Miley Cyrus plaagt 'Heart Of Glass' en Paris Hilton is haar grootste fan

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus plaagt 'Heart Of Glass' en Paris Hilton is haar grootste fan
Miley Cyrus plaagt 'Heart Of Glass' en Paris Hilton is haar grootste fan
Anonim

Als je van Miley Cyrus houdt, zul je dit nieuws absoluut geweldig vinden.

Ze heeft zojuist een enorme teaser op Instagram geplaatst en fans laten weten dat haar nieuwe single met de titel Heart Of Glass binnenkort beschikbaar is. Het wordt binnenkort uitgebracht, maar het is nooit snel genoeg.

Binnen enkele seconden na het plaatsen van een teaser van dit hete nieuwe deuntje waar fans gewoon niet op kunnen wachten om te horen, antwoordde Paris Hilton onmiddellijk met vier vuurvlam-emoji's om haar opwinding te uiten.

Als Paris Hilton onmiddellijk reageert op nieuwe muziek, moet het echt 'dat is hot' betekenen, en haar vuurvlammen dragen bij aan haar kenmerkende slogan. Fans kunnen niet wachten tot deze single uitkomt.

Miley's teaser

Miley plaagt dit nummer behoorlijk hard, en fans zijn gekluisterd aan haar sociale media-account in de hoop een van de eersten te zijn die dit hete nieuwe deuntje hoort. De opwinding van Paris Hilton heeft op een enorme manier bijgedragen aan de opbouw, en Miley's flagrante plagerij is bijna te veel om te verdragen.

"Moet ik Heart Of Glass laten vallen op streaming" is het bijschrift naast haar omslagfoto van de single. Fans willen dit, en ze willen het nu.

Fans willen dit nu

Miley Cyrus betrad het podium om Heart Of Glass uit te voeren tijdens de iHeart Radio Music Awards, en fans reageerden onmiddellijk positief. Ze willen toegang en ze willen het nu. Het is moeilijk om in deze mate geplaagd te worden. Fans hebben besloten dat ze van het nummer houden en het nodig hebben, en Miley heeft zeker haar deel gedaan om de belangstelling van fans te wekken.

Het coveren van het Blondie-nummer was een enorme risicovolle zet voor Cyrus om te maken. Dit was een van Blondie's iconische hits en het was een risico om deze gewaagde stap te zetten. Terwijl sommige artiesten dit voor elkaar kunnen krijgen, hebben anderen het geprobeerd en faalden ze bij het coveren van zo'n belangrijk deuntje dat zo'n grote impact had op de muziekwereld.

Alles wat Miley aanraakt, verandert in goud, en het lijkt erop dat ze het voor elkaar heeft gekregen met haar vertolking van dit covernummer. Ze heeft met succes haar innerlijke Debbie Harry gekanaliseerd en het lijkt erop dat fans er geen genoeg van kunnen krijgen.

Het is te verwachten dat fans naar de commentaarsectie gaan met lof en positieve feedback om te bevestigen dat ze inderdaad toegang willen tot dit deuntje. Er was echter één opmerking die een echte blikvanger was en de betekenis van deze release echt weergaf. De vertegenwoordigers van iHeartRadio reageerden snel door te zeggen; "Miley, ik ben niet gestopt met aan deze cover te denken! Alsjeblieft?."

Aanbevolen: