10 Must-See-foto's van Joe & Kendra Duggar's Instagram

Inhoudsopgave:

10 Must-See-foto's van Joe & Kendra Duggar's Instagram
10 Must-See-foto's van Joe & Kendra Duggar's Instagram
Anonim

De Duggar-kinderen zijn een steunpilaar in het reality-tv-circuit en dat al meer dan tien jaar. Van 19 kinderen en tellen tot tellen, er gebeurt altijd iets in het leven van de jonge getrouwde Duggar-kinderen. Joseph Duggar trouwde in 2017 met Kendra Caldwell in Arkansas en ze delen nu twee kinderen, Addison en Garrett.

Terwijl sommige van de Duggar-paren laten zien dat de man en vrouw elk hun eigen Instagram hebben (zoals Jessa en Ben Seewald, Jill en Derick Dillard, of Ginger en Jeremy Vuolo), hebben Kendra en Joe Duggar ervoor gekozen om één account te delen en post samen herinneringen. Ze hebben al ongeveer een maand niets gepost, maar Joe en Kendra hebben nog wat familiefoto's die fans moeten inhalen. Hier zijn er tien.

10 Pasgeboren Addison

In november 2019 werd Addison Renee Duggar geboren. Kendra en Joe vertelden hoe opgewonden ze waren om "een gezin van vier" te worden en dat ze "al zo verliefd op haar waren!" Er gaat niets boven het zien van een pasgeboren baby die heerlijk slaapt. Addison's roze outfit, strik, deken en kleine vingers die reiken, vormen de perfecte newbornfoto. Joe en Kendra bevestigden de Duggar-filosofie met de uitspraak: "Kinderen zijn elk een speciaal geschenk van God en we zijn zo blij dat onze nieuwste zegening hier is."

9 Babyliefde

Een ander bericht van november toonde drie lieve foto's van het kleine gezin. De eerste is van Addison in haar swaddle, dan Addison met broer Garrett. De laatste laat Kendra en Joe zien die hun nieuwe babymeisje vasthouden en bewonderen. Het is een lief moment en de jonge ouders zijn opgewonden en dankbaar om hun nieuwe familiefoto's te laten zien aan geliefden en fans.

8 Datum Nacht

Iedereen houdt van een goede avondfoto. Joe en Kendra waren helemaal opgewonden en maakten van de gelegenheid gebruik om wat tijd samen door te brengen als koppel. Ze merkten op dat het de eerste keer in de maand sinds de geboorte van Addison was dat ze zonder kinderen naar buiten mochten. "Het voelt zo vreemd om niet overal een luiertas en een autostoeltje bij ons te hebben", schreven ze. Het was aardig van Kendra's familie om te babysitten zodat ze wat quality time met Joe kon doorbrengen!

7 Vrolijk kerstfeest

Deze tak van de laatste post van de familie Duggar in 2019 was een schattige kerstgroet. "Vrolijk kerstfeest van onze familie naar de jouwe!" Op het eenvoudige briefje staat een foto van het hele gezin in hun zondagse outfit.

Joe houdt Addison vast terwijl Kendra Garrett heeft. Het lijkt erop dat Addisons eerste kerst voor iedereen een goede was.

6 Gefeliciteerd met je verjaardag, Joe

Januari 2020 bracht een viering van de vijfentwintigste verjaardag van Joseph. Gebaseerd op de hashtag ericakirkbyphotography, is de weergegeven afbeelding van een professionele shoot.

Joe lacht naar een pasgeboren Addison, die op dat moment klein genoeg is om in zijn handpalmen te passen. Zo lief.

5 Fijne zondag

Weer een perfecte familiefoto van januari wenst de volgers van Duggar een fijne zondag. Joe, Kendra, Addison en Garrett zien er geweldig uit in hun kerkoutfits. Vooral de leuke print op Kendra's jurk is erg mooi. Geloof is belangrijk voor dit gezin en ze hebben iedereen met succes klaargemaakt voor zondagochtend.

4 All Smiles

Toen januari ten einde liep, vingen Kendra en Joe een dierbare blik op hun kleintjes die thuis rondhingen. Garrett en Addison hebben een geweldige tijd met mama en papa, en ze kunnen niet anders dan giechelen als ze op de foto gaan. Op de tweede foto weet Garrett dat ze gek zijn en kijkt hij schattig naar Addison. Voor elke gemaakte foto moeten er nog een dozijn onbetaalbare momenten zoals deze zijn. Hoe schattig zijn die kinderen?

3 Addison: vijf maanden oud

In het voorjaar van 2020 plaatsten de Duggars aanzienlijk minder. Het leven kan gek zijn met "twee onder de twee!" Deze aprilfoto voor Addisons vijf maanden is zo schattig. Het is leuk om een drukke moeder als Kendra te zien genieten van wat mama-dochtertijd met haar kleine meid. Addison ziet er net zo blij uit als Kendra om wat tijd buiten door te brengen in de frisse lucht met familie.

2 Addison: zeven maanden oud

Joe en Kendra wachtten een paar maanden om weer content te posten, dit keer om de zeven maanden van Addison te vieren. Deze foto is het toonbeeld van schattigheid. Terwijl Addison in haar gebloemde jurk en roze hoofdband in het gras zit te chillen, begint ze meer van haar persoonlijkheid te laten zien. Ze is nog steeds een lieve, goedlachse baby met een familie die zoveel van haar houdt.

1 Gefeliciteerd met je verjaardag, Garrett

Het laatste bericht op het Joe and Kendra-account is ook van juni. Het is een feest dat Garrett twee wordt! Zijn vader en moeder schrijven dat hij "zo'n leuke, vrolijke kleine jongen" is die ervan houdt "buiten te zijn en [heeft] de beste buiklach."

Zelfs met twee kleine kinderen die rondrennen in het midden van een pandemie, namen Kendra en Joe de tijd om te stoppen en hun oudste kind te waarderen, en hij ziet er zo vrolijk uit.

Aanbevolen: