Hoe Sheryl Crow in vorm blijft op 60-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Hoe Sheryl Crow in vorm blijft op 60-jarige leeftijd
Hoe Sheryl Crow in vorm blijft op 60-jarige leeftijd
Anonim

Alle Amerikaanse rockster en muzikale sensatie Sheryl Crow heeft tijdens haar tijd in de schijnwerpers veel ups en downs meegemaakt. Nu, op 60-jarige leeftijd, lijkt ze in goede gezondheid en perfecte conditie te zijn. Fans willen zelfs weten hoe ze haar vrijwel tijdloze schoonheid en verbluffend mooie uiterlijk heeft weten te behouden. Crow lijkt aan de top van haar spel te zijn en ze schrijft haar jeugdige uiterlijk toe aan een reeks levensstijlkeuzes waaraan ze zich blijft wijden.

Na een rommelige openbare breuk met Lance Armstrong en een zeer openbare strijd tegen borstkanker, draaide Sheryl Crow het script op het leven om en nam de leiding over haar gezondheid en welzijn, en jaren later lijkt al haar focus op hebben echt hun vruchten afgeworpen.

10 Sheryl Crow beoefent yoga zo vaak als mogelijk

Wanneer ze kan, steelt Sheryl Crow enkele momenten uit haar drukke schema en wijdt ze aan haar yogaroutine. Ze heeft een ongedwongen benadering van yoga, waarbij ze de nadruk legt op de kunst van het strekken en losmaken van haar spieren en het bereiken van innerlijke rust, in plaats van de perfecte yogahouding te bereiken. Ze heeft veel profijt gehad van de rust die yoga in haar dagelijkse routine brengt en kan yoga beoefenen vanuit haar hotelkamer als ze op tournee is.

9 Sheryl Crow's Diet

Het volgen van een gezond eetpatroon is erg belangrijk voor Sheryl Crow. Ze schrijft haar ultrafitte lichaamsbouw toe aan haar toewijding aan het handhaven van een pseudo-macrobiotisch dieet. Haar menu bestaat voornamelijk uit volkoren granen, vers fruit, magere eiwitten en gezonde groenten, en ze heeft een persoonlijke chef-kok met de naam Chuck White in de arm genomen om haar op weg te helpen. Hij geeft aan dat "avocado, wild gevangen tonijnsalade, geroosterde wortelgroenten, granaatappelsap en quinoasalades een paar van haar favorieten zijn." Crow geeft zich zelden over aan voedsel dat verpakt of verwerkt is.

8 Sheryl Crow waarden ontspannen en tot rust komen

Een van de meest cruciale elementen om er op haar best uit te zien, is dat ze zich op haar best voelt, en voor Sheryl Crow betekende dat dat ze wat tijd en moeite moest steken in het leren ontspannen en tot rust komen. Ze ontdekte dat de eisen van de wereld vaak overweldigend kunnen zijn, en ze neemt opzettelijk een pauze en dwingt zichzelf om haar dagen te vertragen en gewoon wat tijd vrij te maken om te ontspannen en tot rust te komen.

7 Sheryl Crow Go-To Workout-routine

Sheryl Crow's favoriete go-to-workoutroutine is buiten hardlopen. Ze vindt het heerlijk om naar buiten te rennen en de wind in haar oren te voelen, en ze beschouwt dit als een zeer therapeutisch proces. Crow geeft toe dat ze afstand moet doen van e-mails en telefoontjes en dat hardlopen in de natuur een van haar favoriete manieren is om fit te blijven, er goed uit te zien en zich goed te voelen en haar stressniveaus te beheersen. Ze vindt het heerlijk om omringd te zijn door de natuur tijdens haar trainingssessies.

6 Sheryl Crow's Roeimachine

Fans die zich afvragen over die gespierde armen hoeven zich niet meer af te vragen. Sheryl Crow schrijft haar strakke lichaamsbouw toe aan haar roeimachine, die ze naar eigen zeggen elke dag probeert te gebruiken. Sheryl heeft onthuld dat ze haar dag graag begint met een flinke work-out, en haar roeimachine is vaak het eerste waar ze elke ochtend ongeveer 30-45 minuten mee bezig is.

5 Hoe Sheryl Crow ontspant

Het vinden van innerlijke rust is een kalibrerend, ontspannend proces waar Sheryl Crow veel waarde aan hecht. Ze gebruikt deze tijd om haar hersenen tot rust te brengen en heeft onthuld dat dit haar helpt de negativiteit van de snelle wereld die haar vaak omringt, kwijt te raken. Sheryl begrijpt dat er op haar best uitzien betekent dat ze zich van binnenuit op haar best voelt, en haar meditatieroutine helpt haar om emotioneel en mentaal evenwicht te bereiken.

4 Wonen in Nashville houdt haar jong

Sheryl Crow is gaan beseffen dat de omgeving waarin ze leeft een enorme impact heeft op hoe ze zich voelt en natuurlijk ook hoe ze eruitziet. Ze crediteert haar verhuizing naar Nashville en zegt: "Verhuizen naar Nashville in 2006 was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Ik ben over de hele wereld geweest, in een bedrijf dat grotendeels draait om relevant blijven, jong zijn, en er perfect uitzien, maar ik voel me nu meer intact met dit meisje uit een kleine stad dan ooit tevoren." Een eenvoudiger leven leiden is echt een redder in nood gebleken voor Crow. Omringd zijn door de natuur en dieren is echt een verjongingsproces geweest voor Crow.

3 Hoe Sheryl Crow gemotiveerd blijft

Er goed uitzien en zich op haar best voelen, is slechts een deel van de vergelijking voor Sheryl Crow. Ze beweert dat de reden dat ze er op 60-jarige leeftijd zo leeftijdloos uitziet, te danken is aan haar kinderen. Ze was echt van streek toen ze de diagnose borstkanker kreeg, en nu ze die ziekte heeft overleefd, beseft ze hoe speciaal haar tijd met haar kinderen is.

Actief betrokken zijn bij het leven van haar kinderen en de wens om een lang en gezond leven te leiden, is haar belangrijkste drijfveer. Crow wil haar kinderen zien trouwen en wil op een dag haar kleinkinderen ontmoeten, dus besteedt ze veel aandacht aan het nu goed leven en zichzelf de beste kansen en een lang en gezond leven geven.

2 Sheryl Crow's professionele trainer

Sheryl Crow had het geluk om professionele trainer Rich Guzman van La Rox in te schakelen. Ze heeft vele jaren geleden met Rich samengewerkt en heeft de waardevolle informatie bewaard die hij haar gaandeweg heeft geleerd. Hij hielp haar een trainingsroutine te creëren die goed was voor haar lichaamstype en de nadruk te leggen op haar sterke punten, om haar de best mogelijke resultaten te geven.

Hij stelt dat ze tijdens hun tijd samen aan het trainen "boxjumps zouden doen op een appelkist van ongeveer 30 cm hoog, en een potpourri van sumo squats, reverse lunges, step-ups, karaoke shuffles en push-ups heen en weer over een Reebok-stap."

1 Andere work-outs van Sheryl Crow

Fit blijven betekent haar trainingsroutine afwisselen en dat is iets wat Sheryl Crow al jaren met succes doet. Het is bekend dat ze planken, sit-ups, pull-ups en gerichte cardio-workouts doet terwijl ze buiten rent, maar tegelijkertijd is Sheryl net zo blij met haar yoga- en meditatieroutines, die veel meer gericht zijn op ontspanning en algehele kalibratie van haar lichaam en geest. Door haar trainingsroutine te variëren, blijven de dingen fris en gefocust voor de jonge ster.

Aanbevolen: