Selling Sunset': met wie is Brett Oppenheim nu aan het daten?

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': met wie is Brett Oppenheim nu aan het daten?
Selling Sunset': met wie is Brett Oppenheim nu aan het daten?
Anonim

Selling Sunset's Oppenheim-broers hadden de beste zomer in 2021. Jason had een relatie met hun co-ster, Chrishell Stause, terwijl Brett met Instagram-model, Tina Louise, aan het daten was. Ze gingen zelfs samen op vakantie. Maar uren nadat het voormalige paar hun splitsing aankondigde, onthulde Brett dat hij en Louise ook uit elkaar waren. Over die dubbele synchroniciteit gesproken. Maar is Brett deze keer ook vrijgezel en nog steeds 'stoer verliefd' op zijn ex zoals Jason? Dit is wat we weten.

Wie is Brett Oppenheims ex-vriendin Tina Louise?

Louise is populair op Instagram omdat ze een fitnessfanaat is. Maar ze is niet alleen je typische social media influencer. De Australische schoonheid begon als model en was te zien in Maxim Australia. Ze groeide op in een schilderachtig stadje in Victoria, Australië, en kreeg haar modellenpauze op 21-jarige leeftijd. Ondanks haar op uiterlijk gebaseerde carrière, had Louise eigenlijk te maken met pestkoppen op school. Ze zouden haar "lelijk" noemen vanwege haar tatoeages.

"Er is niets in een vlinder dat je vertelt dat het een vlinder wordt", vertelde het model Inked over haar tatoeage, wat betekent "een boek niet beoordelen op zijn omslag." Ze voegde eraan toe: "Ik werd op school gepest omdat ik wat ze lelijk noemden, later werd ik een van de beste bikinimodellen van Australië. Dus deze quote houd ik dicht bij mijn hart." Ze vertelde het tijdschrift ook dat ze uiteindelijk het meest gedownloade model van Australië werd.

Naast modellenwerk is Louise een investeerder in het veganistische taco-restaurant Sugar Taco. Het wordt beheerd door een volledig vrouwelijk team, waaronder voormalig Playboy-speelkameraad Jayde Nicole en plantaardig receptontwerper Brittany Littleton. In 2020 werd ze daar gespot tijdens een lunchdate met de ex-man van Megan Fox, Brian Austin Green. De twee gingen naar verluidt minder dan een maand uit elkaar sinds de waarneming. "Tina en Brian doen een stap terug uit hun relatie", vertelde een insider aan Us Weekly. "Vergeleken worden met Megan Fox, de fantasie van elke man, is erg moeilijk."

Waarom zijn Brett Oppenheim en Tina Louise uit elkaar gegaan?

In december 2021 bevestigde Brett op Instagram dat hij en Louise uit elkaar waren. "OK, deze vraag heeft absoluut niets te maken met onroerend goed, maar ik zal hem beantwoorden", zei hij tijdens een Story Q&A. "Sinds zeer recent, eigenlijk, ja." Het model had de breuk al eerder aangepakt en vertelde haar fans via Instagram Story: "Brett is mijn ex, maar we blijven erg goede vrienden."

Louise vertelde TMZ dat het uiteenvallen van Jason en Stause haar relatie zou hebben verpest. "Nou, weet je, we waren acht maanden samen, dus het kwam op een punt waarop ik de volgende stap in de relatie wilde zetten, en hij was er nog niet helemaal", zei het model, eraan toevoegend dat toekomstige familieplannen waren ook een factor in haar breuk met Brett."Ik denk dat de relatie met Chrishell en Jason er misschien toe heeft geleid dat ik meer vragen aan Brett heb gesteld, en dat de relatie daarmee is beëindigd."

"Het voelde eng en angstaanjagend om te weten dat het misschien niet eindigt in wat de samenleving als succes beschouwt en waar ik uiteindelijk naar op zoek ben", vervolgde ze. "Maar na vele lange oprechte gesprekken, kies ik ervoor om het als een succes te zien, ongeacht welk label er publiekelijk aan wordt bevestigd." Zeker, Brett voelt hetzelfde. In een recente Instagram-post deelde hij een foto van hen samen met het bijschrift: ik ben je dankbaar Tina. Voor je liefde, je lach, je glimlach en voor onze blijvende vriendschap."

Met wie is Brett Oppenheim nu aan het daten?

Net als zijn broer Jason gaat Brett tegenwoordig met niemand meer uit. In een fotocarrousel op Instagram beschreef hij Louise nog steeds als "de meest oprechte… liefhebbende… mooie vrouw waar ik ooit van had kunnen dromen… met de meest adembenemende glimlach…" Hij zei ook dat hij " altijd van haar zal houden en haar zal zijn vriend." Het lijkt erg op wat hun tegenspeler, Mary Fitzgerald, zei over Jasons huidige gevoelens voor Stause. Na hun splitsing zei de makelaar dat de makelaar nog steeds "smoorverliefd" is op de voormalige actrice.

"Ik weet dat [Jason] heen en weer ging omdat kinderen - voor hem - dat is iets, ik bedoel, hij heeft het nooit gewild", zei Fitzgerald over het uiteenvallen, eraan toevoegend dat ze "geschokt" was toen Jason overwoog de mogelijkheid om een gezin te stichten met Stause. "Ik denk dat hij probeerde er zeker van te zijn dat hij een optie had als hij erin kon komen. … [Maar] hij realiseerde zich net dat het niet voor hem is." Haar man, Romain Bonnet, voegde eraan toe: “Hij hield zoveel van [Chrishell] … Ik denk dat het in zijn hoofd was als: ‘Ja, ik denk dat ik [kinderen kan krijgen] vanwege de manier waarop ik [over haar] voel].'"

Aanbevolen: