Wie is Soulja Boy's Baby Mama, Jackie?

Inhoudsopgave:

Wie is Soulja Boy's Baby Mama, Jackie?
Wie is Soulja Boy's Baby Mama, Jackie?
Anonim

Rapper Soulja Boy is weer in het nieuws. Deze keer is het voor een evenement dat niets met muziek te maken heeft! De artiest maakte via een gender reveal video op zijn Instagram bekend dat hij binnenkort vader zou worden van een zoontje. De artiest plaatst nauwelijks iets familiegerelateerds op sociale media, waardoor het de belangrijkste reden is waarom de meeste van zijn fans geschokt waren. Ze begonnen zich echter al snel af te vragen wie de moeder van zijn kind is, aangezien ze in het verleden nauwelijks of nooit op zijn sociale media is gezien.

TMZ heeft haar naam en sociale media weten te bemachtigen. Ze heeft echter alleen haar voornaam, Jackie, gebruikt. Ze is altijd goed geweest in het privé houden van zichzelf, maar is bevriend met verschillende mensen in de entertainmentindustrie. Ze heeft momenteel meer dan 15.000 volgers op Instagram en heeft drie video's gepost van haar en Soulja Boy's gender reveal party.

Hoewel ze verschillende contacten in de industrie heeft, heeft geen van de fans van "Crank That (Soulja Boy)" enig idee wie Jackie is. Het goede nieuws? Haar sociale media hebben de vragen die ze over haar stellen kunnen beantwoorden.

She's A Celebrity Hairstylist

In haar Instagram-bio heeft Jackie zichzelf beschreven als een haarstylist van beroemdheden die gespecialiseerd is in vlechten, dreads, wendingen, pruiken, extensions en kleur. Ze lijkt haar eigen baas in de kappersbranche te zijn, aangezien de foto's die ze van haar klanten plaatst beroemdheden zijn. Het meeste werk dat ze laat zien zijn vlechten, vooral voor rappers. Jackie plaatste een foto van rapper French Montana in januari 2022 met wiegende vlechten, waarop een gebruiker zei: "Kun je mijn haar zo doen!!"

French Montana is niet de enige rapper die ze heeft gestyled. Ze heeft onlangs ook het haar van rapper Cordae gevlochten en werkte aan de vlechtbasis voor protheses in de nieuwste promotionele look van The Weeknd. Hoewel ze voornamelijk met muzikanten heeft gewerkt, heeft ze ook haar voor kinderen gedaan. In 2021 plaatste ze een foto op haar Instagram van Angelina Jolie en haar kinderen tijdens een filmpremière, waarop Jackie verklaarde dat ze Zahara's haar deed.

Ze is goede vrienden met R&B-zanger Brandy

Hoewel er verschillende beroemdheden op Jackie's Instagram-pagina staan, is de getalenteerde zangeres Brandy Norwood gespot op verschillende foto's waarin kapsels of make-up niet worden vermeld. Ze heeft zelfs andere haarstylisten gecrediteerd voor het haar van Norwood op haar Instagram-foto's. Een van haar laatste berichten is van Norwoods dochter Sy'Rai die wordt geïnterviewd over een lied dat ze met haar moeder zong voor Cheaper By the Dozen uit 2022.

Vanaf deze publicatie is het niet bekend of Norwood of Sy'Rai aanwezig waren op het gender-onthullingsfeest van Jackie en Soulja Boy. De artiest van "The Boy is Mine" feliciteerde Jackie echter met hun zwangerschap en zei: "Hier moest ik van huilen Jax! Gefeliciteerd. We houden van je." Norwood's moeder Sonja feliciteerde haar ook met de zwangerschap en zei: "Wat een vreugde! Ik hou van je, Jackie. Proficiat aan jou en Souljaboy."

Ze promoot zakelijke ondernemingen van haar klanten via haar Instagram

Jackie heeft niet alleen foto's van haar beroemde klanten gepost, maar ze heeft ook besproken wat ze vertegenwoordigen en waarvoor ze adverteren. Zangeres Toni Braxton lanceerde in 2021 een lijn bij Ulta Beauty, waarop Jackie precies deelde wat Braxton zei in haar Instagram-post. "Mijn lijn voor veganistische lichaamsverzorging is al twee jaar in de maak en ik ben zo opgewonden om het met jullie allemaal te delen." Jackie geeft zichzelf de eer voor haar in het bijschrift en crediteert alle anderen die bij de advertentie betrokken zijn.

Het is momenteel niet bekend of Jackie en Soulja Boy een romantische relatie hebben. De twee leken echter op het feest liefdevol met elkaar om te gaan, alsof ze een stel waren. Er is geen woord over hun uitgerekende datum of mogelijke babynamen. Hoewel er nog steeds veel mysterie is, zijn de twee duidelijk blij en opgewonden om ouders te zijn.

Aanbevolen: