10 Instagram-accounts om te volgen voor Bravo-liefhebbers

Inhoudsopgave:

10 Instagram-accounts om te volgen voor Bravo-liefhebbers
10 Instagram-accounts om te volgen voor Bravo-liefhebbers
Anonim

Als er één ding is dat liefhebbers van reality-tv zeker weten, is het dat Bravo-fans dol zijn op Bravo. Dankzij Andy Cohen en zijn reüniespecials hebben fans hun favoriete Bravo-realitysterren op een heel ander niveau leren kennen.

Om hun favoriete shows en sterren bij te houden, volgen Bravo-fans fanaccounts die meer doen dan alleen nieuws en geruchten over Bravo-shows delen - ze delen diepe duiken, memes en andere hilarische inhoud die het volgen waard is. Fans kunnen tenslotte nooit genoeg Bravo hebben.

10 @BravoHistorian

Afbeelding
Afbeelding

@BravoHistorian wordt gerund door bravo superfan Samantha Bush. Samantha deelt op hilarische wijze alles wat met Bravo te maken heeft, met een ware passie voor The Real Housewives-franchise. Een deel van wat @BravoHistorian anders maakt dan andere Bravo Instagram-accounts, zijn de vetes. Samantha doet epische vete-hoogtepunten die draaien om iconische rivaliteit. Van Brandi en Lisa (RHOBH) tot Jax en Stassi (Vanderpump Rules), @BravoHistorian is gewijd aan de geschiedenis van deze populaire reality-tv-figuren.

9 @BravoByBetches

Verbonden met het @Betches Instagram-account, is @BravoByBetches Dylan Hafers draai aan het account met alles wat met Bravo te maken heeft. Het account deelt op hilarische wijze zijn gedachten over Bravo-drama en deelt hilarische memes.

Onlangs heeft @BravoByBetches een hilarische compilatie gemaakt van huisvrouwen met cowboyhoeden. Het account heeft zelfs een telefoonbehang gemaakt dat is ontworpen naar grappige Bravo-momenten die gratis te zien zijn in de hoogtepunten!

8 @TwoBravoSisters

Het is veilig om te zeggen dat niet veel mensen vóór COVID-19 van Zoom hadden gehoord, maar nadat de pandemie de wereld overspoelde, moesten iedereen en hun moeder Zoom downloaden om werkvergaderingen gemakkelijker te maken. Grappig genoeg maakte @TwoBravoSisters deze hilarische meme met Zoom-thema die draait om Sonja Morgan, de schat van RHONY.

Dit hilarische account heeft meer dan 50.000 volgers en wordt beheerd door - je raadt het al - twee zussen die dol zijn op Bravo. Afgezien van memes, deelt @TwoBravoSisters opvallende koppen over verschillende Bravo-shows die fans misschien ergens anders hebben gemist. Het is best handig voor Bravo-fans die blogs niet religieus controleren.

7 @BravoSuperFans

Wie had gedacht dat een fotoshoot thuis voor Dorit zou zijn veranderd in de oorlog die het nu is op RHOBH? Met Dorit in volle glamour, starend uit het raam, maakt het beeld van RHONY's Ramona Singer die uit de verte komt het des te beter.

@BravoSuperFans heeft meer dan 21.000 volgers en deelt alles wat met Bravo te maken heeft. Van het vertrek van Eva uit RHOA tot redenen waarom Jax van Vanderpump Rules de slechtste is - @BravoSuperFans is informatief en behoorlijk betrouwbaar als het gaat om Bravo-nieuws op het web.

6 @BravoOverBrunch

@BravoOverBrunch is precies wat het klinkt: het is een account dat voelt alsof je met je vriend praat over je favoriete Bravo-shows tijdens een brunch. Het account staat erom bekend huiveringwekkende of grappige momenten uit Bravo-shows te delen en ze om te zetten in herkenbare memes. Met alles zo donker en serieus in 2020, is @BravoOverBrunch precies wat Bravo-fans nodig hebben om hun dag te verlichten.

5 @FacesByBravo

@FacesByBravo is een ander Bravo-fanaccount dat het volgen waard is. Met meer dan 101.000 volgers deelt het account grappige momenten met veel schaduw.

Het account wordt beheerd door een man genaamd Steve die momenteel werkt aan zijn eigen podcast genaamd But Now We Said It (alleen echte Bravo-fans zullen de ironische titel oppikken). Steve maakt zijn eigen memes voor de pagina terwijl hij praat over alle huidige gebeurtenissen in Bravo's beste shows.

4 @CommentsByBravo

@CommentsByBravo is de zustersite van @CommentsByCeleb. Het is een van die Instagram-accounts die het vuile werk doet voor Bravo-fans. Met de slogan "Zelfs beroemde mensen houden van beroemde mensen", vindt @CommentsByBravo commentaren die zijn geschreven door Bravolebrities en maakt er screenshots van in hilarische posts. Er zijn Bravo- en niet-Bravo-sterren die reageren op de meest willekeurige berichten, en geweldige inhoud creëren voor fans die anders nooit van de connectie zouden weten. @CommentsByBravo doet Gods werk.

3 @MainlyBravo

@MainlyBravo wordt gerund door Bravo-fan Raven en ze is zo rauw als maar kan. Ze schaamt zich niet voor de Bravo-informatie die ze deelt en het is in alle opzichten verbazingwekkend. Haar liefde voor Bravo is zo groot dat ook zij een podcast heeft gemaakt met de naam Btch Is Better, waarin ze blijft praten over haar liefde voor Bravo.

Op @MainlyBravo kunnen fans memes en tweets van Bravolebrities vinden die enigszins controversieel zijn. Ze heeft ook iconische hoogtepunten, georganiseerd per show en franchise.

2 @Bravooomg

Terwijl The Real Housewives een groot deel van Bravo's cv in beslag nemen, staat het netwerk ook bekend om andere fantastische shows zoals Below Deck, Vandeprump Rules en Shahs of Sunset. Met meer dan 14.000 volgers deelt @Bravooomg hilarische momenten die misschien gemist zijn in shows. Het account heeft ook een aantal behoorlijk hilarische hoogtepunten die zijn gewijd aan Bravolebrities en tirades.

1 @TheBravoBoy

@BravoBoy is niet alleen een Bravo-fanaccount op Instagram, ze hebben ook een blog en een podcast! Als je op de link in de bio klikt, is de blog van @BravoBoy geordend per show, zodat volgers gemakkelijk en snel de meeste inhoud en informatie kunnen krijgen. Ze delen hilarische memes en als je in de reacties kijkt, reageren zelfs enkele huisvrouwen op de berichten! In de hoogtepunten kunnen volgers meer informatie vinden over baanbrekende verhaallijnen die in het netwerk gaande zijn.

Aanbevolen: