The Real Housewives Of New Jersey': met wie is iedereen aan het daten?

Inhoudsopgave:

The Real Housewives Of New Jersey': met wie is iedereen aan het daten?
The Real Housewives Of New Jersey': met wie is iedereen aan het daten?
Anonim

De dames van The Real Housewives Of New Jersey hebben mannen in hun leven laten komen en gaan. Een paar zijn gebleven en hebben hun loyaliteit bewezen, maar de mannen die vertrokken hebben ruimte gemaakt voor nieuwe relaties. De huidige cast bestaat uit Melissa Gorga, Teresa Giudice, Dolores Catania, Jackie Goldschneider, Margaret Josephs, Jennifer Aydin en nieuwkomer Traci Johnson.

Deze vrouwen hebben veel meegemaakt en het is tijd om meer te weten te komen over de mannen in hun leven. De echtgenoten van New Jersey maken een groot deel uit van de franchise, omdat ze allemaal beste maatjes zijn geworden. Joe Gorga, Frank Catania, Joe Beningno, Evan Goldschneider en Bill Aydin zitten allemaal samen in een groepschat. Zullen nieuwelingen Luis Ruelas, Paul Connell en Tiki Barber aan de tekstketen worden toegevoegd?

7 Joe en Melissa Gorga

Het is bijna 18 jaar geleden dat Joe en Melissa Gorga in 2004 door het gangpad liepen. Het paar heeft keer op keer bewezen dat hun relatie sterk is. Vorig jaar beleefde het paar een moeilijke periode, maar hebben hun ontberingen overwonnen. De pandemie veroorzaakte wat groeipijnen in hun huwelijk, maar Joe heeft Melissa's minder traditionele levensstijl leren accepteren. Melissa vertelde onlangs aan Us Weekly: Joe houdt niet van verandering en hij houdt ervan dat alles hetzelfde blijft. Hij wil graag weten dat alles intact blijft en waarschijnlijk is dat wat hem tot een geweldige echtgenoot maakt. Maar voor mij draait alles om verandering nu.” Nu Melissa erin geslaagd is haar privéleven en carrière in evenwicht te brengen, heeft het hun huwelijk sterker gemaakt.

6 Teresa Giudice en Luis Ruelas

Teresa Guidice ging door een achtbaanrit van een huwelijk met haar ex-man Joe Giudice. Nadat ze elk een tijd in de gevangenis hadden gezeten, werd Joe naar Italië gedeporteerd en is het van elkaar vervreemde stel niet meer samen. Het was tijd voor Teresa om haar happy end te krijgen en fans denken dat ze het eindelijk heeft gevonden in zakenman Luis Ruelas. Op 19 oktober 2021 stelde Ruelas de vraag in het Amanzoe Resort in Porto Heli, Griekenland. Het paar kreeg vreemd nieuws te verwerken nadat een video van Luis opdook tijdens een naakte therapeutische retraite. Teresa was er snel bij om haar verloofde te verdedigen en zei: "Luister, dat is een deel van zijn verleden, dus hij is niemand een uitleg over wat dan ook verschuldigd. Ik vind hem een geweldige man', zei ze. "Ik ga af op hoe ik en Luis nu en in de toekomst zijn. Ik heb een verleden. Hij heeft een verleden.'

5 Dolores Catania en Paul Connell

Dolores Catania en haar ex-man Frank zijn de hoogtepunten van RHONJ. Hun dwaze scherts en ex-vrouw / echtgenoot-relatie is reality-tv-goud. Dolores is niet meer samen met haar vriend van vier jaar, David Principe. Het paar groeide uit elkaar en het was tijd voor Dolores om zich te concentreren op een relatie met een toekomst. Ze ontmoette haar nieuwe vriend Paul Connell via een wederzijdse vriend en ze konden niet gelukkiger zijn. Dolores en Paul zitten vast aan de heup en hebben onlangs genoten van een romantische trip naar St. Martin.

4 Evan en Jackie Goldschneider

Evan en Jackie Goldschneider zijn 15 jaar getrouwd en het paar kreeg het afgelopen jaar veel kritiek te verduren. Een gerucht van ontrouw schudde de relatie van de Goldschneider op, maar het duo bleek sterker dan welk gerucht dan ook. Jackie vertelde de Daily Dish over de reactie van de fans op haar man: "Ik vind het gewoon geweldig om te zien dat mensen van Evan houden. Dat betekent veel voor mij. Want, weet je, in eerste instantie, zoals je zei, was dit niet zijn ding. het voor mij te doen. Dus het feit dat, zoals de wereld verliefd op hem werd, ik zoveel van hem hou."

3 Margaret Josephs en Joe Beningno

Margaret's man, Joe Benigno, past precies bij de rest van de andere Jersey-mannen. In 2013 zijn Joe en Margaret weggelopen in Las Vegas en sindsdien zijn ze samen. Joe zal altijd de rug hebben van zijn vrouw, wat er ook gebeurt, en zijn loyaliteit doet nooit af.

2 Bill en Jennifer Aydin

Dit seizoen is er veel gespeculeerd over het huwelijk van Bill en Jennifer Aydin. Geruchten over ontrouw zijn weer opgedoken en Jennifer pakt het direct aan. In plaats van het te ontkennen… Jennifer gaf toe dat Bill in het verleden vals heeft gespeeld, maar ze koos ervoor om in haar huwelijk te blijven. Het stel heeft samen vijf kinderen en is bijna 20 jaar getrouwd. Jennifer schreef in een Instagram-bijschrift: "Ik ben blij dat ik ben gebleven … en aydinfamily tbt heb vergeven."

1 Traci Johnson en Tiki Barber

Last but not least zijn de nieuwelingen niemand minder dan voormalig NFL-ster Tiki Barber en zijn vrouw Traci Johnson. Barber speelde tien seizoenen running back voor de New York Giants. Hij is momenteel een sportcommentator en maakt nu zijn debuut op reality-televisie. Hij en zijn vrouw hadden een moeizame start nadat het nieuws over hun relatie over de roddelbladen spatte. Tiki verliet zijn zwangere vrouw van elf jaar om bij Traci te zijn, en twee jaar later trouwden ze. Het zal interessant zijn om te zien hoe het paar samengaat met de rest van de New Jersey-cast!

Aanbevolen: