The Ultimatum': met wie is april nu aan het daten?

Inhoudsopgave:

The Ultimatum': met wie is april nu aan het daten?
The Ultimatum': met wie is april nu aan het daten?
Anonim

De cast van Ultimatum heeft veel meegemaakt tijdens de show. Sommigen slaagden erin om zich te verloven met hun oorspronkelijke partners, sommigen ontwikkelden iets voor hun oefenechtgenoten, terwijl anderen daar alleen uitkwamen, net als April Marie Melohn. Haar ex-vriend, Jake Cunningham, maakte het uit met haar en besloot in plaats daarvan met Rae Williams te reizen - haar ex, Zay Wilson, aan het einde van het seizoen alleen achterlatend. Maar niet lang nadat de reünie-aflevering was uitgezonden, kondigde Melohn aan dat ze momenteel een "serieuze" relatie heeft met een "oudere" man. Hier is alles wat je moet weten over haar nieuwe vriendje.

Wie is 'The Ultimatum' Star April nu aan het daten?

Spreken met E! Onlangs zei Melohn dat ze uit Cunningham is verhuisd en nu een "gezonde" relatie heeft met de 30-jarige makelaar, Cody Cooper. "Mr. Right kwam langs en veegde me van mijn voeten", zei de 23-jarige over haar nieuwe schoonheid. "Terwijl ik verondersteld werd mijn hot-girl winter te hebben, onderbrak hij het en we zijn al zes maanden aan het daten." Cooper is ook een vape-ondernemer die momenteel werkt aan een luxe herenondergoedmerk genaamd WOODCOX.

Op 14 april deelde Melohn hun liefdesverhaal op Instagram. Naast een videomontage van hun relatie, schreef ze: “Bedankt dat je JIJ bent. Bedankt dat je de meest geweldige man, vriend, partner en beste vriend bent die ik ooit zou kunnen vragen. Ik hou van je, ik respecteer je en ik ben dol op je voor een miljoen dingen." Ze bedankte Cooper ook voor "me niet laten gaan", zelfs als het niet altijd zo gemakkelijk is om met haar te daten. "Je bent sterk, je bent gepassioneerd en je bent volhardend," vervolgde ze."Daarom ben ik vanaf het begin verliefd op je geworden, omdat ik zoveel van mezelf en wie ik wil worden in JOU zie… Bedankt dat je mijn leven bent binnengelopen en me hebt laten zien wat LIEFDE is."

Cooper ging ook naar Instagram om zijn liefde voor de realityster te uiten. "Het is pas 6 maanden geleden en het voelt als een heel leven", zei hij. "We hebben samen de wereld rondgereisd, vakanties/verjaardagen doorgebracht met familie, zijn gaan samenwonen en nog veel meer in een korte tijd. Bovendien, terwijl we ons druk maakten over een reality-tv-programma… ben zo trots om te zien dat de wereld bijna net zoveel van je houdt als ik."

De twee hebben ook gesprekken gehad over trouwen. "Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest of voelde me zo geliefd. Ik heb zoveel vertrouwen in mijn huidige relatie", zei Melohn tijdens de reünie van de show. "Dit is iemand die elke dag met mij wakker wordt en zegt: 'Ik hou van je, ik kan niet wachten om met je te trouwen.'"

Zijn April en Jake van 'The Ultimatum' nog steeds vrienden na hun splitsing?

Melohn stelde Cunningham het ultimatum, denkend dat ze na twee jaar samenzijn een gezin zouden moeten stichten. "Al op zeer jonge leeftijd had ik een langdurige relatie. Ik ben altijd verliefd geweest op moeder zijn en echtgenote zijn en gewoon een gezin hebben waar ik voor kan zorgen en waar ik voor kan zorgen", vertelde ze aan Variety. om haar toenmalige vriend in de show te brengen, ondanks dat hij daar niet wilde zijn. "Ik had zoiets van: 'Waarom zijn we hier? Waar gaat deze relatie naartoe? Ik wil mijn tijd niet verspillen. Laten we gaan trouwen.'"

Hoewel ze "diepbedroefd" was over het feit dat ze aan het einde van het experiment werd gedumpt, zei Melohn dat ze nog steeds "dankbaar" is voor de ervaring. "Ik denk dat hij er ook dankbaar voor is. Uiteindelijk heb ik het gevoel dat we allebei ons ware zelf hebben ontdekt. Er zijn dingen die we nodig hebben die we elkaar gewoon niet kunnen bieden. En dat is oké", zei ze over Cunningham. "Mijn hart was gebroken. Ik ben niet gekozen. En het voelde een beetje beter dat ik niet werd gekozen vanwege een andere vrouw." Die gevoelens veranderden echter toen ze een telefoontje kreeg van Wilson en haar meedeelde dat Cunningham de show met Williams verliet nadat hij haar had verteld dat hij dat niet zou doen. doe dat.

"Hij zegt: 'Jake en Rae zijn er met elkaar vandoor gegaan'", herinnert Melohn zich van het moment. "Ik was gewoon in zo'n shock omdat hij me net vertelde dat ze dat niet doen. En ik kon niet eens terug praten aan de telefoon. Ik was zo radeloos. Ik hing gewoon op en huilde gewoon omdat ik zoiets van, het is één ding om mijn gevoelens niet te kwetsen. Maar het is iets anders om gewoon in mijn gezicht te liegen. Je wilt me geen pijn doen - ik heb liever dat je me pijn doet met de waarheid." Tijdens de reünie bleven Melohn en Cunningham ruzie maken over de manier waarop hun relatie eindigde. Het leek er niet op dat ze de show op goede voet verlieten.

Aanbevolen: