden op de Benjamin Franklin Parkway in Philadelphia op 4 september 2021, evenals de Jingle 2021 Bell Ball gehouden door Capital FM in The O2, Londen op 11 december 2021. Vorig jaar kondigde Justin Bieber ook de internationale etappes aan van zijn vierde concerttour, de Justice World Tour.

3 Hailey Bieber bleef modelleren voor tal van bekende merken

Hoewel Hailey Bieber haar carrière de afgelopen jaren heeft uitgebreid naar hosting, is ze nog steeds vooral bekend om haar modellenwerk.

In 2021 stond Hailey model voor tal van bekende merken, waaronder Miu Miu, Victoria's Secret, Jimmy Choo, Saint Laurent en nog veel meer. Onnodig te zeggen dat het model een zeer succesvol jaar had in de mode-industrie.

2 Justin Bieber heeft het kerstnummer "Rockin' Around the Christmas Tree" uitgebracht

Justin Bieber is zeker geen onbekende in kerstliedjes en in de loop van zijn carrière heeft hij een aantal beroemde uitgebracht (van "Justin Bieber All I Want For Christmas Is You" met Mariah Carey tot "Mistletoe"). Afgelopen oktober bracht de Canadese ster een cover uit van Brenda Lee's vakantieklassieker "Rockin' Around the Christmas Tree". Naast dit kerstliedje werkte Bieber ook samen met Bryson Tiller en Poo Bear aan het nummer "Lonely Christmas", dat in november werd uitgebracht.

1 Zowel Justin als Hailey Bieber hebben een succesvol 2021

Afgaande op hoe druk hun schema's in 2021 waren, lijkt het er zeker op dat zowel Justin als Hailey Bieber een zeer succesvol jaar hebben gehad. Het is zeker moeilijk om te zeggen welke van de twee het drukker had, aangezien ze allebei bezig waren met tal van projecten. Terwijl Justin Bieber aan veel nieuwe muziek werkte en meerdere shows kopte, lanceerde Hailey Bieber haar succesvolle YouTube-kanaal en bleef ze modelleren voor enkele van de grootste merken in de mode-industrie. Vanuit financieel oogpunt lijkt Justin Bieber echter meer succes te hebben gehad, aangezien zijn huidige vermogen wordt geschat op $ 285 miljoen, terwijl dat van Hailey Bieber $ 20 miljoen is.

Aanbevolen: