Een kijkje in 'RHOC'-ster Elizabeth Lyn Vargas' relatie met haar ex-vriend en die gijzeling

Inhoudsopgave:

Een kijkje in 'RHOC'-ster Elizabeth Lyn Vargas' relatie met haar ex-vriend en die gijzeling
Een kijkje in 'RHOC'-ster Elizabeth Lyn Vargas' relatie met haar ex-vriend en die gijzeling
Anonim

Real Housewives Of Orange County-ster Elizabeth Lyn Vargas is gewend aan alle dramatische momenten die gepaard gaan met de hoofdrol in de Real Housewives-franchise, maar niets had haar kunnen voorbereiden op de levensechte drama en schrijnende momenten die ze in haar eigen huis meemaakte. Kort nadat een paniekerig 911-oproep was geplaatst, bezocht de politie haar woning in Newport Beach en realiseerde zich de ernst van de situatie waarmee ze werden geconfronteerd.

Er was onmiddellijk een media-razernij rond de zaak, en al snel werd onthuld dat Elizabeths leven op het spel stond, toen de politie haar te hulp schoot. Vargas' ex-vriend, de 33-jarige Ryan Geraghty, werd al snel in politiehechtenis genomen en wordt nu geconfronteerd met een aantal ernstige strafrechtelijke vervolgingen. De details over hun relatie en de gruwelijke momenten die leidden tot de arrestatie van Geraghty zullen je choqueren.

10 Elizabeth Lyn Vargas werd onder schot gehouden

Terwijl de details over deze zaak naar voren komen, heeft de lokale politie een verklaring vrijgegeven die aangeeft dat het leven van Elizabeth Lyn Vargas inderdaad werd bedreigd tijdens deze beproeving. Om 17.45 uur ging de politie naar het huis van Vargas in de buurt van East Balboa Boulevard en Medina Way om een welzijnscontrole uit te voeren, maar kon het huis twee uur lang niet betreden. Toen de politie eindelijk haar woning binnenkwam, vond de politie Elizabeth, die onder schot werd gehouden door haar ex-vriend, Ryan Geraghty.

9 Ryan Geraghty heeft zichzelf gebarricadeerd in het huis van Elizabeth Lyn Vargas

Er waren een paar zeer gespannen momenten tussen de politie en Ryan Geraghty, omdat er alles aan werd gedaan om hem over de streep te trekken en hem te overtuigen zijn wapen te laten vallen. De politie probeerde hem te overtuigen om Elizabeth Lyn Vargas zonder verwondingen te bevrijden. Ryan barricadeerde zichzelf in haar huis en er volgde een lange impasse. Hij bleef Elizabeth onder schot houden, terwijl de hulpdiensten wanhopig probeerden een oplossing te vinden. Uiteindelijk werden de gespannen momenten door de autoriteiten gedeëscaleerd en werd Elizabeth vrijgelaten.

8 Ryan Geraghty's gewelddadige criminele geschiedenis

Dit was niet de eerste keer dat Ryan Geraghty in aanraking kwam met de wet. Er is nu onthuld dat Geraghty twee eerdere strafrechtelijke veroordelingen heeft voor inbraak in de omgeving van Los Angeles, waarvan er één zo actueel is als 2016, terwijl de andere aanklacht dateert uit 2008.

Ryan was duidelijk niet in staat zijn gewelddadige neigingen te beheersen en bleef beledigend, destructief gedrag vertonen tijdens zijn relatie met Vargas. De dag voor dit incident vuurde Ryan een pistool af in het huis van Vargas, waardoor een kogelgat in haar plafond achterbleef.

7 Ryan Geraghty's meest recente trigger

Hoewel er geen manier is om echt te vertellen wat er in Ryan Geraghty's gedachten is gebeurd in de aanloop naar dit incident, lijkt het erop dat hij onlangs werd getriggerd door de poging van Elizabeth Lyn Vargas om een BMW terug te nemen die ze hem schonk tijdens de tijd dat ze aan het daten waren. Vargas meldt dat hij haar had gedwongen de BMW te kopen, maar dat ze onlangs is gestopt met het betalen ervan. Het idee om het voertuig op te geven, bleek blijkbaar te veel voor Ryan om aan te kunnen, en zijn woede werd over de rand geduwd.

6 Elizabeth Lyn Vargas en Ryan Geraghty's roofzuchtige relatie

De aard van de relatie tussen Elizabeth Lyn Vargas en Ryan Geraghty is zeer verontrustend, en er zijn duidelijke tekenen die erop wijzen dat dit in alle opzichten echt een roofzuchtige relatie was. Ryan zou in het verleden beledigend gedrag hebben vertoond en geobsedeerd zijn door geld en controle. Het was ook bekend dat hij moeite had om zijn woede te onderdrukken.

5 Ryan Geraghty dreigde naaktfoto's van Elizabeth Lyn Vargas te lekken

Ryan Geraghty was gefixeerd op geld en hij had zijn aandacht en energie besteed aan het afpersen van Elizabeth voor zoveel mogelijk geld. Hij zou hebben gedreigd naaktfoto's van haar te lekken als ze niet zou voldoen aan zijn financiële eisen. Door angst en bedreigingen te gebruiken om Elizabeth te intimideren, slaagde Ryan erin tienduizenden dollars af te persen van de doodsbange reality-tv-ster.

4 Huiselijk geweld, afpersing en andere aanklachten zijn geclaimd

Op dit moment zijn er een aantal aanklachten ingediend tegen Geraghty, waaronder "afpersing, mishandeling met een vuurwapen, criminele bedreigingen, lichamelijk letsel bij een echtgenoot of samenwonende, bezit van een vuurwapen door een misdadiger en grove nalatigheid afvuren van een vuurwapen, alle misdrijven, evenals twee overtredingen van het bezit van cocaïne en een Xanax-reep."

3 Elizabeth Lyn Vargas is geschokt en getraumatiseerd

Begrijpelijkerwijs is Elizabeth door de recente gebeurtenissen geschud en getraumatiseerd. Haar leven werd urenlang bedreigd en de schaamteloze bedreiging voor haar veiligheid werd nog verergerd door het feit dat dit allemaal van binnen de muren van haar eigen huis kwam. Vargas kan zich niet veilig voelen in haar eigen woning en is nu op weg naar herstel en heeft de aanwezige agenten bedankt voor het redden van haar uit wat een onmogelijke situatie leek waarvan ze niet zeker wist of ze eruit zou komen.

2 Ryan Geraghty riskeert een lange gevangenisstraf

Ryan Geraghty heeft twee strafschoppen op zijn palmares staan, en deze derde aanval is misschien degene die hem telt. Gezien het feit dat politieagenten in uniform zagen hoe hij Vargas onder schot hield, is het veilig om te zeggen dat Geraghty deze keer strafrechtelijk verantwoordelijk zal worden gehouden voor zijn daden. Hij heeft nu een lange lijst van aanvullende aanklachten tegen hem, en vanwege het repetitieve karakter van zijn misdaden, zal hij waarschijnlijk 75 jaar tot levenslang krijgen als hij in deze zaak wordt veroordeeld.

1 Vargas is herenigd met haar husky

Tijdens de beproeving die zich in haar huis afspeelde, werd Vargas gescheiden van haar geliefde Husky, en ze maakte zich steeds meer zorgen over de veiligheid van haar hond. Ze is sindsdien herenigd met haar hond en heeft haar extreme dankbaarheid uitgesproken voor het feit dat de Husky veilig uit deze vluchtige situatie is verwijderd. Vargas staat nu voor een lange weg naar herstel, en terwijl ze werkt aan het overwinnen van het misbruik waarmee ze kampte als gevolg van deze gewelddadige relatie, sturen fans haar steun en aanmoediging op sociale media.

Aanbevolen: